Kişilik & Karakter Kaprisli biri misiniz? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kaprisli biri misin? Neredeyse uçan kuştan trip yiyecek hale gelicez)) Kaprisli biri misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır kaprisli degilim ve kabristan hoşlanmıyorum. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Çiçekler kaprisli olamaz Sadece nazik ve kibar olabilir 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hiç değilim.. kaprisli şımarık insanları da sevmem zatenn 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır pek kaprisi olan birisi değilim. 1 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Değilim uğraşmayı sevmiyorum lafı dolandırmayı sevmiyorum bi derdim varsa söylerim millet anlasın diye tavır yapmam 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Renkten olsa gerek kaprise gireceğiz hemcins olarak.😃 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yoo değilim sayın mavili 0 4 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ne varr)) Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Çok şey var çokk susup anlatamadığımız, konuşsak duyulmayan.. 🙄Bu gece kadının sesiyiz. 🙄 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Sesini kısarlar dikkat et 😀 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl 🤣🤣 Zor Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Kaprisli değilim kank. 1 0 Yorumla
yilmaz272 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Baa olum diye hitap etme senin oluyun * goyarim beni denlendirme 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır değiliim 1 5 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Tövbe yarebbim😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ne oldu :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Herkesin içinde pembe sana yakismis demekte varmış 😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ben uygulama kullandığım için göremiyorum :DTeşekkürler 23 lül çıtırım :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hee öyle peki😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. evet öyleyim hıh :P 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Nadiren 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kaprisli degilim ve kabristan hoşlanmıyorum.
Çiçekler kaprisli olamaz
Sadece nazik ve kibar olabilir
Hiç değilim.. kaprisli şımarık insanları da sevmem zatenn
Hayır pek kaprisi olan birisi değilim.
Değilim uğraşmayı sevmiyorum lafı dolandırmayı sevmiyorum bi derdim varsa söylerim millet anlasın diye tavır yapmam
Renkten olsa gerek kaprise gireceğiz hemcins olarak.😃
Yoo değilim sayın mavili
Ne varr))
Çok şey var çokk susup anlatamadığımız, konuşsak duyulmayan.. 🙄
Bu gece kadının sesiyiz. 🙄
Sesini kısarlar dikkat et 😀
🤣🤣 Zor
Kaprisli değilim gözüm görmez
Kaprisli değilim kank.
Baa olum diye hitap etme senin oluyun * goyarim beni denlendirme
Hayır değiliim
Tövbe yarebbim😀