İyi değilim açıkcası. "Zaten çoktan unuttum, aklımda dahi kalmadı benim" tarzında birisi de olmadım hiç. Bazen bir acının beni nereden nereye getirdiğini hatırlamayı seviyorum, bazen birinin sırtımda bıraktığı yara izini sızlatmayı görevimmiş gibi yapıyorum. Ve güçlü durmak da istemiyorum bu anlamda. "İnsanoğlu ilk önce yapılan iyiliği unutur" derler bizler kötülüğü ezberimize atma konusunda maharetliyiz sadece. Onun dışında hafızamız istediği kişiye konum atıp, canının istediğine kapıyı açıyor maalesef.
Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
Kolay kolay unutmam ama bir kere unutursan var ya sağlam unuturum sanki daha önce hiçbir şey yaşamamış gibi bu konuda oldukça netim bir kere görüyorsan var ya hayatımda ilk kez görmüş gibi görürüm ilk kez ama bir kere unutursam bir kere sıkılırsam bir kere sağlam kırılırsan var ya öyle bir unuturum ki hayatında bir daha böyle unutulması mümkün değil
Unutmak bir şehir efsanesi be.. Sadece artık acıtmıyor, daha az hatırlanıyor, burnunu sızlatmıyor, içini yakmıyor, aklını almıyor.. Ama izi kalıyor her zaman..
Hatta diyorsun ki; ul*an unutulmuyor ne yaptıkların ne de yapamadıkların.. Yine de bende sen bambaşkaydın.. Yine olsa yine aynı şeyi yaparım.. Sen yanlış biriydin benim için ama ben en çok da o yanlışı sevdim.. 😊
Gece gece bunalıma sokma adamı Abdurrahman çavuş.. 😄
Birini unutmam gerekiyorsa ümidimi kesmişsem o kişiden unuturum. Bir karar veririm, kararımın arkasında dururum. Bir olayı unutmak için soruyorsan eğer onu unutmam, kin gütmem ama aslaa unutmam. İçimde saklarım bana yapılanı.