Sabah gözünü açtığında hiçbir şeyin gece bıraktığın gibi olmadığını, sen aynı sen ailen aynı aile ancak zaman geri alınmış ve sen artık 10 yaşındasın. İlk ne yapardın? Veya bunu ister miydin?
şu an ki aklın ile o gün nelere dikkat ederdin?
Ben sanırım turuncu çizgili pijamalarımla kimse uyanmadan hemen salona gidip tüplü televizyonumuzdan pembe panteri izlemeye başlardım. Kesinlikle sorgulamazdım.
şu an ki aklın ile o gün nelere dikkat ederdin?
Ben sanırım turuncu çizgili pijamalarımla kimse uyanmadan hemen salona gidip tüplü televizyonumuzdan pembe panteri izlemeye başlardım. Kesinlikle sorgulamazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gelecek kaygısı yok, sabah uyanır uyanmaz çizgi film izlemeye giderdim. En güzel zamanlardı tekrarı olmayan.
10 yaşımızda olarak uyandık ama 10 yaşındaki halimiz gibi miyiz yoksa düşünce ve fikirlerimiz değilmiş 20 yaşımdayım ama sadece 10 yaşımda olarak mı uyanmışım? Ona göre yorum yapacağım da
Yani düşünce ve fikirlerim 20 yaşımda ama bedenen 10 yaşımdaki halim mi olmuşum?
Eğer şöyle 10 yaşındaki Halime gitmiişim ve düşünce ve fikirlerim de eğer 10 yaşındaki halim gibiyse o zaman pek bir şey değişmez
Xncnxnd
Bak şimdi beden olarak 10 yaşındasın ancak bir terslik olduğunu biliyorsun. Zihin olarak şu an ki durumdasın. Geçmişi hatırlıyorsun ama yalnızca sen farkındasın
Hah tamam ben de böyle düşünmüştüm zaten:)) yani her şey 10 yaşındaki halim gibi olsa düşünce ve fikirlerim üstüne farkında olmasam bir şey değişmezdi 😄😄😄
Şöyle nerede yapmam gereken hatalarımı çok iyi öğrendim artık. Uğradığım haksızlıklar yüzünden çok üzüldüm kesinlikle önce bunlara dikkat eder ve mantığındaki ilerlemeye çalışırdım bir kaç kez tacize uğradım ve sessiz kaldım kesinlikle onlara karşı tepkim olurdu ve okulda çok zorbalığa uğradım hem öğretmenlerden hem de öğrencilerden kesinlikle nasıl bir strateji uygulamam gerektiğimi bilirdim eğerki şu an ki kafam ve zekam olsa
Zaten şuanki kafam ve zekam olsa kim ezerdi ki beni veya dışlardı …
Hatta hakkımı yiyen bir kaç hocayı şikayet eder hakkımı arardım işte çocuk ve saftım şimdiki düşüncem olsa acısı kalmazdı kii zaten artık böyle düşündüğüm için çocuk değilim ya
Neyse sağlık olsun olan oldu diyorum hayırlısı böyleymiş demekki beni daha güçlü kıldı aklım başıma geldi elbette üzücü şeyler derin yaralar bırakabiliyor ama her şey mütevazi de ilerlemiyor hayatın gerçekleri acıları zalimliklerinden kaçamıyoruz
Dimi, eğer şu an ki kafamızla o yaşa gidebilsek 10 yıl sonra çok iyi yerlere gelmiş olurduk. Kısaca bilinçli ve tecrübeli olurduk. Mutluluğu kolay elde edebilirdik ama mutluluk kolay elde edildiği için aynı mutluluk olur muydu bilemedim. Beynimi gece gece çıkmaza sokmadan uyumalıyım 😂
Katılmıyorum belki de o zamanlar iyi olsaydı her şey güllük gülistanlık, şuanki yere gelemezdim kendi adıma konuşayım hırslanmazdım yani ha ı yaşlarda hırslı olsaydım belki değişirdi ama hayırlısı böyleymiş
Yani benim dediğim başka iyi yerlere gelmeyi kast etmedim ki okumadın sanırım. Ben yapılan haksızlıkları söyledim onlar olmayabilirdi ney yapmam gerektiğini bilirdim dedim
Elbette okudum okumaz olmaz mıyım tenezzül edip cevap veriyorsun. Sadece sen kendine göre ben kendime göre yorum yaptım. Bu sorunun amacı aslında biraz dertleşmek içini dökmek gibi. İnsan şöyle o yaşlarına gittiğini düşündüğünde keşkeleri iyi ki oluyor. İçinde kalanları yazmak içini dökmek iyi hissettirebiliyor. Bu niyetle sordum soruyu.
Evet işte ben de geçmişte yaşadığım haksızlıklardan dolayı içimde hala unutsam da acıyorum o genç küçük kıza.
Ama diyorum ki insanlar acımasız benim suçum yok bu da rahatlatsa da acıyorum işte
Bu ne a*q diyip uyumaya devam
Kckckdjdjd sesli güldüm
Çok isterdim ya
Cok isterdim 🥺
Evet bende. Halbuki o dönemlerde bi an evvel büyümeyi istiyordum
Hicbir zaman buyumek istememistim nxkxdm