Dediğin gibi her insanın bir zayıf noktası vardır. Hatta bazı insanların birden fazla zayıf noktası vardır. Benim en zayıf noktam ise vicdanım. Topluma insanları bana zarar olan herkese vicdanım yüzünden arkama dönemiyorum. Bu da beni bazı zamanlar için güçsüz bir insan olarak gösterebiliyor. İnsan ruhu bir kale ise bu kalenin elbette bazı zayıf noktaları olabiliyor. İnsanlarda bu kaleye bu bahsettiğimiz zayıf noktalardan saldırı yapıp içeri sizabiliyor.
Ailem Kadınım Vatanım Toprağım Bayrağım Milletim Dostlarım Çocuklar Hayvanlar
Bunlara zarar geldiğini görürsem uçururum adamı. Direk gözüm döner çünkü o saatten sonra hiç bir şeyin affı olmaz.
Çünkü insan bir kere yaşar ve bir kere ölür. Önemli olan bu süre zarfında kazandıklarımız ve kaybettiklerimizdir.
Ben haliyle bir çocuğa biri çocuğuna vurunca gidip müdahale ederim. Adam sanane dese bile yazıktır çocuk o. Döverek kimseye bir şey öğretemezsin. En fazla korkutur içinde bastırır çocuk onu. Büyüdü mü babası gibi çocuk döven biri olur.
Hayvanlara eziyet edene zaten uçuyorum direk. Çok öyle başımız ağırdı.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Herkesin zayıf noktaları vardır elbette hayata ve kendisine dair.. Fakat ben insanlara zaaflarımı söylemek istemem.. Benimle yakın olan insanlar bile benim zayıf noktalarımı bilemezler.. Herkesle her konu paylaşılmamalı bence.. Kolay kolay şunu hissediyorum bunu hissediyorum bile demeyen biriyim ben, kaldı ki zaaflarımı paylaşmak hiç benlik değil.. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir çünkü ve ilk fırsatta ters düştüğünüz anda sizi oradan vurmaya çalışacaktır.. Bu savunma mekanizması oldu sanırım benim için.. Zaafım yok diye düşünmeleri en güzeli ki zaten yok denecek kadar az.. Keyifli geceler..
Tek zayıf noktam evlatlarım ve kardeşlerim. Onlar benim her şeyim, onların üzülmesi veya ters düşmemize asla katlanamam onu için hep orta yolu bulurum.
Bir söz vardır. Zayıf noktan senin TC kimlik numaran gibidir, ifşa edersen hayatın kayar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aşırı derecede empati kuruyorum bu da bana bazen zarar veriyor. Kendimi haksız görebiliyorum haklı olduğum zamanlar bile. Bir de aşırı iyi niyetliyim herkesi kendim gibi zannedip öyle davranıyorum. Bu da benim için iyi olmuyor çoğu zaman hep üzülüyorum. Karakterin böyle heralde hep aynıyım duzelemiyorum.