Mevsimlerin de mutluluğa etkisi vardır. Kapalı havalar enerjimizi ve modumuzu düşürürken açık havalarda tam tersi olabiliyor. Hangi mevsim sizi daha çok mutlu ediyor?
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Ben kış mevsimini her zaman kendime daha yakın buldum.. Sıcak havaları da severim ama kış kadar değil.. Kış ayları daha iyi geliyor ruhuma.. Sanki yağmur, fırtına, kar gibi doğa olaylarını ruhumla bağdaştırıyorum.. Hayatı da kış mevsimine benzetiyorum ben aslında.. Yer yer dondurucu, yer yer fırtınalara zorlayıcı, zaman zaman da hava ne kadar soğuk olursa olsun şömine başında insanın içini ısıtan cinsten.. Neye nasıl baktığımız ve bize ne hissettirdiği zaten o şeyi anlamlı kılıyor bizim için.. Keyifli geceler..
İlkbahar, yaz mevsimlerini çok seviyorum. 🌞🌴 Çiçekler açıp etraf yeşillenmeye başladığında, yağmur yağıp arkasından güneş açtığında, parklarda sokaklarda çocuk sesleriyle, yaşlıların çocukların biraz daha özgürleşmeye başlayıp dışarı çıkabilmeleriyle bende enerji doluyorum. 🌺🕊 Kapalı, kasvetli havaları sevmiyorum enerjimi emiyor resmen. 🤷🏻
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bayadır öyle gerçekten içten mutlu olmadım hatırlamıyorum yani ne zaman oluyordu nasıl oluyordu ne zaman mutlu olacak gibi olsam korkuyorum çünkü sonrasında daha kötü şeyler oluyor
Normalde yazları pek sevmem çok sıcak olduğundan dolayı ama bir yıldır her hangi bir yere bağlı olmadığım için yaz mevsimi daha çok hoşuma gidiyor. İnşallah ileride bir karavan sahibi olursam her mevsim daha güzel olacağını umuyorum.