Gerektiği kadar çaba göstermediğim için bükememişimdir. Karşımdaki benden daha iyi olduğu için beni alt ettiğine göre bunu kabullenmeyi seçerim. O eli öpmem, ama sıkarım.
ben ancak benim için önemli insanlara evet sensin derim o da bileğini bükemediğim ya da bükemeyeceğimden değil üzülmesin diye öpeyim elini hadi gönlün olsun derim yoksa benim için sıradan birisi ise hadi bakalım önce kim öpecek büküp Çok bükmeye çalışmasın ama netice de her şey en uç noktaya kadar büküldüğünde kırılıyor!
Aslında genel anlamda konu ne olursa olsun iddialı değilimdir; başarılı olduğum bir durumda aceleci olunmasını istemem, başarısız olduğumda da kabullenmek hoşuma gider. Bazen kaybetmek çok şey kazandırır. Saygılar 😌
Daha öylesini görmedim ama yaprak sarma konusunda henüz kimseye meydan okuyacak el hassaslığına sahip değilim zaten olamamda 🤣 iyi yapan birisi göndersin bana
Eskiden hakli oldugumu dusuundugumdde cok diretirdim ustune giderdim vs vs ama simdi hic ugrasmiyorum baktim ki bu konuyu uzaticak senn haklisin dieyip gecciyorum artik kaalfam kaldirmiyor
e yani örneğin geçen arkadaşımla bilek güreşi yaptım yenerim diye tahmin ettim yenildim helal olsun kanka bileğin sağlammış dedim geçtim bu kadar zor olmamalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
başedemediğin insan kendini güçlü zanneder. oysa güçsüzdür. cünkü mücadele ettigin sanar. ama karsısındakinin içindeki kişiyi bitirir. yok eder bir de bakmış bir kendisi kalmış. o kişi ego tatminleriyle cabalar bir çeşit karanlıga bürünür zamanla
Kaybedeceğim savaşa girmem ben. Kaybetmeyi sevmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır öpmem eğer benden daha başarılıysa Muhakkak genetik özellikler yüzünden şanslıdır. Yani tamamen şans işi zeka da genetik şans işi o yüzden onun seçmediği sadece şanslı olduğu bir alan için öpmem