(Bu yazdıklarımı sadece sevgili olarak algılamayın). Biriyle uzun süreli konuşuyorsun mesela gün boyu sabahtan akşama kadar, ilk başlarda onu tanıma hevesi sohbetin güzelliği sarıyor ve her an konuşuyorsun daha sonra bir sorun çıkıyor ve tüm güzel sohbet bir anda çöpe gidiyor ve harcanan vakte üzülüyorsun gerçekten bunu çok yaşadım bu aralar daha çok yaşıyorum siz de benim gibi misiniz?
O zaman şöyle yapalım, baktık 2. ya da 3. saatin sonunda her şey iyi gidiyor hooop diyelim bi duralım. Yavaş yavaş gidelim belki bu defa bir aksilik çıkmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin ki yine iyi benim 4 senedir hep kısa konusmalar skdjdk eskisi gibi flörtöz sarmıyor
Flörtöz değil arkadaşça olsa bile böyle
E tamam işte belli bir yaştan sonra mesajlaşmak sıkıyor çocukça geliyor uzun uzun yüz yüze daha iyi
Haklısın da çevrende anlaşabileceğim kimse yoksa nette takılıyorsun
o büyüyü bozucak hareketlerden kaçınmak lazım cidden
Ama illa ki bozuluyor ya kişilerden kaynaklı
haklısın ama o an cok kötü işte
Aman neyse alıştık djjdnd
:D bittimi peki
Bunun adına hayal kırıklığı derler. Ne umdum ne buldum da denir. Ve her zaman üzücüdür
Evet kesinlikle keşke zamanımı buna harcayacağıma daha yararlı şeyler yapsaydım diyorsun
Yok öyle deme. Bunlar olmasaydı senin su an ki bilincin oluşmazdı. Yaşadığımız her şey bizi ilerideki acılara savaşlara karşı daha dirençli yapıyor
Doğru söze ne hâcet
Yıpratma kendini:) belli bir yaş gelmeden hayalkirikliklari hep olur
Abi sorma ya.
En çok da giden zamana üzülüyorum.
Ben de
O yüzden konuşmuyorum daha kimseyle.
Buraya da günler sonra girdim bugün
Umudunu öldürdüler
Umudumu*
😶 cidden kötü bir durun
Seninle de konuşmayalım ya.
Yine aynı son olacak
Bak mesela şu an aynı şeyden muzdaribiz birbirimizi anlıyoruz falan bana hafiften bir tırs geldi
😂😂😂😂😂
Eee daha daha hsjshs
Nasılsınız? Ben geldim diye mi kasıldınız? Djjdjd
Konuşsak mı diyeceğim de kısır döngüden yoruldum, tırsıyorum hsjsj
Aynı düşüncedeyim :)
O zaman şöyle yapalım, baktık 2. ya da 3. saatin sonunda her şey iyi gidiyor hooop diyelim bi duralım.
Yavaş yavaş gidelim belki bu defa bir aksilik çıkmaz
boş ver ya ne sen üzül ne de ben
Haklısın aslında :')
Yasadim daha once fakat kisa surmustu
Anladim iyi bari