Memnuniyetsiz değilim ama zor beğenirim biliyorsun 😄 İnsanların beni mutlu etmek için yaptığı her şey beni mutlu eder. Memnuniyetsizliğim daha öznel konulardadır.
Hayır, böyle bir insan değilim. Hayatım boyunca yokluk ile mücadele ettim. Her türlü zorluğu yaşadım. Okula aç gidip, sınavlara aç karnına girdim. Bunlar benim için çok güzel dertler oldu. Şimdi yaşadığım hayatını değerini biliyorum. Fazlasında gözüm olmuyor. Elimde ki yetiyor bana.
Memnuniyetsiz birisi değilim, ufacık minicik şeyler beni mutlu etmeye yeter. 😬 Tek memnuniyetsizlik yaptığım konu yemek seçimi oluyor, birisi karar verince ne yiceğimize o zaman memnuniyetsizlik yapıyorum dışardayken. 💃
Evet aynen öyle biriyim ama bu memnuniyetsizlik değil de tam olarak sanki mükemmelliyetçi olmaktan kaynaklı. Her şeyi dört dörtlüğe yakın bulmak isterim. Tüm olsun tam olsun isterim. Ve hayatımı yaşayıp ilerlediğimde de geriye dönüp baktığımda böyle biri oluşumdan kaynaklı sanırım istediklerim istediğim gibi oldu. Çünkü istediğim gibi olmayanı kabul etmedim. Ya tam istediğim gibi olacak ya hiç olmayacak şeklinde iğrenç bir yapım var. Bir de ısrarcıyım kendimi memnun edene kadar uğraşırım. Bazen yorucu olabiliyorum kendime ve belki herkese. Ama bu bir yaratılış. İçten gelen bir şey. Şu da olmasın diyemiyorum. Her konuda öyle.
Yani düşünüyorum ben kendim için. Çünkü büyük şehirde yaşıyorum, sehir hayati yaşıyorum ve ben bu şehri sevmiyorum, sehir hayatını sevmiyorum.. doğayı seviyorum bu yönde her gün memnuniyetsizce cümleler kuruyorum dost sohbetinde falan.. hayatımı etkiliyor.. kısaca benim doğayla iç içe yaşamam şart, teknolojiyi sevmiyorum ama içindeyim falan.. Bir de insanları sevmiyorum... çok memnunuyetsizim
Düşünmüyorum en ufak şeyden memnun olur mutlu olur şükür ederim.. Kendi ayaklarım üstünde durmayı yıllar önce öğrendim her şeyimin kıymetini bilirim.. Azla yetinirim gözüm tokdur benim..
Fazla mükemmelliyetci yapım menlun olmakta zorluk ceksede insanlardan fazla bir bekletiye girmemek durumu dengeliyor en iyisi kendi yaptığımdir her zaman kimseyide suclayamam insanlarida yormamis olurum takintimla