Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Etrafımdaki insanların da haklı çıktığı zamanlar olabilir ama genellikle öngörü olarak kesinlikle ben haklı çıkıyorum.. Bu özelliğim nedeniyle de fazla sevilmiyorum maalesef.. Çünkü kim neyi yapar neyi söyler ya da o an kafasının içinden ne geçiriyorsa tahmin ediyorum.. Ya da bir konuda bir arkadaşıma fikir veriyorum diyelim şunu yapma bunu yapma gibi, eğer beni dinlemezse muhtemeldir ki yakın tarihte haklıymışsın der.. Ben bundan mutluluk duymuyorum.. Keşke diyorum keşke bazı insanlar bazı durumlarda bizi şaşırtsalar değil mi.. Keyifli geceler..
Yapım gereği analiz yeteneğim oldukça yüksek o yüzden haksız çıktığımı hatırlamıyorum desem yeridir o kadar az yanıldım insanları dudaklarından dökülen sözcüklerle el hareketleri göz teması Bu gibi bazı hareketlerden insanların özelliklerini karakterini azda olsa anlayabiliyorum o yüzden bazı olaylarda ne yaşandığı önemsiz anlayabiliyorum ve hep haklı çıkıyorum çevremde de beni tanıyan insanlar bilirler ve bazen bir çok kez bana sorarlar fikrimi almak isterler ben de elimden geldikçe onlara yardımcı olmaya çalışıyorum 🌸
Bu durum zaman zaman değişiklik gösteriyor. Bazen ben haklı çıkıyorum bazense çevremde ki insanlar. Fakat düşününce genelde haklı çıkan taraf ben oluyorum. Hislerim beni pek fazla yanıltmıyor insanlar ile alakalı.
Genele vurursam ben haklı çıkarım. Er ya da geç dediğim çıkar. Hislerimde kolay kolay yanılmam. Karşımdaki kişi özellikle yanılıyosun desede. Bu onun kendini kandırmasıdır. Bunu çok net yaşayıp gördüm...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Genelde ben haklı çıkıyorum. Artık haklı çıkmak istemiyorum. Daha doğrusu haklı haksızlıl bir olayın içinde olmak istemiyorum. Kısacası hiç bir şeyin içinde olmak istemiyorum 😬😬😂
Etrafımdaki insanlar haklı çıkar genelde. Ki ben haklı çıksam da fark etmiyor. Karşımdaki insan haklı olduğumu asla kabullenmiyor. Bazen yeter ki sussun diye "tamam sen haklısın" diyerek o zafer çığlığını onlara attırmıyor değilim.
Genelde ben çıkıyorum. İnsanlara ve olaylara karşı mümkün mertebe ön yargılı olmamaya çalışıyorum. Fikrimi belirtmeden önce defalarca düşünüyorum, tartıyorum. Ama insanlar bazen sakinliğimi suistimal edip "doğru olan benim" diye üzerimde baskı kuruyorlar. Sonrası ise pişmanlık ile gelen sen haklıydın oluyor.
İnsanın haklı olup olmadığına kişinin kendisi karar veriyorsa vay halimize. d Haklı olup olmama gibi bir amacım yok sadece kendi düşüncemi belirtirim onaylayıp onaylamamak kişinin kendi bileceği bir şey.
Hiçbir zaman haklı çıkmadım, herkesin kendini haklı gösterecek bahaneleri vardı. Ben onlar kadar uğraş vermediğim için haksız olan ben oluyordum genelde. Uğraş vermek de istemiyorum artık. Herkes haklı olsun ama benden uzak olsunlar.
Genelde hakli olduğum taraflar fazlasıyla var 100' de 90 haklı çıkarım. Sadece bilirim beklerim sabrederim ve haklı çıkarım ama bu her konuda degil tabikide
Ben çıkıyorum açıkçası doğrucu davut olduğum için.. 😅etrafımdakiler inanmak istediklerine inanıp, kendisine buna inandıranları etrafında tutuyor. Alışmış rüyada olmaya gerçekler zor geliyor millete
Keşke haklı çıkmasam, ben haklı olmak istemiyorum ki sadece huzur istiyorum. Etrafımdaki insanlar haksız oldukça da huzursuz oluyorum maalesef. Sonuç kardeşim sen hakliydin haklisin vs