Benim çok var..
Kim benimle sahile gelip denize uzun uzun bakmak ister..
Kendi içimde var ama dışardan sorana yok. Ben hep netlikten yana oldum. Birini tanımak istersem ve bana sorarsa %100 doğru cevap veririm. Çünkü yanlış cevap elbet ortaya çıkar.
Elbette var ama cevapsız sorularımın cevabını bulduklarımdan fazla olmamasına gayret ediyorum.. Kafamda soru işaretleri olmasından fazla haz etmem ben.. Her şey net olmalı, flu ilişkileri de insanları da sevmem.. Ya siyahtır ya beyaz.. Ya vardır ya yok bu kadar basit.. Bir şeylerin cevaplarını kendi kendime bulmak yerine kesinlikle ucunda her ne olursa olsun öğrenirim.. Bazı insanlar alacakları cevaplardan çekinirler, korkarlar ama benim böyle bir özelliğim yok.. Acı veren olay her zaman güçlendirir.. Eğer üzüleceksem bile üzülmeyi tercih ederim.. Bu insanın kendi için yapması gereken görev niteliğinde benim için.. Keyifli günler..
Keyifsiz keyifli günler hanımefendi.. :/
Cevap
3Cevap
Denize yürüyüş yapınca bolca bakıyorum. İyi geliyor. Cevapsız soruları yanıtlama fırsatım olmuyor ama rahatlatıcı
Mutluluk bana haram galiba abla :/ ne zaman mutlu olmaya çabalasam hep hüsran hep hüsran..
Yine neden düştü modun
Pşikiyatriş randevum gelmiş randevumu verir misin :) :D
Yazmayı öğrenince düşünürüz🤣🤣
İstemez o zaman..
Çok var...
Sahile arkadaş ariyon demek ne güzel 😏
Evet, dertleşmeye.
Dertleşecek biri yok ki..
Evet hemde çok varKızlar Bir Adım Öne
Tabii var ve bir zamandır bunda dolayı biriken öfkem var
Evet var maalesef sorularla başbaşa bırakıldım
Aaaa neden :/