Ya boş yapma kezban senin anandir git bak bakalım yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kız var mı ve çirkin erkeklerin yanında da güzel kız var siz az şerefsiz değilsiniz mamo
Slk yeminle slk bu kiz boya bakan siz yuze bakan siz kasa bajan siz paraya bakan siz sadece yuze bakan hatta bakmayan tonlarca erkek var aw slagi nasil kendinizle bizi bir tutuyonuz
Bir sen etrafına bakmiyorsun galiba tamam ben zaten biz bakmıyoruz demiyorum evet herşeye bakıyoruz onu geç ama erkekler de bakmiyormus gibi bir konuşma yapma
Ya para olmadan nasıl gecinmeyi dusunuyorsun acaba boş yapma da hayatın gerçeklerine bak çalış seninde paran olsun burada gurur yapacağına çok şükür param var benim çalış seninde olur
Off boş yapma hala boş yapıyorsun demek istediğimi anlamıyorsun Herşeyi geçtim ilk tipe bakariz biz sonra karaktere sonra paraya kimse kimseyle tipe bakmadan ay bunla sevgili oluyum karakteri iyiymiş demez
Ya kes bu dusuncenle mutlu olamazsın sen zaten bu konuşma tarzın falan aşırı itici herkes tipe bakıyor bunu da unutma sonra paraya artık bu gerçeği kabullenen iyi olur
Off gerçekten mi yani gerçekten böyle mi düşünüyorsun söylediklerimi biraz dusunseydin keşke kawgayla küfürle hala eline bir şey geçeceğini mi düşünüyorsun kafes dövüşü de yapalım mı hahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında tam olarak ne istediklerini bilmedikleri bilmedikleri için öyle davranıyorlar.
Yani sorunu biraz ayrintilandirir misin ne türden seçici tıp mi karakter mi neyi seciyoz
Sekilci derken ne anliyorsun?
Bir şey anlamadığım için sana sordum zaten
Sen soruyu soramazsan anlayamayız ve soruya gelince sanki erkekler tipe bakmıyor Allah Allah kafanız mi güzel lan
Lan slk her erkek bakiyor mu aw kézbani adam gibi soru soruyoruz verdigi cevaba bak mk
Ya boş yapma kezban senin anandir git bak bakalım yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kız var mı ve çirkin erkeklerin yanında da güzel kız var siz az şerefsiz değilsiniz mamo
Slk yeminle slk bu kiz boya bakan siz yuze bakan siz kasa bajan siz paraya bakan siz sadece yuze bakan hatta bakmayan tonlarca erkek var aw slagi nasil kendinizle bizi bir tutuyonuz
Bir sen etrafına bakmiyorsun galiba tamam ben zaten biz bakmıyoruz demiyorum evet herşeye bakıyoruz onu geç ama erkekler de bakmiyormus gibi bir konuşma yapma
Lan ben bakmiyorum sonuc olarak digerleri ilgilendirmez beni ayrca biz intihar etsek sizde mi etceksiniz bu nasil bir mantik mk
Offf cahille sohbeti kesiyorum
Sg ksr madem cvplamicaktin niye yazdin lan embésil
Cevapladım ama neyse bb
Lan ksr paraya bakiyorsunuz paraya cikarcisiniz her zakan gidip denginizi istemiyonuz
Ya para olmadan nasıl gecinmeyi dusunuyorsun acaba boş yapma da hayatın gerçeklerine bak çalış seninde paran olsun burada gurur yapacağına çok şükür param var benim çalış seninde olur
Is ayarlasana bana :d
Herkes senin gibi sansli olmuyor
Ya bı işine git bak sende para lafını duyunca değiştin birden
Degistim de ne yaptim
Ben hala ayniyim lafa gelince karakter dersiniz ama her sey para sizin icin
Off boş yapma hala boş yapıyorsun demek istediğimi anlamıyorsun
Herşeyi geçtim ilk tipe bakariz biz sonra karaktere sonra paraya kimse kimseyle tipe bakmadan ay bunla sevgili oluyum karakteri iyiymiş demez
dostum o zaman her sey cikar olmus beni tipim icin seven kizla isim olur mu lan anca top gibi oynarim yasamayi haketmiyorsunuz siz
Dostum degil lan or*sbu dedim
Senin canini okurum benimle boyle konusmazsin sen
Ya kes bu dusuncenle mutlu olamazsın sen zaten bu konuşma tarzın falan aşırı itici herkes tipe bakıyor bunu da unutma sonra paraya artık bu gerçeği kabullenen iyi olur
Seni tipini skm cirkin ksr
Cirkin kizlar tipe bakiyor sadece senin gibi herkes deme aw slagi benim gunahimi alma
Ahahah vallaha Ramazan'a gireceğiz o yüzden kalbini kirmayacagim ve kötü lafta etmiyecegim hayırlı ramazanlar
Allah cezanizi versin bu mubarek gecede insallah beni bu hale siz getirdiniz
Tip anlaysiniza sokim sizin sen inancli olsan tipi onemsemezdin allahin verdigi bir seyi bu kadar yuceltmezdin iki yuzlu munafik
Hahahah ne yaptım ben keşke biraz kendini küfür etmeden savunabilme kabiliyetin olsa ne diyim
Keske karsimda insan olsa insanca konusabilsem
Küfür etmedigin bir yorum bile yok keşke seni insan yerine koyup cevap vermeseydim diyecem ama keskelerle yaşanmaz
En basta etmemisim ne oldu karakterini sktigimin mal* isin gucun yalan
Senin gibiler yasamasa keske mk 250 gramim var diye her yaptigim sey dogru saniyor zavalli
Hahaha yazık sana ya vallaha keşke ailen seni büyütürken biraz bilinçli buyutseydi gerçekten üzüldüm şimdi kelimelerine dikkat et
Ne olur etmessem lan
Gel karsima cik beni tehtid et gtun varsa
Off gerçekten mi yani gerçekten böyle mi düşünüyorsun söylediklerimi biraz dusunseydin keşke kawgayla küfürle hala eline bir şey geçeceğini mi düşünüyorsun kafes dövüşü de yapalım mı hahaha
O zaman ml ml konusma burada en cirkin kiz bile neden yakisikli istiyor bunu cevapla cevaplayamiyorsan sg
Yok önce kafes dövüşü sonra cevaplarım
Tm adres ver
Vallaha en çirkin kız bile neden yakışıklı bir erkek istiyor bilmiyorum açıkçası
Güvenmek istiyorlar herkese güvenemiyorlar.
İç güdü.
Ic gudunuzu skm sizin ben cirkin kizlar niye secici mk
Bunu bende bilmiyorum nfndndjdnd
Lan sizin secme hakkiniz elinizden alinmali bu boyle gitmez arkadas sizin yuzunuzden biz yalniz oluyoruz sevilmek bizimde hakkimiz
Bazı kızlar aşırı egolu.
Kendilerini kraliçe sanıyorlar fakat içi boş balonlar.
Keske olseler
Sende kendini barbara goruyon herhalde
Shrek filmindeki Prenses Fiona karakteriyim.
O kim mk
Google'dan aç bak.
Ya kzi istiyorum ben yaa 😭
neden ki
Ne neden ki