Böylesi insanlara her fırsatta aslınsa önemsiz biri olduğunu yüzüne vurmak en büyük hobim 😋
Siz anlaşabiliyor musunuz böylesi insanlarla?
Siz anlaşabiliyor musunuz böylesi insanlarla?

Ben kendi kendini tebrik edeni gördüm yuh ama artık yuh 😄
Onları o merkezde bırakıp ne halin varsa gör demek en güzeli
Kendi kendini tebrik eden nasıl oluyor Musticim 😬
Aman iyi be 😝
Aşağılık kompleksleri falan olduğunu düşünüyorum, küçükken göremediği sevginin yaralarını bencillik yaparak kapatıyorlar. Her ne kadar toksik bir insan konumuna gelseler de onların da kendilerine göre haklı nedenleri var.
Yoo hiç haklı değiller bence 😃
Sen de onların yerinde olsaydın, yaşantından ötürü kendini haklı bulurdun. Ben haklılar demiyorum, kendilerine göre haklılar. ☺️
Okiii 😃
Cevap
19Cevap
Hayatımda böyle insanlar yok, böyle düşündüğün sezdiğim insanlardan uzak duruyorum. O kendini dünyanın merkezi sanmaya devam etsin, banane.
Muhattap olmam ki. Hayatımda barınamaz öyle tipler.
Bende evrenin merkezindeyim diyorum
Dikkat et ayağını kaydırmasınlar derim çünkü bir ayağı çukurdadır çakma kraliçenin
You're not your job!
You're not how much money you've in the bank!
You're not car you drive!
You're not contains of your wallet!
You're not the f... ccckinng Khakis!
You're the all singing all dancing crap of the world!
Aklıma Tyler'in sözleri geldi.
Özellikle umursamayıp tam tersini hissetirmeye çalışıyorum. popiş olduklarındaki yüz ifadesi paha biçilemez.
o kadar umursamiyorum ki onlari, sirf ne kadar umursamadigimi hatirlatmak icin buraya yorum yazma geregi görüyorum.
Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenler; Dünyanın size özel bir zaafı falan yok. O sadece günlük kendi işini yapıyor..
Dünyanın merkezi olanlara merkezinde Bing bang lazım. Sonuçta merkez asayiş Berkkemal icabı. 😃
Asla. Yokmuş gibi davranıyorum cunku bunu hak ediyorlar
Narsistlere ne anlatsan boş aynı ortamda mecbursan he he en kral sensin de geç. Fırsatın varsa bırak kaç 🙄
Yazık onlara benim bir kere tiksinme bakıyor bir kere uzaklaşırsan bitti daha önce hiç tanımamış gibi olurum
Reelde görmüyorum çevremde de böyle viri yok fakat twittıra bir giriyorum herkes böylee. Ergen gibiler resmen
Kızlar Bir Adım Öne Hiç..
Sosyal medyanın kurbanları işte. 3-5 bin like'a kendilerini bir halt sanmalarına sebep oluyor.
Oysa ki haberleri yok ki, herkes 10-20 dolara bu rakamlara ulaşabilir. Yani 10-20 dolarlık değerleri var.
kendi Dünyamın merkezinde ben varım, diğerlerinin Dünyasını bilemem
Tokadı bascan öylelerinin suratına. Sankim çok önemliler
Öyle insanları asla çevremde barındırmam aşağılık kompleksinee girmiş insanlar olur genellikle
Görmüyorum onları bile en küçük tepkime yazık
Bu tarz insanları dinlerken kendi içimden her söylediği şeyde onu popo ediyorum ve bezen bunu farkında ol (madan) sesli yapmışlığım da çok.
Aşırı sinir bozucular.
Padişah Kraliçe Kral Prens Prenses
Tamam sensin. Oluyor genelde
Dünyanın kaç bucak olduğunu ezberletirim..
Ben varken sen kendini ne zannediyorsun diyebilirsin 😂
Ben laf sokarak anlasirim illaki böylesi insanlar sadece bu şekilde ki muameleden anlıyorlar
Hayatımdan çıkarıyorum
Aslan burçları oluyor genelde 😄
He ya Aslan burçlarını dışlayalım hep beraber, görmezden gelelim 🧘🏻♀️
Çıktığı yere tekrar sokmayı cidden isterdim.
Hiç tepki vermem nötürüm..
Yüzlerine vuruyorum😅
Sansınlar ben de sanıyorum herkes sansın
bok muamelesi yaparım onlara
Keşke kendim için öyle düşünseydim kendimi öyle görseydim kendini sevmemekten iyidir
bi cekil ordan artik orasi benim...
görseldeki gibi net
Özgüvene taparım
bir dünya kadar uzakta tutuyorum..
Umrumda değil kendileri.
İlgilenmiyorum
Umrumda değil
Olmaaaaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?