Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Yoldan çıkmak tabirinin anlamı bence önemli.. Yani hata olarak gördüklerimizle görmediklerimiz önem arz ediyor.. Misal alkol kullanan biri bir başkasına göre yolsuz olabilir, ya da saç makyaja düşkün olan bir kadın da bir başkası tarafından yolsuz ilan edilebilir.. İnsanların görüşleri her zaman birbirleriyle çelişir ve bu durum neticesinde de karşısındaki insanı yolsuz ilan etmek isterler fikirleri uyuşmadığı için.. Ben kendime göre yoldan çıkmış değilim.. Aksine kendi doğru bildiklerimden bir yol yaptım kendime ve bu yolda ilerliyorum.. Yanlışlarla dolu da olsa bu seçim benim sonuç olarak.. Herkesin kendi yol istikametinde bir sürü hatası ve sevabı vardır.. Keyifli günler..
Çıkmışımdır da ancak yanlışlar içerisinde de yüzmüş değilim. Bir süre sonra yanlış olduğunu düşündüğüm o yoldan döndüm. Bilerek yürüdüğüm gibi yine bile isteye o yanlış yoldan döndüm. Bir müddet sonra yol sıkıyor, yolun sonunu görmek istemiyorsun. Doğru ya da yanlış yol. Her iki yol için de geçerli bu dediğim.
Günaydın, Evet yoldan çıktığım dönemler oldu. Bu bana has bir şey değil herkesin yaşadığını düşünüyorum. Sonuçta insanın iradesi zayıfır nefsine yenik düşer. Ama ailem sayesinde toparlanmam uzun sürmedi çok şükür.
Bir bela uğruna ailemden habersiz KYK kredisi çektim. Şu an o bela gitti ama ben KYK kredimle baş başa kaldım. Fazla bir miktar değil ama insanın kafasını kurcalıyor.
Öyle çok olup öyle çok yanlışlıklar yaptım ki küçük yaşta sevgisiz ilgisizlikten ne yapacağını bilmeden savrulup durdum sevgi şefkat ararken daha fazla kendime zarar verdim..