tükürmek istersem gider yüzüne tükürürüm öyle yere fln tükürüp çevre kirletmeye gerek var mı :D
Yere tükürmek ne anlama geliyor?
tükürmek istersem gider yüzüne tükürürüm öyle yere fln tükürüp çevre kirletmeye gerek var mı :D
yani tuh sana veya yaptığın işe. yani aslında muhataba veya muhatabın yapıp da beceremediği işe tükürüyor. tabi bu kızgınlık ve aşağılama belirtisidir. tükürüğün hedefi yer değil aslında muhatabın yüzüdür fakat sembolik olarak yere tükürülür.
hmmm anladımm
teşekkürler
Eğer korktuğun birisiyle göz göze gelirsen tükürük bezlerin gereğinden fazla çalışır. Osmanlı'da hasım sahibi olan kabadayılar yâda cellat gören kabadayılar yere tükürürdü bunun anlamı senden korkmuyorum demek.
yere tükürmek ne amaçla yapılırsa yapılsın insan olmadığı anlamına gelır ama hayvanlar bıle yere tükürmez :)
:))
:)))))
pislikten başka birşey değil
gördüğün anda ağzına lastik terlikle yapıştırılması gereken insanlardır
Cevap
7Cevap
Eğer gelip burnunun dibine girip gözlerinin içine baktıktan sonra yere tükürüyorsa teke tek'te ben seni yerim demektir. Bu hareketi yapan Türk mü?
bilemiyorum türklerden çıkmış sanırım bu tükürükle iletişim :) yapanda türktür muhtemelen :))
Türk'se salla gitsin bi sey olmaz:)
hahhaa :)
yere tükürme önce psikolojik bir tepki...insanlar tiksindiklerinde,hoşlanmadıkları bişeyde tepkisel olrak hemen türkürürler.saygızsızlık,pervasızlık ve pislik...
Yere tükürmek bir çeşit protestodur. Yaptıgın birşeye karşı bu da mı yapılır demektir
Birini görünce yere tükürmek kalıbını ilk derfa duyuyorum . Biri seni görünce yeremi tükürdü :)
beni değil yaa.. duydum da ne anlama geldiğini öğrenmek istedim sadece söylemediler çünkü :)
Senin o lanet olası k.çını tekmeleyeceğim anlamına geliyor.
Lama mısınız diyesim geliyor
hahh bu güzeldi :))
Mezarına tüküreceğim demek!
hakkaten böle mi demek oluyo?
çok ağırmış gerçekten :)
:))) hahhaa olabilirr
hayvanlik, ayrica meydan okuma asagilama
Biri özellikle seni görünce mi yapıyor ki böyle ?
evet öleymişş
medeniyetsizlik...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar