evleneli 5 ay oldu. benimki değişmeye başladı. ben 23üm o 45. nasıl oldu demeyin cidden sevdim. hala da seviyorum. ikimiz de çalışıyoruz. her işi beraber paylaşırdık falan artık adamın yemeğe yardım etmesini bırak ellerimle yedirmemi istiyor. kibarca konuşurdu şimdi bir şeyler anlatırken küfür argo düz ara gidiyor (küfürler bana değil tabi :) ) geçende kalk ayaklarımı yıka dedi. her yerine masaj yaptırdı. bu erkekler hep böyle mi :) düzelmez misiniz siz :) ?
Cevabın nedir?
Anladım da niye kikire kikire dert yanıyorsun? Hem giderim hem ağlarım hesabı?
Valla iki yüzlü erkeklerde normal bir durum.
"Ay kızların yanında küfür edilmez, kibar olunur, sövülmez, edilmez"... Kızlar sanki ne küfürler ettiğimizi hiç bilmiyorlar, salaklar ya. Hakkaten o kadar salak mısınız? Ve hatta biz sanki kız kıza kaldığınızda ne küfürler ettiğinizi bilmiyoruz! Hakikaten bazı duyduğum küfürler hayal gücümü zorluyor. Ne pismiş sizin de içiniz! Dışardan bakınca hepiniz hanım hanımcık... bir de küfür eden kızları eleştirir bazı hem cinsleriniz. Evet ağızları pis belki onların ama ruhları temiz, ikiyüzlü değiller!
Neyse konuya dönelim. Böyle "ay bayan var, küfür edilmez" gibi SAHTE KİBARLIK gösterisi yapan erkekler, tabiiki eşi ile kaldığında o sahte maskeyi bir kenara atıp rahatlamak isteyecekler. Rahatlayınca da özü dışına çıkacak. Normal bir durum.
Düzelmez mi? Düzelecek bir şey yok ki. Normali bu. Erkek küfür eder. Bayanlar da eder. Ha kimisi sinirlenince, kimisi aklına estiğince. Azı / çoğu kişiden kişiye değişir. Kimin ne kadar küfür ettiğini bilip ona göre seçeceksin seçeceğini. Ha bunu da sizin şart koştuğunuz "sahte kibarlık gösterisi" engel oluyorsa, bizim kabahatimiz ne? Çekin cezanızı.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
nasıl bir insanmış o ya senin gibi genç biriyle evli ve yaptıkarına bak. sana bir şey söyleyim sen delimisin 22 yaş büyük birile evleniyon. bu resmen sübyancılık. kızı yaşında biriyle nasıl evlenmiş hayret. asıl sen onunla nasıl evlendin en çok da sana hayret
14 Yorumla
Soran+1 yılsevdik evlendik.
Soran+1 yılçünkü ben bu adamı sevdim daha genç birine değil ona aşık oldum.
Yaş aralığında ciddi bir sorun görüyorum.
Yahu baban yaşında ki adamla sevgili olup nasıl evlendin?
Baban ne dedi?
Şu merakımı gidersene bacım35 Yorumla
Soran+1 yılbabam yok. yaş farkımız öyle durmuyor işte biz 10 falan sanıyorduk karşıdan öyle duruyor. bir iki görüşmeden sonra doğum tarihlerimizi öğrendik ama iş işten geçmişti seviyorduk :)
Soran+1 yılben onu yaşıtım olarak elbette görmüyorum zaten. ben daha büyük olmaya o da daha küçük olmaya uğraşmıyor. biz farklılıklarımızla mutluyuz
Yanlış anlamada laf böyle derler ya eşigi geçene kadar ayıya dayı demiş gibi bir durumu olmş nasıl olsa artk söz sahibi oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu biraz :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
104Cevap
Bacı sana geçmiş olsun, adam kendine eş değil cariye (Dişi Köle) edinmiş. Seni sevdiğine inandırmış şimdi de tepe tepe kullanıyor. Ne diyeyim? Çok geçmiş olsun. Bu soruyu genelleme yapmadan sorsa idin daha iyi olurdu. Bütün insanlar bir değildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılben onu seviyorum o da beni. işin bu kısmının yalan olduğunu düşünmüyorum.
+1 yılSimdi kocaniz olacak amca ununu eleyiP elegini asmis sanirim bazi konularda yas farkida azimsanamayacak kadar cok simdi bu yastan sonra cok incelemeyin bosa amca ayiya dayi demis kopruyu gecene kadar acikcasi boyle giderse akabinde dayakda gelecek gibi duruyor sozlerini yiyip yutmayin derim size o size muhtac olsun siz ona degil akillanmaz ise bence birakmaniz hakkinizda en hayirlisi gibi duruyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Aranizdaki yas farkından dolayı bazi sorunlar yasayacaksin senin enerjinle eşinin enerjisi ayni olmayacak bir senin eşinden çok genc olman eşini bu farkin altında ezildigini hissedip psikolojik olarak bazi sorunlar yaşamasına sebep olacaktır bu değişimde onunla alakali olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlık yapıyor evet kompleks var. ben de çok büyük olduğu için işleri bana yaptırmasına kızamıyorum da. yoruluyordur belki.
+1 yıl:) benim hüseyin diye bir arkadaşım vardı onunda şükran diye bir eski sevgilisi vardı oda böyle birisiyle evlendi ne oldu onlara bilmiyorum ama erkekler hep böyle değiller kadınlar erkekleri bu hale getiriyorlar hepsi karşılıklı ilişkilerin evlendikten sonra değişmesinden kaynaklı erkeğine hedefler koy çok boş gibi duruyor emin ol düşünen insanın masajı geç ayağını yıkatmaya vakti olmaz ve düşündükçe sertleşiyor gibi gözüksede duyguları pamığa döner aslında
10 Yorumlagayeet normal. seni seviyorsa sorun yok ama seni itip kakıyorsa o zaman problem var. ayaklarını yıkatcak masaj yaptırcak bunlar gayeeet normal ama seni hor görüyorsa sıkıntı var ilgilenmiosa sıkıntı var. küfürlüde konusabilir buda gayeet normal ama sana ediyorsa problem var kuzu.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKlasik değişim göstermiş ne var bunda :) Tıpkı kızlar gibi evlenene kadar düzgün namuslu oturmasını kalkmasını bilen herşeye evet diyen itiraz etmeyen kişi ama imzayı atınca her şey tam tersine dönüyor :)
122 Yorumla
Soran+1 yılben aynıyım ya ne dese yapıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılYapma hata sende o kadar da değil. Hayat arkadaşı mı aldı uşak mı aldı kendine. Erkek olmama rağmen yaptıkları aslında hiçte hoşuma gitmedi hanzonun..
Soran+1 yılben severek yapıyorum ilgilenmek mutlu etmek hoşuma gidiyor şimdilik. ama daha ileri gitmesini istemem.
Cevap sahibi+1 yılYakında daha ileri gidecek demedi deme.
Soran+1 yılne yapar ki daha fazla? mesela
Cevap sahibi+1 yılİmzadan sonra kibar adam gitti kaba konuşan adam geldi neden? Seni ikna edene kadar kibarım iyiyim havası verdi. Yavaş yavaş masaja ayak yıkatmaya başladı ki bu da onun beyninin 50 li yıllardaki adamlarla aynı olduğunu gösteriyor. Yakında sırtına al taşı demezse bende bir şey bilmiyorum :)
Soran+1 yılhahaha sırtta taşıtacakmış :D ciddi olarak yani ne ister ne yapar ne yaptırır daha fazla
Cevap sahibi+1 yılBilemem beyninin içini bilmiyorum ama inan 1 ay sonra acayip isteklerini sıralarsan şaşırmam. Masaja ok de ayak yıkatma ne ya? 21 yy da defol git banyo da yıka ya da duş al manyak mı ne?
Soran+1 yılhaha :) olsun ya zor gelmiyor bana da alışık değilim yani
Cevap sahibi+1 yılZamanla değişirsin sende :) deli gitmiş 45 inde hanzo yu sevmiş :P Yıka o zaman ayaklarını köleee :)
Soran+1 yılyıkarım be kocam değil mi :)
Cevap sahibi+1 yılSürün o zaman :) Senin ablan var mı ya dur onu da ben alayım o zaman oda yıkar belki :PP
Soran+1 yıltek çocuğum ben :D
Cevap sahibi+1 yılBabanı dövebilir miyim :P
Soran+1 yılbabam rahmetli ya. o konuya girmeseydin
Cevap sahibi+1 yılOuuppsss başın sağolsun pot kırdık desene :(
Tamam kocanı döverim ya ona uyuz oldum zaten
Soran+1 yılo da hemen dövtürtür zaten. adamı nasıl baktığımı okumadın mı. besiye çekilmiş gibi :D aşırı kuvvetlendi :)
Cevap sahibi+1 yılBen sporcuyum onu pestil gibi ezerim sen rahat ol :P
Soran+1 yılo da fitnesse gidiyor 45 yaşında ya. sen de 36-45 sin. yeter gençlere bırakın şu işlerii :))
Cevap sahibi+1 yılBen zaten gencim o yaşlı 40 geçmiş :)
Soran+1 yılyaşlı değil bikere hıh :))
Cevap sahibi+1 yıl45 olmuş yaşlı değilde ne :)) Sen 23 o 45 2 katın :) Hadi hadi itiraf et :))
o yaş farkı bizi ilgilendirmez souyu cevaplıyım ben. :D ben genelde herkesle kibar konuşan biriyim. fakat çok çok samimi olduğum insanlarla biz bize konuşurken daha kaba olabiliyorum.
1. sebeb artık evlendiniz. yukarı da yazan neden.
2. sebeb türk erkeklerinin en kibarının bile içinde küçük tatlı bir ayı yatar. o küçük ayıya iyi bakın. aç bırakmayın. sevgi gösterin :D10 Yorumla
+1 yılEşiniz orta yaş sendromuna girmiş olabilir. Geçici bir durum bence bu, sadece biraz şımarmak ve şımartılmak istiyor hepsi bu. Biraz esnek, anlayışlı ve sabırlı olursanız, kendiliğinden eski haline dönecektir. Biz erkeklerin zaman zaman böyle şımarıklıkları tutar yani :)
10 YorumlaMolotonluk bende şu an esime oyleyim ki bir saaten snra sikiliyo erkek hep ayni sey hep ayni sey o bile ayni bilmem anladin mi erkek evli oldgum icin soyluyorum hep oledir sikildgi icin aldatiyor zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılyuh be kardeşim ilgisizlik mi yani. daha napayım ben bu adama
+1 yılİnsan olmanın milâdı yoktur, evlilikten önce/sonra diye ayrımlanabilecek...
14 Yorumla
Soran+1 yılama bu evlendikten 2-3 ay sonra değişmeye başladı
- +1 yıl
Cicim ayları mı diyorlardı... :)
Bence, eğerböyle olmasını gerektirecek haklı bir sebebi yoksa, çok çirkin bir dönüşüm...
Soran+1 yılkendimde de arıyorum suçu haklısın :)
- +1 yıl
Sizin suçunuz olduğunu düşünüyor musunuz? :)
Olsa olsa, flört döneminde kadına bakış açısını, anne-babasının evliliğini, olumsuz tepki verdiği hususlarda bu sonuca sebep olan düşüncesini sorgulamamak; onun beyni ile düşünüp empati yapmamak sebebiyle olabilir sizin suçunuz. (!) :)
Bunun nedeni senin 23 onun 45 olması kusura bakma bunu böyle olması doğal. Böyle birşey istemiyorsan öyle bir karar vermemeliydin. Yakın yaşlarda evliliklerde bu tür sorunlar daha az olur. Ama gene birazcık şansına bağlı.
10 Yorumla
+1 yılo seni tatmin edemedikçe ayağını değil dheryerini yıkatır demedi deme :Dsen hangi akla hizmet 45 yaşa talip oldun
12 Yorumla
Soran+1 yılsevdiim
- +1 yıl
o halde şikayet etme sevmeye devam et
+1 yılYuh 23 45 mi? Para için gençliğini satmış olduğunu düşünüyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle br şey
- +1 yıl
Tabi
Soran+1 yılsizin öyle sandığınız gibi o zengin iş adamı ben de yanında takılan fahişesi değilim. normal bir çiftiz.
- +1 yıl
Normal mi? :))) iyi günler canım benim
+1 yılBi' kötü oldum okurken. Adam köle almış gibi o ne öyle? Yaşlar zaten açıklıyor durumu.
45 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil ya :)
- +1 yıl
Baba-kız ilişkisi gibi. Açıkçası midem kaldırmıyor.
Soran+1 yılalakası yok
- +1 yıl
Neyse, Allah kolaylık versin.
Soran+1 yılsaol:)
Sorunun sonlarındaki gülüşler olmasaydı inanabilirdim ya da inanmış gibi yapıp ona göre yanıt verebilirdim..
12 Yorumla
Soran+1 yıltatlı öküzüm o benim. çok fazla mutsuz kadın imajı vermek istemedim.
+1 yılÜzgünüm ama bu durum iyiye değil kötü yöne doğru ilerler diye düsunuyorum şidet falan olabilir 2 sene sonra ve adam yasli 8 sene sonra seni tatmin edemez bu durumda sen ne yaparsin bilemem tabiiki
15 Yorumla
Soran+1 yılşiddet neden ya? ciddi misin
- +1 yıl
Muhtemel
Soran+1 yılama her dediğini yapıyorum. çok uyumlu biriyim. neden şiddet uygulasın ki
- +1 yıl
Söyledim ya iyiye değil kötuye doğru ilerler bu isler seninde soyledigin gibi onceden kibardi simdi kufur ediyor diyosun kufurun sonrasi ne tartisilir
Soran+1 yılaslında şakalaşırken sert sert çekmeye başladı bu aralar. haklı olabilirsin.
https://i.hizliresim.com/nG2YV0.jpg Şu durumda evet ☺
10 YorumlaFlört aşamasında karakter ayarlarını değiştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "Türk erkeği" denir :D
26 Yorumla
+1 yılDegil. Evlendikten sona gercek yüzünü gosterenlerin hicbiri karakter sahibi değil
32 Yorumla
Soran+1 yılo kadar hakaret çok ya.
- +1 yıl
Az bile emin ol
+1 yılEvlilik öncesi fragmanları unut sen tatlım :D Evlendikten sonra eskısı kadar ılgılenmıyolar
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) öyle oldu
ben 22 babam 42 yasında anca baba kız ilişkisi olur bence baba gibi öğüt verir
32 Yorumla
Soran+1 yılbirazcık öyle :)
Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Bir kadını elde etmek isteyen erkek, önce o kadına psikolog gibi davranır.
Elde ettikten sonra da, o kadını aklı başında birine muhtaç bırakır...10 Yorumla
+1 yıl23 ve 45 ben orada kaldım!
122 Yorumla
Soran+1 yılsadede gel ya soruyu cevapla lütfen :)
+1 yılErkeklerin hepsi böyle değil ama kocan sanırım öyle :DDDDD. Yapmamasını isteyebilirsin kocandan :D
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. 10 Yorumlanede olsaa erkek horozz misalii üüü ürüüü üüüü :) teneke * halbukii bilmiyorlar eşitliği..
12 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlık baskı falan yapıp kalbimi kırdığı yok bir süredir böyleyiz. ben mi hatalıyım diye de düşünüyorum.
insan sevdiğine kaba davranmaz küfür etmez ama eşlerimizden ilgi yardım bekleriz benım ablam eniştemin çayını bile karıştırırdı :)
ben bekarım ilerde eşim olunca ilgi bekleyecem ama küfür etmem (maç hariç) :D10 Yorumla
+1 yılben 23 ile 45 dedin orta bittim gömdüler beni oraya. Aşkın yaşı olmaz dediler sen biraz abartmisin canm :D
11 Yorumla- +1 yıl
hani +1 ? hıı
Bir amaca ulastiktan sonra eski degerini yitiriyor :D
10 YorumlaYaş farkindan bence. Eşin hep kendi buyuklugunu hissetmen için baskı yapıyor olmalı.
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam büyüğümüze saygımız var ama biraz fazla olmamış mı:)
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. 23- 45!
Aman tanrım didim ve soruya odaklanamıyorum. Ne diyim valla kolaylıklar dilerim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak Canım Arkadaşım Erkekler 45 Den Sonra Sapıtıyo Çunki Babam 46 Yaşında Bunadı Anneme Kotu Davranıyo Argo Çay Yanında Annem Mutfağı Toparlıyo Ama Yinede Gel Doldur Diyo İkiside Çalışıyo Üstelik.
10 Yorumla
+1 yılErkegin geni o sadece evlenince kapilarini acmis sana :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Kork ondan daha degisik kapilar acmasin aman dikkat
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
Vallahi insanin bir profili varsa aninda gostermesi lazim sonradan gosteriyosa sikinti. He kotu dusunme belki korkmustur kacarsin diye tek sey budur :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen o kadar afedersin taze eş bulacam bir dediğini 2 etmezdim yahu :( :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılCidden diyorum yahu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende nasıl mide var kızım. yaşlı bir amcayla ay midem bulandı
28 Yorumla
Soran+1 yılamca dediğin altı üstü 45.
Cevap sahibi+1 yıle benim babamda 45 . amca işte
Soran+1 yılkendine bakmış adam. taş gibi övüneyim de kocamla :) fark edemedim yaşını.
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum ama neyse büyük risk almşsn evlenerek :)
Soran+1 yıl@faşist16 neden dayak yiyecekmişim ya o nerden çıktı
Soran+1 yıldövmez canım daha neler. neden dövecekmiş aa aklımın ucundan geçmedi.
canınım cicim ayları bitti elindesin artık o yüzden normal
12 Yorumla
Soranalışmaya çalışırcam :D
düzelmez güzelim geçmiş olsun sana hayatın kabusa döncek ilerde
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ya iyiyiz tatlı öküzümle :)
23 - 45 yanlış seçim yapmışsın 5 sene sonra siz hiç anlaşamassınız sen 28 o 50
20 Yorumlaevlilik kelimesi beni acayip ediyo, adamın değişim göstermesini yadırgamam :) e 45ine de gelmiş çıok bişey bekleme bence :)))
10 Yorumla
+1 yılNormal canim her sey nirmal aslında o erkek öyleydi hep ama asıl yüzünü evlendikten sonra görmüş oldun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal Hayatta en arzuladığı şeye sahip oluyo ondan oluyo o..
Aslında Biz erkekler abazayız Güç sizde ama evlenene kadar.. ondan sonra haaa bumuydu l*n deyip kaba yüzümüyüz gösteriyoz.. Fıtrat bu.. Ama genellemem herkezi kapsamıyo10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. 45 yaşında ki adamdan ne bekliyordun ki?
45 Yorumla
Soran+1 yılbu kadarını beklemiyodum :))
Soran+1 yıldeme ya :))
Duzeltirsen duzelir kadjn dedigin erkegini yonetecek arkadas ;)
10 YorumlaSenden daha olgun oldugu için seni küçük görüyo bence
20 Yorumla
+1 yılO yaşta adam istediğini alana kadar, kibarı oynayacak tabi, elde etmiş artık özüne dönme vakti
20 Yorumlabir sonraki sorun ''ben neden babam yaşındaki erkekle evlendim?'' olsun
30 Yorumla
+1 yılseninki fazla gitmez adam bildiğin zevkine bakmış 23-45 o derece kabalaşmak siktirgit artık demek istiyo
30 YorumlaYa isin zor arada bir kucak farki var ama umarım duzelir huylu huyundan vazgecmez haberin olsun. Ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bayana helal olsun erkekler evet değişir arada sevgi varsa gerisi yalan ömür boyu mutluluklar :))
11 Yorumla
Soran+1 yılsoal :)
+1 yılEvet cok normal :) iş hayatı çocuk derdi masraflar insanda tabi bir stres oluyor :)
10 YorumlaKafa yapiniz uyusmaz ki o kendine bakilmasini ister 10 seneye yazik..
11 Yorumla
+1 yılDaha rahat hissettiği için bence kaba olması. d bide böyle düşün
10 YorumlaBence anormal ama ilişkinin sürecine baktığımızda normal karşılarım. çünki ilişki anlayışlarımız o kadar farklı ki sabhip olmayla bütün herşey bitıyor buda karsımızdaki insanı tanıyamamktan geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılBütün erkekler öyle değil sen bir b*k yemişsin geçmiş olsun onun ölmesini beklersin artık :D
10 Yorumla
+1 yılahahahahahhaha hayır erkekler öyle değil ne yazıkki. aşk bitince biyerleri kalkan nankör türündeki varlık sendeki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirbirine fazla alışmaktan ileri gelen davranış durumu olduğunu düşünüyorum. gün geçtikçe birbirinden çekinme azalıyor hatta yokoluyor. normaldir
10 Yorumlakafa yapısıyla alakalı tamamen bence.. yanlışını anlayıp düzelebilir belki de aniden
10 YorumlaGörünüşte herkes iyidir sonradan değişim olmasa içine girince anlasiliyor iste
10 Yorumla7 miz neyse 70 imizde aynı. kadınlar givi kıvırmıyoruz napalım :)
10 YorumlaNormal bise sende ona yikattir ne olmis ma hersey karsilikli.
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Herkese +1 evlendikten sonra erkeğin kabalaşması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler