İçinde öldürdüğün duyguların var mı? Nefret, intikam ya da aşk, sevgi gibi duyguları kalbinden ebediyyen sildin mi?Ağlamak da olabilir, erkeklerin doğumunda silindi sanki bu
Benim nefret ve kin tutmak sanırım. Ne birinden uzun süre nefret edebiliyorum, ne de kin tutabiliyorum. Bu arada bir dizide görmüştüm, kız kendi kafasına girip korku duygusunu öldürüyordu. Oradan bir tık esinlenmiş olabilirim ☾
Hiçbir duygumu öldürmedim, sadece önce ki kadar çok göstermiyor ya da kullanmıyorum o duyguları, en azından hak etmeyen insanlar için tüketmiyorum, ki böyle bir durumda kaçınılmaz olan kişinin kendisini tüketmesi... Buna izin vermiyorum sadece o kadar.
Ben içimde hiç bir duyguyu öldüremeyen, öldürmek de istemeyen bir insanım. Çünkü güzel duyguları zaten öldürmek kötü bir durum olur. Ama kötü olan duyguları da istemsiz şekilde yok ediyorum yani ben farkında bile olmadan gidiyor o duygular. Çünkü en nefret ettiğim insandan bile bir süre sonra nefret etmiyorum, kin tutamıyorum, bir şekilde ya yumuşuyorum ya da hiç bir duygum kalmıyor, nötr oluyorum.
Yani kasıtlı olarak içimde öldürmeye çalıştığım ve öldürdüğüm bir duygum yok. Ama içimde hiç bitmeyen bir kin duygusu ve affedememek falan olsa tabi ki de öldürmeye çalışırım o duyguyu. Çünkü ancak bana zarar verir.
Anlayış ve kabul eden yanımı gömdüm direkt. Artık kimseyi anlamaya çalışmıyorum ve kimseyi de kötü yanlarını “aslında içinde iyi biri var” diyerek kabul etmiyorum. Kimsenin “psikolojim bozuk, hastayım, iyi değilim” gibi bahaneleri arkasına sığındığı için kıyamayıp ne yaparsa yapsın bağrıma basmıyorum. Bitti o fasıl 🪦
Bilim çok ilerledi artık. yürü gidip aldıralım duygularımızı. Twitter'da okudum, beyinde aşk merkezi bulunmuş lazer sıkıyo adamlar oraya anında geçiyo her şey ertesi gün denize bile girebiliyosun.
nefret ve kin zaten benim özüm onlar olmadan bir ben olabilir miydi bilmiyorum bile ben korku veya umursamayı öldürmüş olabilirim zira işe yaramadıkları yer de sadece ayak bağı ve yükler ve ben yük taşımam. minnet de olabilir zira rızkmı veren hüdadır kula minnet eylemem, bende hatır her zaman geçmez hayır demek hayır demek ve çizgilerimi değil o bu anne babam bile aşamaz onlar için bile kenarlarım bütün keskinlikleri ile duruyor.
O halde açıklama yazdığım dizide olduğu gibi yapmışsın. Locke & Key dizinin adı, bir bak istersen çünkü insanın korku duygusunu öldürmesi hayatını olumsuz anlamda değiştiriyor
Ne kadar güzel bi soru içimi yansıtan. Aşkı defalarca öldürmeye çalıştım sonra bi alışkanlık olduğunu bağımlılık olduğunu fark ettim. Nu bağımlılığı öldürmeye çalışıyorum