Yerli yersiz komiklik ya da saçma sapan şakalar yapmam.. Yaşımdan daha olgun hareketler ve daha cesur, açık olarak söylerim düşüncelerimi.. Açık olarak söylerim derken, patavatsızlık da yapmam..
Her yorumlarımda samimiyimdir.. Yapmacık hareketlerde bulunmam.. Yalnızım ama bu benim tercihim :) Sıcak kanlıyım, pozitif düşüncelerimi ortaya sunabiliyorum.. İnsanlar beni hep olumlu biri olarak görür.. Kendime karamsar, çevreme olumluyum..
Kendi halinde zararsız biriyim.. Siteye gelince, sitede bulunma amacım kendimi tanımak... Kendimi tanımak için her soruya kendi penceremden görüş paylaşıyorum.. Ne düşünürsem tam olarak onu aktarıyorum. Ne bir eksik.. Ne bir fazla..
Pozitif olmam gülmem enerjik olmam beni orataya çıkaran ilk özelliğim.
Bakışlarım ve hareketlerim
Açık sözlülüğüm
Dobra oluşum
Dürüst olmam
Biraz çapkınlık var bende dikkat çekiyor. d
Her konu da fikir sahibi olmam her konuya katılmam sessiz kalmamam
Kısacası kendimi bilirim ve ona göre hareket ederim. Yapmacık davranmam olduğum gibi görünürüm bu sebeple başta pozitif olmak üzere çoğu karakter huyum ortaya çıkar.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Lider ruhlu oluşum, canlı ve neşeli ruh halim, insanlara güven veren ifadem.. Genel olarak soğuk duruyorum dışarıdan bakılınca fakat sohbet başladıktan sonra kesinlikle fark ediliyor bu özelliklerim.. Akıcı ve düzgün konuşuyorum.. Esprili bir insanım bulunduğum ortam buna elverişli ise kesinlikle gülmeyi ve güldürmeyi de severim.. Bazen ince espriler yapar karşıdaki insana pas atarım ama anlarsa döner.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hani normalde burada böyle işte laylaylom takılıyorum ama normal hayatta böyle değilim yani ben oldukça hareketsiz de sessiz birisiyim ağır birisiyim yani daha doğrusu mesela ben genelde herhangi bir ortama girdiğim zaman bana hep şöyle diyorlar kendini kasma kasmıyorum ben böyleyim sessizsin sakinim pek hareket etmeyi seven birisi değilim bu çok göze batıyor çok aşırı ağır duruyorum