#heartoffire

Kendime sakladığım çocukluğum var. Bunu normalde kimselere göstermem. Birine gösteriyorsam eğer güvenimi kazanmaya başlamış demektir.
Ben o çocuğu çok zor büyüttüm. Yeri geldi zarar gördü yeri geldi zarar verdi.
En sonunda büyüdü o çocuk. Geçmişten kalan anılarla.
Bu anıların bıraktığı izler farklı bir yola çıkar oldu. Yürüdüğüm yollarda doğruyu da gördüm yanlışı da. Arada kalan da ben olmuştum. Kelimeler bazen ellerimden dökülürken zorlansa da. Bu bendim büyümüş adam olmuştum.
İçinizdeki çocuğa selam olsun ✋
Dertlerimi, sıkıntılarımı ama mutluluklarımı da kendime saklarım genelde.
Bir şeyleri çok paylaşmayı seven biri değilim, üzüntüm paylaştıkça çoğalıyor gibi geliyor, sevincim de anlamını yitiriyormuş gibi...
İnsanın kendine sakladığı sırları arttıkça kendini daha çok sevdiğini farkettiğim günden beri en özelimi kendime saklıyorum. Öyle güzel ki her şey benim dünyamda. Bu bana yetiyor
Hayallerimi kendime saklıyorum.
Kimsenin bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.
O yüzden sadece bende saklı.
Topluca rica ederim canım ay imanım gevredi :D :D ahahah 💕💕
Cevap
13Cevap
Sanırım hiçbir şey. Düşünüyorum da bana ait ne varsa herkes kapmış. Güven konusu çok sallantıda benim açımdan. Anlık gidiyor geliyor. Kendime saklamış olabilirim
Kendime sakladığım hayallerim var...
Kızlar Bir Adım Öne Selam gadası 🙃
Bu hayatta genelde mutluluğumu paylaşmayı, üzüntümü saklamayı severim. Çünkü mutluluk paylaştıkça artar. Ama üzüntü paylaştıkça azalır derler. Ama ben insanların üzülmesine razı olamıyorum.
Kızlar Bir Adım Öne
Umudumu kendime sakladım.
Aslında kendime de değil kalbimin içine sakladım, belki birgün umut edilmeye değer bir şey olursa diye.
#dunyayauzulmekıcıngeldık
#kadınlarherzamanondedır
Aşkımı kendime sakladım çünkü paylaşacak kimseyi bulamadım henüz.
Sevdiğimi kendime saklarım, asla kimseyle paylaşamam, ya evleniriz ya da gider çok bencilim 😃
Bazı arkadaşlar bırakmıyor yakamızı saklayalım 🙂🤣
hayallerimi sakladim baktim kimse hayal kuracagim kadar degerli degil en degerlim kendim
Direkt kendimi açmayı sevmiyorum bi şey anlatınca hemen pişmanlık geliyor
Hayallerim hedeflerim ve sevdiğim adamı kendime saklarım.
Huzur vardı mutluluk vardı artık yok Allaha şükür zaten iyi ki var dediğim iki gün yaşamıyor
Kendine sakladığım bir tek yaptığım iyilikler çünkü beni rahatlatıyo gerisi boş.
Çok bayat olacak ama burası 😅😅 millet baya gözyaşlarını akıtmış buraya amaaannn 🥺🥺🥺
Duygularım ve gelecek planlarım.
Jelibonlarım
Bir sır ve geleceğe dair düşlerim.
Para dışındaki her şey
Anlatırsam kendime saklamış olmam değilmi 😉
Kendime sakladığım yine kendimedir.
Hayallerim, hislerim ve kimseye açmadığım sırlarım
Kendimi kendime saklıyorum
Sanırım kendime kendimi saklıyorum hataya karşı.
Herkes gibi kucuk sırlar 🤗
söylersem çalarlar
Kendim
Hayallerim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?