Kişilik & Karakter Arada aptallığınız tutuyor mu? Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor köpekle bi story atmıştım kızın biri benimle paylaşır mısınız yazmış ulan ben de videoyu paylaşır mısın anladım , tabi deyip videoyu attım meğersem köpeği benle paylasır mısın deyip laf açmaya çalısıyomus ahhahah delirecem valla ndbdheeh Arada aptallığınız tutuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Shahahah😂😂😂Kendimi gördüm galiba, o yüzden fazla güldürdü. Arada değil, sıklıkla oluyor bana da bu durumlardan shah😂😂 0 1 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Teşekkürleer.💫 Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Usta baya güldüm Allah razı olsun sjdjdkflfmfmgn 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hdjksksks ay bu tam olarak benim zeka seviyesi işte 😂 0 0 Yorumla
Mrs_sleppyyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaaa 😂😂 tabi demis bide garibim dokdkdkdkd 0 0 Yorumla
gülbenx Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. 😂😂😂😂😂😂 bu cok iyi 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar