Bonjour! Yani hemen kendilerini belli etmeseler de kalp kıran, üzen insan tipine çok denk geliyorum. Bencil deniyor onlara galiba :') . Bu tarz birisi olmak kolay yol galiba. Herkes aynı şeyleri yapıyor resmen. Biraz düşünceli olmak çok zor değil aslında. Keşke iki kere düşünüp harekete geçseler.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
En çok diye genelleme yapmak istemiyorum.. Bir çok insan çeşidi gördüm ve görmeye devam ediyorum.. Önemli olan gördüklerimi değerlendirme yetim.. İnsanların her birinin kötü yanları var zaten ben de dahil.. Sadece bunu kabul etmeyenler var.. En azından kendiyle yüzleşip, kendini olduğu gibi kabullenebilmesi gerekiyor insanların.. Bunu yapıp bana olduğu gibi gelebiliyorsa, yaptığı şeylerin arkasında durabiliyorsa mesele yoktur benim için.. Zaman zaman oyunlar herkes oynuyor, En azından bana yakın olanlar bana oyunla gelmemeli.. Keyifli geceler..
Ahh kurban olduğum Allah'ım sana şükürler olsun 😂😂kahvelim yanlışlıkla seçtin sanırım bu upuzun görüşü 😬😬hadi ben oruçtum yaa sen🙄🙄çok mutlu oldum şu an 😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Soruyu okuyunca bi güldüm 😂 Çoğunlukla dengesiz insanlar çıkıyor karşıma. Dengesiz olup iyi olanlarda var. Bende çok dengeli sayılmam. O yüzden iyi anlaşıyorum. Ama diğer dengesizlerin içleri bomboş. Ne karakter var, ne de vicdan. Maalesef bunu insan canı yandığında anlıyor. Artık onlar benim gözümde bir "hiç." Benim için hiç bir anlam ifade etmiyorlar.
Tabi doğrudur. ama birde mesela hapşurduğun zaman bütün organlar dururmuş. kalbin dahi duruyor o esnada. mesela dikkat et gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. hapşırık metabolizmayı bozduğu için o yüzden söyledim. yoksa tabi senin lafının derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyor.
Ben böyleyim diyen tipler. Evet anladık, sen öylesin ama bu halin bok gibi işte. Biraz çeki düzen ver kendine değil mi? Biri ben buyum dediğinde ağzına kürekle vurasım geliyor.
Menfaatleri çıkarları için çalışan insanlar daha çok diyebilirim ama fazla çevreme kimseyi almıyorum zaten. Yeteri kadar dostlarım var. Yeni insanlar tanımak gibi gayeleri bıraktım.
Çok insanla iletişim kurmuyorum. Ama karşılaşıyorsamda iyi niyetlilerle karşılaşıyorum. Bunun için her zaman şükrediyorum. Allah’ım kötü niyetlilerden uzak tutsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aptal ordusu basmış ortalığı, o yüzden bol bol aptal.