Güncellemeler
+1 yıl
Şizofreni belirtisiymiş, ilk evreleriymiş. Kaynak sağlam; pubmed.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Psikolojik hastalıklar tedavi edilir 500₺ ilaçsız, aşısız ve acısız 🙂
Şizofreni beyinsel bir hastalık, örneğin bacağın kırıldığında nasıl tedavi şartsa bu da aynı. Ne saçmalıyorsun allahaşkına? Git Nevzat Tarhan'dan dinle bana inanmıyorsan, bu yanlışla yaşıyorsan eğer gidip dinleyip gerçeklerle yüzleşebilirsin. Telkinle, nasihatla, psikoterapiyle olacak işler değil. Dolandırıcılık sezdim, o yüzden uza
Şaka yaptım ya
Ücretsiz çare oluyorum
Denemesi bedava 🙂
Kanıtlı kanıtlı, kanıtlanmış. Sen diyelim ki kaza geçirdin ve bir tarafların felç oldu, doktora gitmeden halledebilir misin? Bu da onun gibi bir şey. Prof Dr. Nevzat Tarhan söylüyor. Türkiye'nin Sigmun Freud'u bu adam. Sen hâlâ ve hâlâ düzeltebileceğine inanıyorsan diyecek bir şey bulamıyorum..
İnanıyorum
Yöntemim ilahi aşkı öğretmek ve yaşatmak
Kardeşim, beyinsel bir hastalık hastalık. Alzheimer hastasına ilahı aşkı öğret ve yaşat o halde :D:D:D. Gerçi Alzheimer bir hasta yaşlı olur anca, genç yaşta görülemiyor. O halde parkinson hastasına yaşat ilahı aşkı :D. Anladın sen benim demek istediğimi.
Ben iddia ediyorum, sözümün arkasındayım
İlla da kurtuluşsuz manyağım diyorsan polemiğe girmek istemem Ama bence seni kurtarabilirim
İyi, kurtar bakalım. Takip attım iddialı erkek..
Senin de tedavi için arayışta ve umutlu olman şartıyla
Bu görüş ve hesap aslında yok. Hayal görüyorsun, ben gerçek değilim.
EĞPĞEHPĞEPHĞEPH ne kadar komik allahın maymunu seni
Maymun falan yok hayal görüyorsun bir maymun seni güldüremez
Yoo kim demiş, gayet de güldürebilir...
Ben dedim
Doğru, maymunların IQ'su insanların IQ'suna nazaran çok daha düşük oluyor... Pardon yavrum, al muzunu ve yoluna devam et.
Niye şu an kendi kendine konuşuyorsun şizofren hanım
Kendine sor, şu devirde Maymun olarak Dünya'ya gelmek herkese nasip olmaz.
Maymuna söyle bunu bana niye söylüyon bacım
Şizofren karı bana musallat oldu imdat
Daha yeni başlıyoruz maymunnn, muz getirin kardeşimee
Maymun kardeşin mi var? Daha ne kadar kötü olabilir derken şizofrenin yanında birde maymun olduğunu öğrendim şizofren bir maymun ile konuşuyormuşum
İlerlemeden uzmana derhal git
Sizce bir şey olur mu?
boş ver değişiklik iyidir
Dalga mı geçiyorsun? Şizofreni ise eğer, değişiklik iyidir deyip böyle devam mı edeyim? D:
Bir uzamana görünmelisin
Sence öldürme ihtimali var mıdır?
Öldürmez seni tabi ama ilerlerse kendine zarar verme ihtimalin olur. Bunun tam olarak ne olduğunu ve neyden kaynaklandığını bilmen emin olman için dediğim gibi bir uzmandan yardım almalısın. Ona göre hareket edersen iyileşirsin paranoyaklığından bir şey kalmaz.
Teşekkürler :...
Sanmıyorum ama sen yinede bir hekime müracaat et, düşüncelerin nasıl gelişti? Ve koku sanrısı ne sıklıkla oluyor? Sana yardımcı olmak isterim deneyimimin yanı sıra bu konuda bilgimde var. Bu arada depersonalizasyonada benziyor semptomların
Bu arada grandiyöz hezeyanlarda sende baş gösteriyor sanırım diğer görüşleri okudumda evet bazı şizofreni semptomların var lakin sen öyle sanıyor olabilirsin belkide hastalık hastasısındır çünkü şizofreni ağır bir hastalık ilk atakların böyle hafif seyirli olması fazla muhtemel deği genelde psikoz ilk başladığında yatış gerçekleşir %60 sende anksiyete okb entegrasyonu olabilir kendini daha fazla üzme hayata ve hedefine odaklan bu arada zeki olduğunu bende seze biliyorum
Senden cevap bekliyom şizo (ironi) senle konuşmak isterim zeki biri olduğun çok aşikar tabi sende istersen konuşuruz.
Hastalik hastasisin. Sizofreni olsan hastaneye yatirildiginda bile kabul edemezdin.
Olmayan kokuyu almama ne diyorsunuz peki? Olmayan koku olduğunu anlayabilecek kadar zeki olduğumu düşünüyorum. Şu ana kadar herkes bana çok zekisin derdi -ki bence de öyleyim. Geçmişimden, hal ve hareketlerimden, konuşmamdan anlaşılır zaten.
Ee teşhis koymuşsun tedaviye de baksana.
Tedavisi yokmuş, ilerde sesler falan duymaktan korkuyorum... :'(( anca kontrol altına alınıyormuş, kronik bir hastalıkmış...
Belki gerçekten bişeyler vardır
Bende arada öyle düşünüyorum da, hatta bir şey olduğuna inanmıyorum ama kokular ne olacak, harici kokular? Keza kime sorsam onlarda dışarıda bir değişiklik yok diyor. Bu durumda şizo diyebiliyorum zira çok derin araştırmalarım doğrultusunda başka bir şey akla gelmiyor, denmiyor. Harici kokular ayriyeten delüzyonel mood a girmek, delusional perception olması şizofreniden başka bir şey olamaz.
En son ne gordun mesela
Halüsinasyon a giriyor galiba yaşadığım çünkü algım normal değil. Etraf doğaüstü geliyor, aslında çok güzel bir his çünkü bildiğin doğaüstü gibi etraf, dünya, atmosfer. Bir şey görmedim ama atmosferi değişik algılıyorum ve garip kokular alıp duruyorum (yanık kokusu/bozuk motor kokusu gibi) ama normal bir şeyi koklamak koku almak gibi değil. Sanki burnumun sapından geliyor o koku. Hani bi çiçek alır koklarsın kokuyu alırsın ya, bu harici koku ama böyle dışarıdan alıyormuş gibi değil, burnumun kökünden geliyor yani zihinsel olduğu belli.
Cok garip
Korkuyorum yaa
Doktora git