Sabahları yataktan kalktığımızda neden heyecan oluyor , stresli , yorgun uyanmanın nedeni ne olabilir?

Sabahleyin giyinip sokağa çıkana kadar içimde tarif edemeyeceğim karamsarlık , sıkıntı oluyor. Evden ciktiktan sonra birazda soğuk hava alınca yavaş yavaş kendime geliyorum. Uzun zamandır sabahları hava kapalı oluyor , puslu , çöl tozu var diyorlar. Havadan mi? Yoksa her gün aynı şeyleri yapmanın sonucu mu yaşananlar? Bazı şeylerin olumsuz gideceğini düşünüyorum. Fakat , bir şekilde işim halloluyor. Ama o iş olana kadar hep negatif düşünüyorum. Sizce nedeni ne olabilir bu hissettiklerimin? Neden böyle düşünüyorum? Görüşlerinizi rica ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Her sabah işe gitmeden anneme uğruyorum. Kahvaltısı , diğer işlerini yapip ise gidiyorum. Öğlen yemeğini yedirip tekrar işe gidiyorum. Akşam üstü iş cikisi uğruyorum, yemeği , alışverişi , ilacı var. Her gün bu tempodayim iş , anne , ev yorucu bir dönem.
Güncellemeler
+1 yıl
Saygı ile her zaman iyi ki varsınız değerli büyüğüm.
Sabahları yataktan kalktığımızda neden heyecan oluyor , stresli , yorgun uyanmanın nedeni ne olabilir?