Yani açıklamaya çok fazla katılmıyorum bir insanın tipi kötü diye ya da bir albenisi yok diye özgüvenli olamamasi mı gerekiyor? Bana göre her şey tip diye o insan belki bilgisine belki birikimene güveniyor. Ya da çok parası var parasına güveniyor fark etmez. Şu konuda haklısın bazıları gerçekten çok gereksiz EGO kasıyor. Buna bir şey diyemem çünkü ben de çok denk geldim.
Böyle saçma sorular soran kadınlardan daha özgüvenli olmamız normal zaten. insanların özgüvenini tipe göre ölçmek iyi olmayabilir. benim özgüvenim karşı cinsin her zaman çok ilgi gösterdiği fiziksel özelliklerim olsada bu fiziksel özelliklerimi kötü kullanmayıp başka önemli kişilik özellkleriminde bulunmasından
Dış görünüşün öz güvene katkısı var ama yetiştirilme tarzı daha önemlidir. Çirkin erkeklerin öz güveni de buradan geliyor. Yoksa yakışıklı olupta çekingen olanları da çok gördüm.
Hangi cins daha öz güvenli sorusuna gelirsek, bence erkeklerin öz güveni bi tık daha fazla.
Evet ya. Güzel kızlar bile kendini eziklerken, maymundan dönmeye çalışmış ama dönememiş erkekler kendini ülkenin en yakışıklısı sanıyor. O işe bende hayret ediyorum