deliriyorum böyle bir arkadaşım var mecburen arkadaşım birkaç kez bir şeyler hakkında düşüncemi söyledim ertesi gün dediklerimi yaptığını istediğim tarz bir ayakkabı bir kombin satın aldığını gördüm bana ait olan düşünceleri taklit etmesi sinirlerimi bozuyor ama artık paylaşmıyorum kimseyle yapınca görüyorlar
Hiçbir şey yapmam sevinirim Çünkü benim düşüncelerimi önemsemiş ve y etmiş derim bu kişi Sevmediğim bir insan olsa bile yine de kendi içimde kızmam veya haset etmem doğru yoldayım derim ki insanlarda örnek oluyor bu zamanda kişilik ve karakterin hakkını vermek gerçekten çok zor kendini yanlışlardan sakınabilmek doğru yolu bulmak düşünceler olarak doğru yolu bulmak o yüzden başkalarının seni örnek alması tebrik edilebilir bir durum 🌸
Böyle durumlarda ters köşe yapmaya bayılıyorum, karşıdaki bir anda boşluğa düşüyor kendisini taklite o kadar adapte etmiş ki bir süre ne yapacağını bilemiyor o şapşal şapşal gezindiği dönemleri izlemek keyifli oluyor.
Boyle durumlarda Will Smith taktiğine gerek yok 😂 Taklitler aslını yaşatır.. Dogru yoldasınız demektir, devam ediniz. Siz doğru durdukça eğri kendini belli eder efendim..
Böyle bir durumda bilerek, beni taklit ettiğinde kötü duruma düşeceği düşüncelerde bulunurum ama o anlamadan. Böylece bir daha kimseyi taklit etmez. Özgün olur.