Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu gerçek lütfen dalga geçmeyin bir gün siz de kendisini görebilirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Güldüğünüz için hepinize asık surat yolladım. Ben neler yaşıyorum sizin yaptığınıza bak 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ciddiye alamadım rüyanı hele katil Barış olunca hiç alamadım. 😂
Tillahi oydu
Yani barış evli barış barklı barış çocuklu sana aşık olmuş olabilir ama yuva yıkma sufiye yazık
Barış ağabey duymasın😂😂😂😂😂
Anam öldüm öldüm😂
kendisine bu olayı anlatacağım uyansında 😂😂😂😂😂😂
Sizi güldürdüysek ne hoş fakat bu gerçek lütfen kendisine bu sefer giyinik gelmesini söyler misiniz?
Daha neler 😂
Cidden acaip bir durum peki rüyanın yorumuna baktın mı hiç?🤔
Baktım ama rüya çok kapsamlıydı. O yüzden pek aktarmadım. Şaka bir tarafa gördüğü yerde beni öldürmeye çalışıyor ama yapamıyordu. Fakat bir süre sonra aşık oldugunu anladım gerisini buraya yazamam
Bir rüya yorumcusuna tamamını yazıp gönder detaylı bir şekilde bakılsın bence.
Bir mesaj olma ihtimali yüksek
Bu arada ben evrenden mesaj bekliyordum bunu mu yolladı acaba
Evrenden mesaj gelmiş olamaz ama geleğin ile ilgili birşeyler olabilir.
Evrenden mesaj bekliyorsan Matrix’e bağlımısın ki?🤔
Bu arada bunu ciddi soruyorum şaka değil
Bu büyük bir konu ve evet cevabım.
Evet öyle
Bende kim kardashiani gordum
Yüzünü gördüysen bir sorun yok bence
barış özcan sana aşık işte anla bunu adasdsd
Memleket ruh hastaları ile dolu fjdjf
Deneyin öyle Azizim
Mfjdd tamam
Ayyy gülmekten bayılıcam çok iyi ahshshuahsjahah
Acaba onu çıplak hayal ettiğim için bir nalet mi bu amen Tanrem
Herkes yaşamıştır bunu.. hangimiz barış özcana aşık değiliz ki
Onu kimselere yar etmem artık lütfen rüyalarınıza dikkat edin gelirse kovun
Aşko sevdamızı kalbimize gömücez yoksa Devletşah abla belamızı...
Kahkaha attım
İyi gulmeler umarım siz de Sinan Engini çıplak görürsünüz
Bu bir trevma yavrum
Puhahahahaha gülmekten yıkıldım aga asdfasdfasdf
Aşk kısmına değil mi. Ben de güldüm canım var sanki karşısında.. bari bıçağı gizle
Rüya'ya tamamen güldüm zıplama kısmından başladım gülmeye, bence çok barış özcan izliyorsun aşık falan olmuşsun rüyana falan giriyor. Bide rüyanda bana aşıktı diyorsun asdfasdfasdf
Sanırım kaderim
"oysa herkes öldürmez mi sevdiğini"
Öldürür öldürür, ya benimsin ya kara toprağın demiş. Bıçakla ölen çabuk soğur sevdiği için fazla acı çekme diye bıçakla gelmiş. Ben sana güldüm bende barış özcanla karısını rüyamda gördüm bana küfür edip kovalıyordu. burada anlatabilseydim anlatırdım ama kimse duymasın istiyorum seninkiden daha beter
Yaaa demek sen de gördün.
Açıkçası Barış benden önce anneannemi öldürmüş bunu hissediyorum. Ama bana nedense bir türlü inmiyor kalkan bıçağı.
Ben gördükten sonra adama mahçup oldum sevdiğim bir adam rüyada iğrençlik yaptım anlatsam haykırırsın ama burada olmaz. Ssn çıldırmışsın ya anaanneni öldürmüş sonra sana mı geliyor sır a
Hem çıplak hem zıplaya zıplaya geliyor hem de elinde bıçağı çığlık filmindeki gibi yukarı lda tutuyor ciddiye alamadım belki de o yüzden olduremedi bilmiyorum
Maymun gibi zıplıyor hayal dünyana girmek isterdim valla çok güldürdün beni
Yaşadığına dua et