Geçen sene komşu kızından hoşlanmıştım. Aramız çok da iyidi ama nedensiz reddeti beni :d
İftarda yemek gönderecez içine cırcır ilacı katçam gün intikam günüdür csfsfsf
İftarda yemek gönderecez içine cırcır ilacı katçam gün intikam günüdür csfsfsf
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acımasızca bir plan :))
Ben almam intkam. Duruma göre değişir diyelim ama genellikle almam. Hele ki red etme gibi örnekler de intikam bana göre değil.
Muhtemelen sende öyle bir şey yapmazsın.
Kısasa kısas durumunu severim bunu büyük keyif ile yapabilirim.
Agaaa biri nicke uyumlu değil bu davranıs dedi bomba koymamı bekliyorlar galiba csfsfs yok tabiki yabmam
Hahaha kusura bakmayın elimizde C4 yoktu deseydin djdkd
Açıkçası intikam soğuk yenen bir yemektir tezine katılıyorum.. Her durumda ya da herkese karşı bu tutum içerisine girmem kolay kolay.. Birinin bana ciddi anlamda zarar vermiş ya da buna teşebbüs etmiş olması gerekir.. Sabırlı bir insanım ve acele etmem.. Gün olup devran dönüyor illaki.. İnsanlar bence zaten genel olarak kendilerine yapılan iyiliği ve kötülüğü unutmamalı.. Affedici olmak gerekir elbette bazı konularda ama her konuda değil.. Özellikle insanların samimiyeti önem arz ediyor bence.. Keyifli günler..
Buna bizler kuyruk acısı diyoruz. Neden seni sevmek zorunda mı? Bir kadın hoşlanmadığı birini reddedemez mi? Bu çok hastalıklı bir düşünce günümüz kadın cinayetleri bile bu yüzden işleniyor. Sebepleri ise "beni kabul etmedi" Çıkın şu hastalıklı halinizden. Bir de marifetmiş, komikmiş gibi yazıyorsunuz.
O zaman umut vermeyecekti aslanım
Ahahahaha gerçekten acıdım halinize. Reddedilmek bu kadar koymamalı ya hahahaha :D
Hahaha onun gibi ilgi düşkünüsün demek ki gelen her ilgiyi alırsın iş ciddiye binince ama yoo ama olmaz csfsfs ilgi açları :d
Alakası bile yok, Çok güzel bir ilişkim var senin gibilerin vereceği canım ilgilerle hiiiç ilgilenmiyorum :D İlgi açı diyen kişinin reddedildiği için buraya soru yazması ayrı komik :p
Soru gerçek olsa ne fark edecek ki? Zihniniz hala hasta ki böyle şeyler yazabiliyorsunuz :D
Umarım anlaşılıyordur. Çünkü yorumumu okuyanlar sana bayağı bir gülecek..
Benim için zevkti
Cevap
10Cevap
Hayır sevmem. Gerek yok başkasına olan öfkeyi nefreti kendime yük etmeye o yüzden ben uzak Allah'a yakın olsun felsefesini izlerim.
Severim
İntikam değil de kimseye borçlu kalmak istemem. Muhakkak ödesirim.
Bu tiplerden intikam aldığına değmez. Onları süründürüyorlar rahat ol sen. İlerleyen zamanlarda görürsün
Aile faciası yaşatma kıza
Yaşasın nolmuş 🙄
Konuşursam delil olur :d
Mülayim abinize yapılır mı bu beee
Yapilmaaaz 😬
Sevgilinle ilgilen sen. Geçen geçmiş.
Sevgilim mi var la 🙄
Evet tanıyorum seni. boş ver komşu kızını ))
Karıştırdın galiba:d kimmiş sevgilim 🙄
İntikam almakla işim olmaz.
Nickine gülüyorum. :D
Uğraşamam. Sende yapma bencillik iyi değildir...
Favorim
Oo dede nerelerdesin yaw
Buuuuuu
Neden
Bi daaakine artık
Üşenirim
İnanmam 🙄
İnanma 😄
Uuu
:d
Sevmem
Hayır sevmem