Merhaba
Var mı yalan olduğunu bildiğiniz halde deli gibi inandığınız şeyler
Var mı yalan olduğunu bildiğiniz halde deli gibi inandığınız şeyler

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yalanların hiç birine inanmamayı tercih ederim.. Ne zaman görmemiş, duymamış ya da bilmiyormuş gibi yapıp inansam sonrasında gerçekçi yanım çıkıyor içimden adeta.. Belki de bu sebeple acımasız gerçekleri kendime tekrar ediyorum.. İnsanlara inanmak istemiyorum.. Samimi bulduğum ve değer verdiğim insanlar zaten benim çevremde.. Tabi ki yalan dolandan ziyade bence güzel olan şey hayal kurmak.. İnanmak istiyorsak bence yalanlara değil de hayallere inanmalıyız.. Zaman akıyor ve dünyanın kendisi bile koca bir yalanken bir de üzerine yalanlara sığınmak bana cazip gelmiyor.. Keyifli geceler.
Yalan ve sahte tesellilerin hiç biri bana iyi gelmiyor. Onlarla kendimi kandırmak yerine acı gerçeklerle yüzleşmeyi daha doğru buluyorum. Hoş, o yalanlar bir süreliğine iyi gelse de bir şekilde yine acı gerçekle yüzleşiyoruz. Bari erken olsun. 🐥
Cevap
47Cevap
Yalanlara inanmıyorum. ama hayal kurmak bazen mutlu ediyor
Bana inan yalanına oldum olası gülerim :D
Çünkü "bana inan" yalan ortaya çıkmaya başladığında dilden dökülen, yalan tanesidir.
Sen beni inandırmak yerine, güven kırmayacak şeyler yaparsan sorun olmaz zaten :)
Bana inan demek bi nevi güven sağlamak için söylenir de inanmak kişiye kalmış tabii bu kolay bi mesele değil :)
Güven duvarında bir çatlak açıldı mı geçmiş olsun :)
Yok valla, hissettirdiği sürece zaten yalan olduğunu düşünmem fakat ortada hiçbir şey olmayıpta boş sözlerle geliyorsa, onunla da mutlu olamam...
Kafamdaki soruyu görmek 🤣🤣🤣 bile kanarız ki bir anlık mutlu olalım die hangi yalan oldugu pek önemli değil
Denk gelmiş :)
Ozman teşekkürler 🙏🙏 bir kaç gündür bunu düşünüyorum yalan oldugunu bile bile kanıyoruz hani biraz mutlu olmak filan bunu düşünüyordum 😄🙏
Rica ederim 🙏
Kendi bakış açınızla başka bi formatta sorarsınız yine 💫
Doyduk eyvallah
Her şey bir gün güzel olacak
bu söz koca bir yalan ama
yine de inanmak iyi geliyor bazen
bir şeyin iyi olduğu filan da yok gerçi ama ya olursa
Akrabalarımın "Çok güzelsin"yalanına inanmak güzel ama adı üstünde yalan
Neden yalan söylesinler ki
Beni sevmediklerinden adım gibi eminim
Ben olaya farklı acıdan yaklasayım bari , komplo terorileri dıyorum. Duymak , dınlemek , videolar ızlemek hosuma gıdıyor ozellıkle uzay konuları. Ama beynımın bır yanı yok artık ya dıyor ınsan uydurması oldugu cok bellı oluyor dıyor. Ama gercek olduguna ınanmak o an ınsanı mutlu edıyor , haz verıyor.
Laf olsun diye edilen önemsiz iltifatlar çok hoşuma gidiyor
İnsanları mutlu ve yüceltmek için pembe yalanlar herkesin hoşuna gider, amaç karşılıklı mutluluk ve huzur için taraflar her zaman pozitif olmalı onu hissettirmelidir. İnsan sevsin sevmesin pozitif olmak gerekir
Yalanın hiçbir türlüsü mutlu etmiyor, etmez de beni..
Söylenen her yalana inanmış gibi yaparım. Zamanı gelince büyük bir zevk ile vururum. Böyle daha çok hoşuma gidiyor.
Seni çok seviyorum
Yalan olmayanları da var onun
Hiçbir yalana inanmak o kadar çok mutlu etmez motive de etmez..
yok. beyaz yalan diye bir şey yok her yalan siyahtır. acı gerçeklerin tadı tatlı yalanlardan iyidir.
Fake kızlara inanmak gibi bir aptallığım vardı. Yeni yeni bırakmaya çalışıyorum djdnjdjdjdjd
maaşı alınca aklımda ki her şeyi yapaağım yalanına tabi ki , çünkü gelmesi ile gitmesi bir oluyor.
20 Yıldır Bariz yalan bir Türkiye de yaşadığımız için yalandan tiksiniyorum artık.
İnsanın kendini avutmak için söylediği kendi yalanlarına inanması harika.
Acıtsa da gerçekleri duymak isterim, yalanlar güzel gelmiyor büyüdük ve doyduk artık..
Seni sevmiyorum deyişine 😀 bu kadar güzel yalan olmaz
Sen de bir gun mutlu olucaksin yalanina avutmasiina sadece guluyorum artik :///
Yok Narsist, Sosyopat ve bir çok Kendini bir kılıfa koyan insanlar var iken Yalana ne hacet😃
Diğerlerinden farklısın denmesi,özel hissetmek çok güzel.. Ama yalan.
Hiçbir yalana bugün güzel gelen yalan yarın başımıza gelir bu sebepten kesmek zorunda kalırız
Yalanın herhangi bir çeşidi hoşuma gitmez benim.
Drüstçe söylüyorum :)
Yalan söyleyenlere ayar oluyorum ayar bebeğem 😏
Yalana inanmak güzel gelmiyor.
Senden başkasıyla falan filan işte
10 dk sonra yemek hazir.
Ben Yalancılara Yalana İnanmam İman Etmem Kardeşim
Bana karsi güxel seyler söyleyen insanlarin yalanlarina bayiliyorum, bana duymak istedigim seyleri soyleyrn insanlara bayilirim
Sen hiç yaşlanmadin, hala gençsin.
Beş dakkaya ordayım
Çıktım geliyorum
Aşk.
Enflasyon %18🤣🤣🤣
Yalanın güzel bir yanı yok adı üstünde Yalan
Yalanı sevmem yalanın iyisi kötüsü yoktur👍🏻
Sen çok yakışıklısin 😂
İlerde mutlu olacağım yalanına
Yalanların hiçbiri güzel değil..
"Ben aslında çok iyi biriyim biliyor musun " :D
Bir erkeğin sevgisine aşkına inanmak.
Yediğim şeyleri az kalorili sanmam
Sen ilksin
bazı yalanlar çok güzel geliyor
Ne güzel bir yalansın sen, hep inandığım.
Her şeyin güzel olacağına..
Hayır erkek değilim 😂😂
Güzel günler yakın
Seni seviyorum yalanı
İyiki varsın
Çok yakisiklisin
Yarın düzelecek
Seni seviyorum.
Sen güzelsin/yakışıklısın
Şahlanıyore
Hiçbir yalana
Yok.