Keşke izine ayrılmasaydım vakit geçmek bilmiyor😒
Kimin fikriydi bu çıksın ortaya 😒
Söylemem gereken bir şey vardı onu o an söylemediğim için pişman oldum.
Çok bir önemi yok aslında şimdi de söylenir ama o zaman daha etkili olacaktı geçti.
Selamlar,
En yaptığım bir yanlış tercihten dolayı pişman oldum. Kahve makinesini keşke biraz daha fazla para verip alaydım diye düşünüyorum. Cimrilik yaptım buda bana yakışmadı.
Öğrenciyim güzel bir işyerinde çalışan arkadaşıma borç verdiğime pişmanım 6 ay geçti sanırım o unuttu fakat ben unutmadım çünkü parayı eğlence mekanlarında yediğini biliyorum :)
İste
Ver numarasini alalım uyuz oldum ksndnd
Pişman olmuyorum da sinir oluyorum. Mesela şuna bu kadar zaman mı verdim? Hemen sinirleniyorum. Hele ki değmediği zaman sayar, söverim bunu çok yaptım.
Cevap
13Cevap
Yaşadığım hiç bir şey için pişman değilim. iyi ki yaşamışım diyorum. Kimi tecrübe oldu kimide ders oldu bana
Keşke gece erken uyusaydım.. Göz kapaklarıma kirbit çöpü.. :/
Yukarıdan bantlamak daha estetik durur😄
Saçlarıma yapışması lazım o zaman.. :))
😂😂
Git mantı aç börek aç yaprak sar dolma doldur iftarda yersin.
Onları calisirkende yapıyorum 😂
O zaman geriye çokça uyumaktan başka seçenek kalmıyor 🤭
Bence de
Yaptığım hiç birşeyden pişman değilim iyi ki yapmışım şimdi olsa yine yaparım
Aklım hala yapamadıklarımda ndnx
Şeytan uzak dur kdnfjf
Saçımı tarçın hafif bakır gibi yaptım ama şimdi pişmanım sanki 😏 en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum
Merhaba,
Degerlendirmelisiniz.. Cevrenizde gezebileceginiz bir kütüphane veya sanat galerisi olabilir mi?
Dur şu şarkıyı paylaşayım, hiç konuşmadan dedim... Ama sen paylaşmışsın...
😄
Hayatım boyunca belki de en çok pişman olduğum tek bir şey var. hayat bunu da gösterecekmiş demek ki diyerek avuttum kendimi hep
Keskelerim olduda pişmanlıklarım olmadı hepsi benim eserimdi çünkü 😄
Acile gidip çoluk çocuk ile muhatap olacağıma direkt doktoruna gitsem daha iyi olacakmış
Sahurda ipin ucunu kaçırmayacaktım, varil gibi dolanıyorum sabahtır.
bilmem hatırlamıyorum sanırım doğduğum için pişmanım :D daha büyük ne olabilirki :D
Yurt dışına gitmediğime
Gece biraz daha su içseydim😀
Bitki çayı içmiştim karnımı ağrıttı
Valla hatırlamıyorum. 😁
markete ugramadigim icin :D
Pişmanlık ne❓
Her zaman pişmanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?