Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürt bir ailede doğup büyüdüm inançlarım tamamen bana yanlış öğretildi mesela kapanmak günah olduğu için değilde halk arasında ayıp olduğu için hep toplum baskısı yoksa Allah'tan korkulduğu için değil. köpeğe dokunamazdım çünkü haram ve pis bir varlıktı ya da solak olduğum için babannem hep bana kızardı cehenneme gireceksin falan filan... dinde hiç olmayan bir sürü saçma sapan uydurulmuş inançlar var hep taklidi iman babalarından ne görmüşlerse onu uygulamışlar sadece namaz ve oruç var başka bi' şey bildikleri yok oturup doğru düzgün bir sûre okuması bırak Hz Muhammed'in isimlerini bilmezler. Kuranı Kerimi bitirdikten sonra ismini bilmediğim birkaç "büyük kitap" dedikleri şeyi okuyorlar belki de Yahudilerin kitaplarını okuyorlardır hiçbir fikrim yok😅 yani ben müslüman olduğum için kapanmadım ve ya günah olduğu için zina yapmaktan kaçmıyorum sadece namus ve aile şerefi var başka bi' b*k yok kimliğimde müslüman yazıyor bu kadar
Allah'ın varlığına inanıyorum duanın gücüne inancım sonsuz... başım sıkıştımı ilk ona koşarım fakat ibadet olarak maalesef öyle diyemeceğim iyi insan olmaya çalışıyorum bu kadar.
Aslında arayıştayım diyebilirim ellbette diğer dinlere kıyasla doğru din Müslümanlık fakat bazı çelişkiler beni düşündürmüyor değil. Neyse çok uzattım xd umarım en yakın zamanda doğruyu, iyiliği ve güzeli bulurum🦋410 Yorumla- +1 yıl
İndirilmiş dinden uydurulmuş dine bütün ülkede geçilmişti artık tasavvuf denilen paralel din yıkılıyor. Gerçek İslamiyeti insanlar En doğru kaynağı Kurandan öğreniyorlar. Çok az sayıda doğru hadisin üzerine hadis uydura uydura suni bir din oluşturmuşlardı kendilerine yanlışsınız diyenleride hemen itham ediyorlardı bitiyorlar sonları geliyor.
Cevap sahibi+1 yılNeden sordunuz?
Cevap sahibi+1 yılHayır 18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAhaha hayır değilsin😅
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciyim
soranı rahatsız etmeyelim ayıp oluyor- +1 yıl
Soruma gel istersen poncik
Bu dövme nedir? ↗
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir düşünür müydü kimdi bilmiyorum onun bir sözü vardı onu şimdi denklem gibi anlatacağım. Gerçi sen de biliyorsundur okuyan eden adamsın.
İnançlısın - yaratıcı var: yarardasın
İnançlı değilsin- yaratıcı var: zarardasın
İnançlısın- yaratıcı yok: zararda değilsin
Yani bir yaratıcı olmasa, bir tanrı olmasa bile sen yine de inançlıysan bunda herhangi bir zarara girmiyorsun. Belki kurnazlık gibi görünse de sonuç olarak zararlı bir şey mi hayır. Yine inançlıysan ve yaratıcı varsa yararda oluyorsun. Bu durumda inançlı olmak seni hiçbir türlü zarara sokmuyor.22 Yorumla- +1 yıl
Ah İnziva kalp
Evet, sayılır. Her yıl oruç tutarım mesela ama namaz kılmam ve de dua etmem hiç. İnsani değerleri zaten taşıyorum. Birinin hakkına girmemek, iftira atmamak gibi. İnanç konusunda dört dörtlük biri değilim ama tabii ki inançlı biriyim yine de. Bunun aksini söyleyemem.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
55Cevap
+1 yılİnançlıyım diyorum kendime. Ancak inandığın yolda yapman gerekeni yapıyor musun diye sorsan cevabım hayır.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayyhhh şekerim o senin güzelliğinnn 😍😍
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin inancı kendine. Ben elimden geldiğince özen gösteriyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok inançlı birisi değilim. Ama saygılıyım diyelim..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorularda linç yiyorum pas geçeceğim🤣
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnanç konusu sorgulanamaz bence.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılAteistim, tanrı ya inanmıyorum
10 Yorumla Tam anlamıyla yerine getirmesem de kalpten Yarada'nın var olduğuna inanıyorum.
Bu dünya tesadüf eseri yaratılmış olamaz çünkü...
Doğduğumuz aile yaşadığımız hayat başımıza gelenler bunların rastgele olması aklı selim olan bir insan için imkansız olduğunun kanıtı niteliğinde.
Öte yandan sadece Yaradan'a inanıp onun gönderdiği Elçileri yok saymakta bana mantıksız geliyor.
Sonuçta inanan olduğu kadar inanamayanlara da bunu kanıtlamak gerekiyor.
İşin özeti yapmamız gerek farzları tam anlamıyla yerin getiremesem de inanç konusunda ikileme hiç ama hiç düşmedim...10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür. İnançlı ve helal, haram kısmına elinden geldiğince uymaya çalışan biriyim. Sadece tapınma kısmında eksiğim var uzun süredir. Namazları çok aksattım. Şeytan diyor “ Sen Türksün kendi dilin olmayan Arapça ile namaz kılıyorsun anlamlarını tam bilmeden. Kuran’da “ biz her peygamberi, ancak kendi kavminin diliyle gönderdik ki, onlara (allah'ın emirlerini) iyice açıklasın. “ diyor İbrahim 4 bu din Arapların dini “ gibi vesveselerde bulunuyor. Ve kısmen mantıklı da buluyorum. Zaten tembel ve üşengeçim. O nedenle erteliyorum çok.
Kısaca ibadet görevlerim dışında sıkıntı yok çok şükür. Ramazanı da sevinçle bekliyorum 🍀🍀11 Yorumla
+1 yılInanıyorum.
İnsanlar
âcizliğini giderecek ve kendisini korktuğu şeylerden kurtaracak bir zâta muhtaçtır. Böyle bir zât ise, her şeye gücü yeten Allah'tır. İnsan aynı zamanda, son derece muhtaç bir varlıktır. Onun dünyada mal, mülk ve servet sahibi olması gerçek bir zenginlik değildir. Çünkü insanın ihtiyaçları sonsuz ve istekleri sınırsızdır. İnsan, bu yönüyle fakirdir. Mesela, insan bir çiçeği sevdiği gibi, koca bir baharı da sever. Bir bahçeyi arzu ettiği gibi ebedî Cenneti de arzu eder. Başka bir memlekete göçmüş bir dostunu ziyaret etmek istediği gibi, kabir tarafına göçmüş sevdiklerine de kavuşmak ister. Bütün bunlar, insan aklının, ruhunun ve duygularının şiddetle arzuladığı ihtiyaçlardır.
İşte insan, isteklerinin hepsini elde edebilmek için nihayetsiz kudret ve rahmet sahibi birine muhtaçtır. Böyle bir zat ise, zenginliği sonsuz olan ve hiçbir şeye muhtaç olmayan Allah’tır.10 Yorumla'Olabilir mi, ya dinler gerçeği yansıtıyorsa' diye az kafamı yormadım ama kadın cinsine ait bir birey olarak o sexism kokan ayetler, bilimle iç-içe olan bir insan olarak da kutsal kitap ve bilimsel kanıtların çatışması beni dinden uzaklaşmaya itti. Polyannacılık oynamaya gerek yok. Dinler kadına değer vermez ve bilimle çelişir. İlerde kürkçü dükkanına doner miyim bilmiyorum ama şu an görüşüm bu yönde.
20 Yorumla
+1 yılSelamm ❤️
Evet inançliyim ama inançlı olmak tek başına yetmez. Ben her yıl oruç tutarım bide hafta da 1 kere kuran okurum. Ama bu yeterli mi hayır namaz gerekir, dua gerekir, zekat gerekir durumun iyiyse yani inançlı olsam bile 4 4 Luk müslüman değilim açık giyinirim. Yabancılar ile konuşurum bulusurum sesli gülerim normalde bunlar olmamali ama bende var10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAklında soru işareti olan bir insan İslam Tefsirleri okursa bütün soruların cevabını alır. Ben meal okumuştum ilk dedim lan böyle ayet mi olur. Fakat işin içine girince Tefsir de dank ediyor o zaman beyin. Çünkü Ayetler inerken yaşanan olaylar üzerine iniyor. Bir ayete bakarken ne olmuş da bu ayet inmiş acaba diye bakarak okuyunca anlamaya başlıyor insan İslam'ın güzelliğini
10 Yorumla Inancinda kimse kusur olmasini istemez, ama olması gerektiği gibi inançlarının gerektirdiği gibi yaşamayı kimse basaramaz, bu şeytanın bir tuzağı, müslüman tuzaklara gelmemeli, ben tuzakları bilen bunlarla savaşan gayret eden biri olarak veya olmaya çalışarak doğru yola tutunmaya gayret edenlerdenim maaşallah.🤗
10 YorumlaHer konuda inancım tam çünkü inanmak başarmanın yarısıdır, diğer yarısı da çabadır. Allah'a ve islama olan inançsa bahsettiğin bacım tabi inancım sonsuz ama ben kadarını yapabiliyorum o meçhul. Sonuçta yapıyoruz sanıp yapamadığımız, tam anlamıyla yerine getiremediğimiz şeyler oluyor. Böyle zamanlarda da nasip diyip geçmek gerekiyor ya da çabalayıp Allah'a bırakmak yani tevekkül etmek ☾
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani son iki senedir bütün oruçları tuttum bu sene de tutmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inançlı bir insanım ama namaz kılmıyor mesela ya da ilerde işte Kabeye gitmek gibi bir düşüncem yok Müslümanım ama sadece oruç tutuyorum dua ediyorum mesela anne tarafı full Kürt evin içine girdiğinde mesela onlara da Türkçe konuşulmaz bile babamın tarafı Alevi arada Müslüman olup oruç tutanlar da var yani böyle bir ailede büyüdüm ben bu konuda kendimi hiç asla zorunlu tutmuyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
+1 yılManeviyatım güçlüdür
Her şeyden önce duanın gücüne inanırım
Çünkü söz büyüdür her kelimenin bana göre bir enerjisi vardır
Kuran ayetleri dinleyerek bir çok mucize yaşadım bunu inkar edemem
Bir yaratıcı olduğuna her zaman inandım
Çünkü onunla rüyalar sezgiler yoluyla her an konuştum ayrıca melekler benim en yakn arkadaşlarım herkesin koruyucu meleği bulması dileğiyle11 Yorumla- +1 yıl
Kiminle konuştun ya anlamadım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmanyada büyüdügüm halde burdaki yabancilar olsun vs. Müslümanlara karşi cok saygili hiristiyan Arkadaslarimla beraber sahur yaptigimda oldu ayrica 😊
Dinimde nasil inancli olmam Allah daha iyi bilir ins daha da iyi olurum neyin Haram neyin Helal oldugunu bilen birisiyim kimse burada ölmeyecek gibi yasiyor öldükten sonra bunun hesabi var vs. bence insan ölcekmis gibi yaşamali zaten ölmeyecek gibi degil burdaki Yabancilar bile bize sordugunda neden Türkler Müslüman oldugu halde bize özeniyorlar diyorlar
Utanc verici bisey burdakiler bile daha inancli cinsel iliskiye giren Insanlarada hoş bakmiyorlar burdakiler doymadi hala igrenc birsey utanma olmasi lazim evli insanlarin burada baskalariyla yazismasi ayri bir igrenclik buna özgüven denilmez tabi bunlar benim kendi Fikrim herkesin kendi hayati21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani yanliş anlamayinda
Okulda bile bir Yabanci kiz cinsel iliskiye girdiginde
Sicak bakmiyorlar güvenmiyorlar etmiyorlar
Burdakiler bile daha inancli
Herkesin kendi hayati tamam da "ALLAH ve benim aramda" demeleride cok sacma degilmi? Peygamber efendimiz s. a. v bile herkesin yanlişini uyarmiş kendi kizim Namaz kilmassa Cennete giremez demis araştirin bakin isterseniz burdaki herkes dalga geciyor bile Tiktok da videolari görünce salavat nedir bilmeyen var aman diyorsunuz ama öldükten sonra da dersiniz Amann
Burdakiler tak tak takk hergün igrenc sorulara denk geliyorum
Müslüman olsun veya olmasin
Evli Insanlarin baskariyla yazistigini görmek ayri bir igrenclik bide Müslümanim dindarim diye geciniyorlar
🤦🏻♀️
+1 yılRamazan gelmişken dini konularda soruları daha çok göreceğiz. Keyfim yerine geliyor. :)
Açıkçası alim de olsam kendimi asla yeterli görmeyeceğim. Ama elimden geleni yapıyorum. Gerisini Rabbim bilir. Layık olmaya çalışıyorum.10 YorumlaHer sene Ramazan ayında oruçlarını tutmak ama kalan 11 ayda Allah için hiçbir şey yapmamak.. Biraz garip değil mi? İnancımız tamsa olmamız gerektiği gibi olmalıyız. Umarım herkesin Ramazan ayı uyanışına vesile olur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnançlıyım çok şükür işte vecibeleri yerine getimekte biraz cehennemlik olabilirim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama Deist bir arkadaşim var onunla sohbet edince yatana kadar tövbe est. Çekiyorum 😂😂
- +1 yıl
Tövbe de😂
İbadet şahşa münhasır inanç ise tamamen tercih meselesidir. Elhamdülillah Müslümanım, vakit namazlarını eksiksiz kılmaya çalışıyorum, orucumu tutar ve zekatını veririm. Genel olarak ortalama bir yaşam tarzım var diyebilirim
14 Yorumla- +1 yıl
Zina var mı abi?😄
- +1 yıl
Taktir ettim şahsen
+1 yılİnançlı olduğuma ve Allah ile iletişimimin iyi olduğuna inanıyorum. Ne zaman zorlansam her gün mutlaka onu anıp dua ediyorum.. Şükür olsun ki yardım ediyor.
20 Yorumlaİnançlı ve güçlüyüm nefsime hakim oluyorum nefis nedir
1-eğlence
2-içki
3-kumar
4-karı kız
5-güzel giysiler
6-güzel takılar
7-makyajlar
8-zevk ve rahatlık
9-Dünya Hayatında öteki Dünyasını unutanlar
Ama unutmayın ölüm kapınızı çaldığı zaman o ölüm sarhoşluğunu tadacaksınız ey iman edenler yolunuzu şaşırmayın güçlü durunki şeytan bile iman tahtanızı yıkamazsın...10 Yorumlainancliyim ama dini vazifemi ne kadar yerine getirebiliyorum bilmiyorum oruc tutuyorum ama namaz kilmiyorum kul hakki yemiyorum ama kuran okumuyorum evet inanc buysa inancliyim
10 Yorumlaİnancın gereği akletmek, aklederek aramaktır. Atalarının dinini reddetmeden inanamazlar diyor allah.
Onların bir çogu inanmaz inananlarda sirk koşmadan inanmaz diyor.
Arıyorum sadece.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kararını biz veremeyiz. Takva ancak kalplerdedir demiş Rabbim.
Evet inançlı olduğumu düşünüyorum..
Elimden geleni yapıyorum bu konuda...10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma ve kimsenin cevap veremediği şeyler var kafamda ve artık cevap aramaktan bıktım. Bu yüzden uğraşmıyorum.
20 Yorumla
+1 yıl4 dörtlük değilim hiç bir zamanda olamam ama elimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum dinimi çok şükür
10 Yorumla
+1 yılİnançlı olduğumu düşünüyordum sonra gerçekte o kadarda inançlı daha doğrusu kabul eden birisi olmadığımı gördüm
10 Yorumla
+1 yılİnanırım ama ibadetleri çok yapmam, ben felsefi olarak gönülden inanmak ve yaşam tarzında şükretmek adil olmaktan yanayım.
10 YorumlaHiçbir dini benimsemiyorum, kendi kurallarım var iyi bir insan olabilmek adına. Yaratıcıya inanma konusunda agnostiğim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Askerde güzel bir söz vardı Allah yok Peygamber izinde diye.
İslamiyeti seviyorum.
Fakat HRİSTİYANLIĞI tercih ettim.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnançlarım var ama kimine göre de içine şeytan kaçmış biriyim ben. Gelsin pideler mis benim için en güzel yanı bu :)
10 Yorumla
+1 yılİnanç konusunda kendimde netim ama net olmayana da saygım sonsuz. Çünkü yaradandan ötürü yaratılan sevilir...
10 Yorumla
+1 yılHayır değilim. Herhangi bir dini inancım yok. Agnostiğim. İnananlara saygı duyuyorum. Kimsenin dinine , inanışına karışmam bir şey demem.
10 Yorumla
+1 yılDinlere inanmıyorum tanrının varlığını tam olarak bilecek bilinçte değil insan bilinci ama var olduğu daha yakın bir ihtimal bize düşen güzel insan olmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür hiç şüphesiz evet inançlı bir Müslüman ım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet inançlı biriyim. Gerekliliklerini eksiksiz yerine getiremiyorum ama nefsime hakim olabildiğim kadarıyla uymaya çalışıyorum. Allah kabul eder inşallah
10 Yorumla
+1 yılOruç tutuyorum ama inanç konusunda git gellerdeyim inançsızlık ağır basıyor
10 Yorumla
+1 yılİnançlıyım fakat düşündüğün şeyler üzerine bir inancım yok.
10 Yorumla
+1 yılDini olarak bir inancım yok. Deist biriyim. Ama bir yaratıcının varlığına tüm kalbimle inanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet İnancli bir insanım kendi vicdan ve değer muhakemem var
10 Yorumla
+1 yılİnançlıyım ama yeterince ibadetleri mi yerine getirmiyorum. Eksiklik var.
10 Yorumla
+1 yılİnançlıyım.
Hak yememek kalp kırmamak dürüst olmak helal para kazanmak ince çizgilerim.10 Yorumlaİnanıyorum
Ama Allah katında nasıl bir imanım var bilemem 🙂10 YorumlaBu sorunun cevabı yok bende. Hiç bir zaman netleşemiyorum inancımla ilgili.
10 Yorumla
+1 yılEvet inançlıyım çok şükür. İnancımı çok araştırdım doğru olduğuna eminim.
10 Yorumla
+1 yılİnançlı bir insanım ama yüzde kaç desen %49 vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimlikte Müslüman yazar ama Deist gibi yaşarım. Bir inanç var ama Allah'ın beni umursadığını zannetmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInancliyim, ama dort dortluk bir musliman degilim😏 insAllah olacak😊
10 Yorumla
+1 yılkendim için meleklerim ve şeytanlarım sevişiyor derim hep:) bence insan olmak böyle bir şey...
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkapeden önce inançlı biriydim. Ama artık değilim. Akape Türkiyenin başına gelen büyük beladır
10 Yorumla
+1 yılElhamdülillah..
İnanmaktan öte benimki..
#Vesselam015 Yorumla- +1 yıl
Normal üstün bir varlık değilsin her kul o duyguyu tadar özel değilsin merak etme
- +1 yıl
@Batmanmnmnn özel olduğumu ima etmedim..
Gönül ister ki her kul bu kadar büyük konuşabilsin, bu kadar emin konuşabilsin..
Bana özgü bir durum değil..
Her kul buna erişebilir.. - +1 yıl
Bende aynısını dedim zaten sondaki yazıyı
- +1 yıl
@Batmanmnmnn kardeş bana laf atmışsın?
Görüş belirteceksen, sitede özgürsün sen de bunu diyebilirsin? Bana ne diye takıldın? - +1 yıl
Sana laf atmadım
- +1 yıl
Cok gereksiz gaza geliyorsun ve kardeş değiliz ağzını topla
- +1 yıl
@Batmanmnmnn :))
- +1 yıl
Özel değilsin Allah senin duana ihtiyaçı yok peygamberlerin bile duasına ihtiyaçı yok zekan umarım dediğimi kavrar umarım bir umut Allah kendisi tanıtmak istedi olay bu Allahla aşk yaşamak frapan ya biraz
- +1 yıl
@Batmanmnmnn tamam sensin
- +1 yıl
Anlaşamıycaz seninle
- +1 yıl
@Batmanmnmnn :)) Zeki çocukmuşsun
- +1 yıl
Bunu öğrenmek için zeki olmaya gerek yok sadece senin gibi birini çözmek oyuncak işi
- +1 yıl
Alay ediyorsun ama biraz büyü aklın. Çok kıt kalmış
- +1 yıl
Alay Etmen beni sinir etmiyor sadece eğlendiriyor aciz oluşun çok komık
- +1 yıl
Bu saate bir cocukla tartışıcak kadar cahilsin
Hayır düşünmüyorum
Ramazan gelince sevinmiyorum
Yine sıcaklar yine açlık susuzluk diyorum
Oysa inançlı müminler ramazanı mutlulukla karşılar10 Yorumla
+1 yılHak etmeyenler kazandığı için cok şey var neyse açmıycam
10 Yorumlaİnançlıyım ibadetlerimi yerine getirmede hassasiyet gösteririm her zaman
10 YorumlaEvet ama tam anlamıyla dört dörtlük sayılmam.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılYakında tarikat kurucam alt yapı calismalarindayim
10 Yorumla Rabbim ömrüm boyunca beni taati üzere sabit kilsin
12 Yorumla- +1 yıl
Rabbinlik bir durum yok bu senin elinde
+1 yılMaşallah herkes cennetlik.
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi