Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yalanların hiç birine inanmamayı tercih ederim.. Ne zaman görmemiş, duymamış ya da bilmiyormuş gibi yapıp inansam sonrasında gerçekçi yanım çıkıyor içimden adeta.. Belki de bu sebeple acımasız gerçekleri kendime tekrar ediyorum.. İnsanlara inanmak istemiyorum.. Samimi bulduğum ve değer verdiğim insanlar zaten benim çevremde.. Tabi ki yalan dolandan ziyade bence güzel olan şey hayal kurmak.. İnanmak istiyorsak bence yalanlara değil de hayallere inanmalıyız.. Zaman akıyor ve dünyanın kendisi bile koca bir yalanken bir de üzerine yalanlara sığınmak bana cazip gelmiyor.. Keyifli geceler.
Yalan ve sahte tesellilerin hiç biri bana iyi gelmiyor. Onlarla kendimi kandırmak yerine acı gerçeklerle yüzleşmeyi daha doğru buluyorum. Hoş, o yalanlar bir süreliğine iyi gelse de bir şekilde yine acı gerçekle yüzleşiyoruz. Bari erken olsun. 🐥
Ben olaya farklı acıdan yaklasayım bari , komplo terorileri dıyorum. Duymak , dınlemek , videolar ızlemek hosuma gıdıyor ozellıkle uzay konuları. Ama beynımın bır yanı yok artık ya dıyor ınsan uydurması oldugu cok bellı oluyor dıyor. Ama gercek olduguna ınanmak o an ınsanı mutlu edıyor , haz verıyor.
İnsanları mutlu ve yüceltmek için pembe yalanlar herkesin hoşuna gider, amaç karşılıklı mutluluk ve huzur için taraflar her zaman pozitif olmalı onu hissettirmelidir. İnsan sevsin sevmesin pozitif olmak gerekir