Hem kadın hem erkek farketmez ağırbaşlı insanlar her zaman hoşuma gider. Nerede konuşacağını bilmesi nerede susacağı bilmesi gerçekten bana göre bir avantajdır. Günümüzde böyle insanlar çok fazla bulunmuyor maalesef. Tabii geri gelince eğlenmesini bilmesi gerekiyor.
Kasım Kasım kasılanlar hoşuma gitmez. Bazı insanlar bunu kullanır. Olmadığı biri gibi davranırlar ve çok komik duruyor. Normal şekilde ise ağırbaşlı, dikkatli olan, sağlıklı iletişim kurmasını bilen insanlarla sohbet etmeyi severim. Yerine göre de eğlenmek lazım ağır başlı olucam diye mıy mıy ağzından kerpeten ile laf alınlara sinir olurum ve muhattap olmam.
Bende katiliyorum sana bazen gercekten Komik ve yapmacik gibi davraniyorlar hic sevmiyorum hele erkeklerde hic yakismiyor dogal davranmak en Mantikli sirf göze girmek icin Millet her yolu deniyor
Kaç kilo olduğuna bağlı olarak değişir jxjsjs Şaka bir yana. Evet, hoşuma gider ancak sürekli ağırbaşlı olanları sevmiyorum. Yerine göre çocuk da olabilmeli bir insan. Her şey yerine göre yapılmalı
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Yerine göre takılan insanlar hoşuma gider.. Tekdüze yaşayan bir insan değilim ve bu bana oldukça sıkıcı gelir.. Ben kimi zaman sert olsam da samimi olduğum insanlarla son derece enerjik ve neşeli yapıdayım.. Espri anlayışımın ve enerjimin tuttuğu insanlarla daha iyi iletişim kurarım ve daha sağlıklı şekilde sürdürürüm.. Tabi ki ağır başlı olmamız gereken yerler ve konular da var, öyle zamanlarda da olması gerektiği gibi davranırız ve konu kapanır.. 😃 Keyifli geceler..
Tabii ki nerede nasıl davranması, ne konuşması gerektiğini bilen biri hoşuma gider. Yerine göre eğlenceli yerine göre daha olgun tavırlarda olmak lazım.
Ciddi olmanın da deliliğin de doğru ânını ve ortamını ve tavrını en doğru duruşla, tavırla sezinleyen, anlayan, uygulayan insanları severim.. #TubaSueda 🍀
Tabi ki hoşuma gider ama günümüzde böyle insanlardan çok az var. : / Ha çok ağırbaşlı olursa yani messla karşı cins hani yeri geldi o mizahı da almak isterim. Hayatımda da öyle insanların olmasını da isterimmm.
güzel konuşan güzel düşünen olgun davranan nerde nasıl hareket edeceğini bilen insanlar her zaman bir adım öndedir... çünkü daha iyi iletişim ilişkilerin olur anlaşma daha düzeylidir
Ya severim öyle insanları. Az ama öz konuşan, güler yüzlü ve sakin kişilere hep bi sempatim vardı zaten. Ama robot gibi çok durgun biriyse ıı, enerjim tutmuyor o insanlarla.
Kendim ağır başlı olduğum için, karşımdaki insanın tabi efendiliği olacak ama iki ağır baş bir ipte yürür mü :) Biraz hayat enerjisi olmalı ki, ona uyum sağlayabileyim.