#heartoffire

Merhaba ❤️
Öncelikle tabii ki konuya göre değişir içime attığım zamanlar da olmuştur parmak sayısını geçmez tabii ki ama genel olarak hep dışarıya patlarım yoksa stres oluyorum sıkıntı yapıyorum yatamıyorum geriliyorum sonra gergin oluyorum çevremde ki herkesi sıkıntıya sokuyorum. Yani ben genel olarak her konuda böyle çok nadiren de olsa bu durum değişse de kime karşı sinirlendi isem o kişiye karşı patlarım ya da bir sinirlendiğim şeye patlarım mutlaka dışarıya yansıtırım
İçime attıklarım sığmaz içime.
Ben de bu sebepten kendimden taştım. Bir bardak su iken denize dönüştüm. Artık kıyılarımdan taşıyorum. Mutlu olarak yaşıyorum. İçimde birikenler yaralar beni. Bu yaraları sarıp hayatıma bakıyorum.
Hayatın üzülmeye değmez olduğunu, geçen senelerde anladım.
Kuş olur uçarım yanarken içim.
Şimdi her şeyi geride bırakıp, yarını düşünür bir durumdayım. Bana iyi gelecekler yarın için, bir kulaç daha atmak zorundayım.
Bir şeylerden vazgeçmeden, bir şeyleri kazanamıyoruz.
Umarım hepimiz mutlu bir yola gireriz.
Eskiden çok eskiden içime atıyordum ama artık hiç atmıyorum ne varsa söylüyorum evet böyle yaparak çevremde az insan bulunduruyorsun ama bu konuda çok mutluyum çünkü boş insanlar olacağına Seni anlayan seni dinleyen seni seven karakterini kişiliğini en iyi şekilde bilen insanların hayatında bulunması bence en büyük hazine diğer türlü Çoğu hep boş laf art niyet menfaat işine gelene bu tarz insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi bu konuda hiçbir sıkıntım yok
Çoğunlukla içime atarım.
Paylaştığımda olur ama gerçekten rahat hissedersem herşeyi paylaşırım.
Rica ederim canım benim.. :D 💕💕
Cevap
15Cevap
İçime sığmaz genelde taşar hep. Ben içinde tutabilen biri değilim. Paylaşmayı daha rahatlatıcı buluyorum
İçine atarsan hasta olursun dışına atarsan rahatlarsın
Dışarı atarım.
İçime atarak neden dert sahibi olayım...
Selam gadası 🙃
Genelde unutup geçmek isterim. Kimseyi kendi derdimle üzmek istemem. O yüzden olumsuz durumları kimseye demem.
Eskiden içimde tutardım. Sıkıntı yapıyor, bu yaşımda saçların yarısı beyazladı. Sonra dedimki kendime neden kwndine dert ediyorsun söyle gitsin. Biraz sıkılsamda önünde sonunda uygun bir anında, kimle ne derdim varsa ya da başka bir sıkıntım söylerim. Dinleyecek dostlarımda mevcut sağolsun. hiçbir şey bulamazsam köpeklere anlatıyorum.
Bende konunun ne olduğuna bağlıdır. Kendim taşıyabiliyorum her şeyi çok şükür. Hayat yaşadıkça her şeyi öğretti ve öğretmeye devam edecek. Gerekli yerlerde dışarı atarım.
Bir kısmını küfür yoluyla dışarı atsam da, genellikle içimde yaşayıp öldürürüm duyguları.
Bu yüzden yaşlandım zannımca:)
Genelde içime atıyorum @heartoffire hanım 😂 o yüzden çok duygu patlaması yaşıyorum. Çok ponçiğim. 🥺
içime zor da olsa sığdırdım kapağını kapadım dokunmayın yakarım ha :s
Hani "taş gibi çocuk" derler ya. Emin olun öyle olsam şimdiye çoktan çatlamıştım.
içerdeyken dışarı atarım, dışardayken içerde tutarım.
İçime atmayı sevmiyorum. Uygun dille ifade ederim olmazsa muhattabı keserim
Önceden içime atardım ama şimdi taşmam gerekiyorsa taşıyorum 😄
İçime atarım içime atmayı sevmezsemde öyle öğrendim ve öyle yapıyorum maalesef
Çoğunluk içime atarım
Atar atar atar en son bomba gibi taşarım
İçimde kalamaz en fazla uygun zamana kadar...
konudan konuya değişir
Icime atar orada öğütürüm kimse anlamaz...
Atıp bomba gibi patlarım
dışarı atarım
Oğlak lar içine atar
Bu kişiye ve duruma göre değişir âma içene dah cok
İçime atarım
Genelde içime atarım
İçime atarım
İçine
İçime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?