Derdi olmayan da ne bileyim. Ajda ablamızın da derdi varsa biz ne yapalım Benimde en büyük derdim hiç pantolon paçası kısalttırma zevkini tadamamış olmam jdjdj
Oyy benim pamuk nenem bunları mı merak ediyormuş? Sen bir şeye binme nenem zaten 100 yaşındasın toplu taşımada ölür kalırsın sonra ulaşım aracın 4 kollu olur...
Birde iktidar yalakası ki kendisi hiç sormayın...
Deli oluyorum böyle burjuvazi üst sınıf triplerine... Bunun birde toplu taşımaya binipte selfie çekilen modelleri var. Onlarda ayrı cins!
Ulan Lugano reis gibi olamazsınız siz! Adam halkın adamı! Parti kur oy verelim! O derece!
İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsun. Tarihi, Güzelliği, Görkemi, İhtişamı dillere destan bir şehir ama, bu güzel şehirde Vapura binemiyorsun. Rahat bir şekilde, istediğin gibi gezemiyorsun. Sürekli rahatsız eden insanlar, sürekli gizli gizli fotoğraf almaya çalışan magazinciler vs.
En büyük derdim sevgilim yok. İkinci sırada eski ev derdim vardı, müteahhitlerle anlaşamıyorduk, yeni müteahhit bulundu. Yarın noterde evimiz satılıyor. Bundan sonra artık inşaat firmasının alanı olacak. Bu derdim 1 ay önce bitti.
Ben de aranjman adı altında şarkıları araklamanın ne olduğunu merak ediyorum. Böyle böyle insanların nasıl ün ve para yaptığını merak ediyorum. Neyse, 106 yaşıma gelince anlarım onun gibi.