Yarına kadar kalın sağlıcakla..
Bir gününü sizinle geçiren biri sıkılır mı eğlenir mi?
Yarına kadar kalın sağlıcakla..

Bol bol kahve içer, şarkı dinler, dizi izler ve oradan oraya yatabilirdi ama ben bunlarsan aşırı keyif duyuyorum. O biri duyar mı duymaz mı bilmiyorum, genel olarak çok hareketli bir hayatım yok. Bunu tercih etmiyorum, bana fazla yorucu geliyor. Sakin, durağan ve huzur bulduğum bir kaç noktadan oluşuyor...
Kesinlikle sıkılmaz ve zamanın nasıl geçtiğini dahi anlayamaz çünkü Neşe’nin en büyük dozunu yaşayabilen bir insanım Hiç kimsenin benden sıkılabileceğini asla düşünmüyorum ama eğlenmeyi bilmeyen somurtkan kendini bilmiş Egolu insanlar olursa evet onlarla asla eğlenemem eğlendirenmem benim için Doğallık çok önemli kendin olacaksın dobra olacaksın dürüst olacaksın benimle bir gün 3 saat gibi gelir o
insana Çevremdeki arkadaşlarım bana karşı olan tavırlarından yola çıkarak bu yorumun yapıyorum
O yüzden beni bilen ve kendini bilen insanlarla olmaktan çok mutluyum ♥️♾
Benimle vakit geçirecek kişiye bağlı bir durum..
Arada bir soğukluk oluşmamışsa, anlaşamamam mümkün değil.
Sohbeti sarıyorsa ya da belirli ortak yönlerimiz varsa konu oralardan açılır sohbet etme konusunda bir sıkıntı çekmezdik.
Diğer aktivitelere gelecek olursam; ben bile bazen kendimden sıkılabiliyorum, karşı tarafın sıkılmamasını bekleyemem.
Arada tek tük şakalaşır eğleniriz orası ayrı ama her dakika gülmesini de sağlayamam şimdi, sirk maymunu değilim sonuçta...
Kim olduğuna bağlı. Bugün her zamanki gibi bir gün olmasına rağmen kahkahalara boğuldum yanımdaki kişi sayesinde. Ama bu kişi sevmediğim biriyse yalnızken eğlendiğimin onda biri kadar bile eğlenmem yanında. Sıkılıp gitmesi içinde elimden geleni yaparım. Sevdiğim biriyse de her dakikadan keyif alır, eğlenmenin bir yolunu bulurdum ☾
Cevap
22Cevap
Benimle olan birinin sıkılması mümkün değil. Aksine saatler nasıl geçmiş fark etmez. Eğlenceli ve hoşsohbet bir insanım..
Sıkıcı biri olmadığım için, eğlenir...
Sıradan bir günüme dahil olacaksa eğer sıkılır. Oldukça monoton bir hayatım var çünkü. Gelecek olan hayatıma renk katmaya gelsin. Sıkıcılığıma ortak olmak için değil.
Sıkılacağını sanmıyorum eğlenceli ve sürekli güler yüzlü olan biriyimdir.
Sıkılıyorsa kendi sıkıcı olduğu için ona göre davranıyorumdur.
Eğlenir, ben dışardan her ne kadar soğuk nevale gibi görünsemde eğlenceli bir tipimdir.
Eğleneceğini düşünüyorum, her ne kadar ciddi bir insan olsam da somurtkan bir ciddiliğim hiçbir zaman olmadı.. Fakat ruh halimin kötü olduğu bir güne denk geldi ise, sıkılır yüksek ihtimalle. Üzgünken ben bile kendimi çekemiyorum bazenleri.
Yemek yaparken dans ederdik , ben kitap okurken biraz sıkılırdı ama sıkılmasın diye sesli okurdum, ders çalışırken ben bile eğlenemiyorum o konuda bir şey yapamam :) siz düşünün sıkılır mıydınız:)))
Hiç bir şey hissetmez 😃 Ben neredeyim, ne oldu, neden burayım, sen de kimsin, buraya nereden geldim der 😃 Ben de bilmiyom, hiç bir şey anlamadım derim 😃
Kim o biri ona göre yorum yapmak isterim sevdiğim biri ise eğlenir sevmediğim biri olursa sıkıntıdan patlar. Yeni tanışp ısındığım biri daha fazla eğlenir.
İş yerinde dinlenme anında bile bırakan yok ki. 😀 Resmen kaçıyorum yemek molasında da. Eğleniyorlar ama kendime de vakit ayırmak istiyorum. Sabahtan başlarlar eğlence zaten. 😀
Akşama kadar eğlenirdi giderken gülücükler saçıp çok güzel bir gün olduğu için teşekkür ederdi. Sonra gidince engellerdi😄
Eğlenir bence. Sohbetim güzeldir, enerjim modum falan çoğu zaman yüksek oluyor. Konuşmayı severim ama çok kafa ütülemem. Biraz hareketli biriyim. 🐥
Benim de sevdiğim bir arkadaş ise sıkılmaz sohbetim güzeldir, ama ben o arkadaşı sevmiyorsam ağzımı bıçak açmaz ve sıkıntıdan kaçar😄
Eğlenmeyi bırak aşık olurdu sonra al başına tatlı bela ha bire hesap ver esas duruşta dur. Horoz iken tavuk ol ohoho 🤣😂
Sıkılmaz ya. Her türlü eğlenecek bir şeyler bulurum ben. Karşıdaki insan ruhumu emmesin yeter, gerisi kolay. Eğlenmek dediğin nedir ki.
Genelde eylenceli olduğumu söylerler ama o günkü durumumla alakalı ve karşımdakı kişiye göre de deyişir
Kafa dengimse eğleniriz. Benimle eğlenebilmesi için kafa dengim olması lazım yoksa duvardan farksız olurum, sıkılır
Eğer moralim bozuksa modum düşükse sıkılır onun dışında eğlenir.
Günümün yarısı uyumakla geçiyor eğlenir mi bilmem ama dinleyeceği kesin
Ben biraz fazlasıyla dinlemeyi seven biriyim eğer konuşmayı seven biriyse sıkılmaz.
eglenir sanirim eger sıkılıyorsa gununu benimle geccirmez
rutin günümde sıkılır. çalışıyoruz be yaa... eğlenceli iş değil davalar duruşmalar dilekçeler
Hiç sıkılmaz ben hayat enerji dolup taşan bir şahsiyetim. 😄
Benimle beraber olan birinin sıkılacağını sanmıyorum
Eğlenir kesinlikle
Ben hayatın tadını çıkarmayı severim
İkisini de yaşar. Kimseye eğlence borcumuz yok en nihayetinde!
Eğlenir bence ya doğallığım sempatim ve sıcakkanlılığım yeter
Ona aptal gibi sevdiğim her şeyi gösterip eğlenmesiçin gelmeyi yaparım
Sevdiğim birisiyle eğlenir elbette..
Sevmediğim biriyle sıkıcı bir gün olur :))
Eğlenir.. içimde çok eğlenceli bıcır bıcır bir kız var, herkes onu göremez ama işte
Dertlesirdik ve bi yanda eglenirdik oyle bir gun gecirilir benle
Gezmeyi seviyorsa eğlenir. Extradan poligon macerası varsa ogün neşeli anlar geçirebiliriz.
Benimle gün geçirenlerin hiç biri daha sıkıldığını söylemiştir aksine bir daha ki görüşme için can atıyorlar 😊
Evettt. Çünkü kendime güvenim her zaman tam olmuştur. Kime nerde nasıl değer vereceğini kimi nasıl ağırlayacağını iyi bilmek gerekiyor. Espirili anlayışlı hoşgörülü olmayı bilirsen herkesin aradığı kişi olursun. Bunları yaparken içten yapmalısın İnsanlar iyi biri bu desinler diye değil. Teşekkürler 😊
@pouffff
Eğlenir ben eğlenceli komik biriyimdir sıkılması imkansız yani😅
Hiç sıkılacağını sanmıyorum 😂
O geçiren insana bağlı. 😅
Sıkılmaz aksine eğlenir. :)
Canım isterse eğlenir
Bumm patlar :))
Eğlenceli bie gün olurdu
Rutin se
Çoğunluk sıkılır
Azınlık zevk alir
Sıkılırdı monoton bir hayatım var çünkü
Yer yer sıkıcı çoğu zaman eğlenceli
eğlenmezse de onun ayıbı. kapı şurada
şu sıralar belki sıkılır ama yazın falan olsa çok eğlenirdik
Eğlenir modu yükselir.
Sıkılacağını düşünmüyorum
Eğlence , heyecan ve aksiyon hangısıni seçerse
Kesinlikle eğlenir her an atraksyon :)
Eğlenceli biriyim aslında
Eğlenceli biriyim daha çok alışkanlık yaparım:)
Galiba çok orijinal birisin der
Sıkılacağını hiç sanmıyorum
Bol bol gezer ama iyi bir yol arkadaşı değilim 😄
İki kakadu arkadaşı gibi oluruz :d
Muhtemelen ölür ya da intihar eder 😃
Değişir kişiden kişiye.
cok eglenir cunku eglenceli biriyim jshds
Komik biriyimdirr hehe
Sıkılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?