Kişilik & Karakter Üzerine sigara kokusu sinmiş biri sizi rahatsız ediyor mu? şakamıya Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor beni hiç etmez hatta severim (ciğerlerimden özür diliyorum🙄). bir de parfümle karışmışsa dior dune bile şapka çıkarır köşeye geçer. Üzerine sigara kokusu sinmiş biri sizi rahatsız ediyor mu? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sineni sevmiyorum ama agizda demli çay & sigara kokusunun birlesimi hafif afrodizyak bir etki bırakıyor bende djkd 1 9 Yorumla şakamıya +1 yıl sen nesin ya sjjdd Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Nasıl yani? 😂 Yorumla şakamıya +1 yıl öyle bi anlattın ki kokusu burnuma geldi Yorumla YenibosnaMAT +1 yıl Hey maşallah. 😅 Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Ahahahah bilmiyorum küçükken matematik etüt hocam bana ders anlatmadan once sigara çay molasi verirdi. Sonra yanımda ders anlatirdi ben dersi dinlemez o kokuya odaklanirdim ahshs o yüzden Max 5 net cikarabildim mattan sjjssj Yorumla şakamıya +1 yıl biz ikiz olabilir miyiz lol Yorumla şakamıya +1 yıl değişik bi şey bu :ddd Yorumla YenibosnaMAT +1 yıl Aha da beni anlatıyor. 😅 Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Belki deeeee 😜 Yorumla
senathy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl iğrenirim, hiç gelemem sigara kokusuna hele de tene sinmiş sigara kokusu öğğkkk 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hissetmem.. Çünkü ben de kokarım muhtemelen.. 😄 1 1 Yorumla şakamıya +1 yıl profil direkt dumanaltı zaten:d Yorumla
YakışıklıBeyefendii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hemde çok o yüzden ne evde ne arabada sigara içirmem 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Etmez Tabikide Ben Kendim Zaten Sigara İçiyorum 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değişik bi fantezi :d 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet bende sevmiyorum 1 0 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Bu nasıl iş be :/ tütün mü kokuyor sarma hemde :D 0 2 Yorumla şakamıya +1 yıl sarma tütün bu mentiondan acil çıksın kasıyo :d Yorumla Satanistbey +1 yıl ahahah :D çok iyi nere kaçtın gene Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Eder. Nefret ediyorum sigara içen insanlardan 0 0 Yorumla
YenibosnaMAT Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Burnum pek çalışmıyor. 0 2 Yorumla şakamıya +1 yıl büyük kayıptasın :d Yorumla YenibosnaMAT +1 yıl Bilmediğim şeyi kaybetmiş olmuyorum. 😅 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Ediyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sineni sevmiyorum ama agizda demli çay & sigara kokusunun birlesimi hafif afrodizyak bir etki bırakıyor bende djkd
sen nesin ya sjjdd
Nasıl yani? 😂
öyle bi anlattın ki kokusu burnuma geldi
Hey maşallah. 😅
Ahahahah bilmiyorum küçükken matematik etüt hocam bana ders anlatmadan once sigara çay molasi verirdi. Sonra yanımda ders anlatirdi ben dersi dinlemez o kokuya odaklanirdim ahshs o yüzden Max 5 net cikarabildim mattan sjjssj
biz ikiz olabilir miyiz lol
değişik bi şey bu :ddd
Aha da beni anlatıyor. 😅
Belki deeeee 😜
iğrenirim, hiç gelemem sigara kokusuna hele de tene sinmiş sigara kokusu öğğkkk
Hissetmem.. Çünkü ben de kokarım muhtemelen.. 😄
profil direkt dumanaltı zaten:d
hemde çok o yüzden ne evde ne arabada sigara içirmem
Hayır Etmez Tabikide Ben Kendim Zaten Sigara İçiyorum
Değişik bi fantezi :d
evet bende sevmiyorum
Bu nasıl iş be :/ tütün mü kokuyor sarma hemde :D