Her Ne Kadar İnanmasanızda İsrafil İlk Suru Üfledi Arkadaşlar. Kıyamet Yakın. Video İçerde
https://www.youtube.com/watch?v=TeDkVOVQpc0
https://www.youtube.com/watch?v=TeDkVOVQpc0
Açıkçası benimde içimde bir ürperti oluştu. Ama olayı şu şekilde yorumlamak istiyorum. Eğer böyle Sur'un üflendiğine dair ciddi endişeler olsaydı, sosyal medya, internette dolaşan haberler dışında şu ana kadar ciddi bir haber yayını olurdu diye düşünüyorum.
Ayrıca Sur'un üflendiğinde 1. üfleme, evrenin sonunun başlangıcının geldiğini anlatır. Ayrıca kıyamet günü güneş batıdan doğar, şunlar olur, böyle olur gibi şeyler vardır. Bunları henüz yaşamadık.
Ve bazı okuduğum yazılarda sürekli Sur üflendiği gün, o gün bunlar olur, o gün sonun başlangıcıdır deniyor. Hep '' O GÜN '' diye vurgu yapılıyor. Bu çekilen videoların toplanması, hazırlanması, bir araya getirilmesi kaç gün sürmüştür acaba?
Bende kıyamet gününe inanıyorum ancak bu basit bir olay değil. İnternete düşen bir videodan dolayı üçbeş haber sitesinin yayınlayabileceği kadar basit birşey değil. Şu ana kadar ne kadar hoca, din adamı varsa ayaklanmış olmalıydı bu durumda. Bence başka bir olay olmalı. Çünkü şu an kısa bir şekilde arama yaptım ve bir iki haber sitesi dışında hiçbir sitede bu olaya rastlamadım.
Bu olaya karşı derin bir dini bilgim olmasada kendimce yorumlamaya çalıştım. Kötü yorum yapacaklar kendilerine saklasınlar, şimdiden belirteyim. Birbirimizin gönlünü boş yere kırmayalım.
Videonun sonundaki yazıların bir kısmınıda Google Translate aracılığı ile çevirip okudum. Uzayda gerçekleşen bir depremin sesi veya benzer olaylar olabileceği üzerine araştırmalar yapılıyormuş.
İlk üfürüşte bütün canlılar korkacak dehşete kapılacak diyorsun ve bence israfil suru üfledi diyosun kendin bile emin degilsin üfleyip üflenmedigini. Her canlı ilk üfleyişte duyacak bunu videolarla tvden mi yayın yapcak bü tür şeyleri paylaşma kardeşim. ateislere bilmem kimlere madaramı olmak istiyorsun. ya da sen dedklerimin ta kendisisindi kim bilir. Anonimmm
Bilmeden Konuşma Kurandan İyimi Biliyosun Sen..
Eminmisin Öyle Olduğuna?
Bu hadisi şerif uzayıp gidiyor. Ayrıntısıyla her şeyi açıklıyor. Bu hadise göre:
Sur'a üfürülüş üç kez olacak. Birinci üfürüşte korku ve dehşetten bütün yaratıklar sarsılacak. İkinci üfürülüşte bütün kâinat alt üst olup, bütün canlılar ölecek. Allah yeni bir düzen (ahiret yurdu) kurup hesap günü gelince, üçüncü bir üfürülüşle bütün ölülerin ruhlan bedenlerine girerek yeniden dirilecekler. Ve ardından hesap, kitap, mizan, şefaat, sırat, Cennet, Cehennem... kıyamet olayları olacak.
Ben Sana İllede Suru Üfledi Demiyorum Farkındaysan. Bu Benim Görüşürüm Ya Üflediyse? Bence Gereksiz Bir Yazı Yazmışsın. İnanmayabilirsin Fakat Saygı Duyabilirsin Hadi İyi Sabahlar
Bana Kanıtlayabilirmisin Yüzde Yüz Sur Üflenmedi Dİye? İşte Bende Kanıtlayamam Ama İnanabilirim. Anlamışsındır Umarım
Ben allahtan korkarım kuran ne diyorsa ona inanırm namazımı allaha şükür kılarım sen varsayımlara dayanarak insanlara böyle birşey söyleme gibi bir lüksün yok aksi taktirde bugün bu dediklerine inanan insan yarın yalan oldugunu üflenmedigini anlarsa inanmaktan bike vazger. Kimsenin hakkı yok böyle varsayımda bulunmaya. Bunu birde gizliden soruyorsunn.
Ya Gerçekse Ozaman Sen Bu Dediklerinin Cevabını Nasıl Verirsin Ahirette Onuda Düşündünmü? Bence Tartışma Bu Konuyu Fikir Özgürlügü Var.
şu an Üflenen Sur Gerçek Olabilir Ama Sen Anlamamakta Direniyosun. Emin Ol Ozamanda Direniceksiniz Ve Bunu Ahirette Ödicek İnsanlardan Olucaksınız. Sana İnan Demiyorum Sadece Saygı Duymanı Bekliyorum Ve Cevap Yazmıcam Başka.
Sen Hala Burdamısın Ufaklık Cevap Vermiyorum Dediklerine
Hayir yanlis o ses oyle bir olacakti hic kimse ben duymadim demeyecek ve o sesin siddetinden hepimiz kulaklarimizi kapatacagiz hangimize boyle oldu benim haberim bile yoktu mesela
videonun sonundaki açıklamaları okudun mu merak ediyorum doğrusu.
Sen Okudunmu? Okuduysan Aydınlat Hadi Bizi
La Ergen Komikçimisin Sen :)
Cevap
14Cevap
merak etme israfil falan bişey üflemedi buna biz HAARP diyoruz amerikanın deneysel bir silahı araştır görürsün
Haarp Biliyorum Ama Haarp Bu Kadar Kıtayı Etkileyemez. Uzayda Deprem Oldugunu Söylüyor Video. Ama Bazı Görüşlerde Surun Üflendigi Yönünde Kesin Olarak Bilemeyiz.
HAARP dünya çapını etkileyen bir silah dünyanın manyetik alanını kulanarak deprem doğal afet bilinç altı ilizyon gibi daha birçok şeye yarıyor anlıyıcağın ne israfil üfütürüyor nede başka bişey
hee tabi tabi Allah da bunu videolarla yayınlıcak.
sura üflendiğinde duymayan kalmayacak beyefendi.
yok uyuyordu yok bilmem neydi bahane arama sura üflenmesi o kadar dehşet verici bir şey ki uyku falan hikaye kalır yanında.
Duymayan kalmayacak bütün canlılar dehşete düşecek ne demek?
biraz okuduğunuzu anlayın be kardeşim bu kadar cahillik olmaz.
sura üflendi ve hepimiz işimize geldik ne kadar güzel, ne kadar güzel.
Güldürdün Beni
o kadar cahilsin ki neye güldüğünü bile tahmin etmek zor değil.
Cahil Derken Bile Agız Kokun Ne Kadar Soytarı Oldugunu Kanıtlıyor. Ben İllede Sura Üfledi Demedim Farkındaysan Kör Gözlerini Aç İyi Oku. Bu Benim Görüşüm Videoda Uzayda Depremde Olmuş Olabilir Haarp Silahıda Olmuş Olabilir. Soruyu Tam Anlamadan Atlamanıza Hayranım Saftirikler.
cahilsin arkadaşım işte.
Allahın dini üzerinden saçmalayan herkes cahildir bu kadar net.
iyice alaya alıp rezil ediyorsunuz dininizi de ibadetinizi de.
Bu kadar cahilsiniz işte.
Bu Kız Bir Harika Dostum :) Sen Tam Bir Mal Çıktın Kızım Ya. Ben Ne Diyorum Bu Gundi Ne Diyo :)
adam anlamıyo işte uğraşma millet dehşete kapılacak diyo geçmiş nette video yayınlıyo :))
Bu Rezil 2 Kere Sur Üflencek Diyen Rezil Degilmi :)) Ögrendimi Ufaklık 3 Kere Üflencegini. Bidaha Bilmeden Her Konuya Atlama Böyle Oturturlar Rezil Olursun. Buda Sana Ders Olsun. Hadi Ağla Şimdi Sen Yok Sana Daha Cevap :)
mümkünse cevap verme zaten seviyesizliğin ve cahilliğinle boğuyosun insanı
Bu saatlerde degil oglen sorun bunlari ya yatcaktim ödüm koptu valla :(
Gülmekten öldüm kızzz:)))
Bu gerçek değildir çünkü sûra üflenmiş olsaydı yer ve gökteki bütün canlılar ölmüş olacaktı. İkinci üflemesinde de bütün canlılar dirilecek ve ahiret hayatı başlayacaktır. Bildiğim kadarıylada üçüncü kez üflemesi ile alakalı bişey yok. Yani bu ses İsrafilin sûr sesi değil.
Eminmisin Öyle Olduğuna? Googleye Yaz Ve Kuran Ayetinde Ne Yazıyor Bak. Hatta Ben Kopyalıyım Dogrusunu Ögrenmiş Ol.
Bu hadisi şerif uzayıp gidiyor. Ayrıntısıyla her şeyi açıklıyor. Bu hadise göre:
Sur'a üfürülüş üç kez olacak. Birinci üfürüşte korku ve dehşetten bütün yaratıklar sarsılacak. İkinci üfürülüşte bütün kâinat alt üst olup, bütün canlılar ölecek. Allah yeni bir düzen (ahiret yurdu) kurup hesap günü gelince, üçüncü bir üfürülüşle bütün ölülerin ruhlan bedenlerine girerek yeniden dirilecekler. Ve ardından hesap, kitap, mizan, şefaat, sırat, Cennet, Cehennem... kıyamet olayları olacak.
Herşeyi geçtim bunun gerçekten sûrun sesi olduguna inanıyo musunuz? Bütün canlılar şu anda korku ve dehşetten sarsılmış mı? Biraz mantık..
ilginç dostum gerçektende bende buna benzer ses duymuştum ama pek önemsemedim kısa sürdü çünkü
araştırmak gerek...
Bende Bizzat Duydum Ve Dinimize Göre İsrafilin Suru Üflediğini Düşünüyorum.
Müthiş bir şey. Arkadaş sanırım İsrafil öttürüyor diye videoya çekmeye başlamış o anda. Yalnız baya bir öttürdü ben anlamadım ben mi ölmedim bir tek? Bu arada 3. kez öttürmeyecek. İlk öttürüşte tüm canlıların ölüşü, ikinci öttürüşte tüm canlıların dirilişi. Ne saçmalıyon yani?
Bir Daha Bilmeden Konuşma. Böylece Şuanki Gibi Rezil Olmazsın..
Bu Rezili Alın Burdan Alınnn
@Tankürt Muhatap Bile Olma Bunla.. Laf Yapıcam Diye Rezil Etti Kendini Garibim Zaten. Bilmeden Atlarsa Olaya Olucagı Bu.
Evet Kuran Yalan Diyo Siz Doğru Diyosunuz. La Yürüyün Gidin Yatın Ufaklıklar İnsanı Günaha Sokmayın Sabah Sabah
Himmler Şimdide Kız Yan Nickle Gelip Rezilligini Katlamaya Başladı. Bakalım Başka Neler Yapıcak
Onu bilmemde daha demin bir şimşek çaktı sanki bana çaktı yerinden zipladim
ben duymadım ve her ne kadar bende de bir tırsmışlık olsa da limonluördek nickli kullanıcının yazdığına katılıyorum
"Bu hadise göre:
Sur'a üfürülüş üç kez olacak. Birinci üfürüşte korku ve dehşetten bütün yaratıklar sarsılacak." böyle bir şey oldu mu? yok.
Kıyamet Sur'a ilk üflendiğinde kopacaktır yok uyuyanlar duymadı yok 3. Defa üflendiğinde kopacak açın bir Kur'an okuyun burada milleti korkutuyosunuz
Bence Sen Oku Biraz Kuranı. Hatta Googleye Yaz Bu Ayet Çıkacak Karşına Ve Sende Ögrenmiş Olucaksın. Bilmeden Konuşmıcaksın..
Eminmisin Öyle Olduğuna?
Kendin yazmışsın işte ilk üfürüşte bütün yaratıklar sarsılacak diye şahsen ben sarsılmadım ve herhangi bir seste duymadım? Ayrıca Sur'anın sesi o kadar şiddetli olacak ki uyuyan bir insanın duymaması mümkün değil !
Sarsılcak Demek Deprem Gibi Sarsılmakmıdır İlla :)) Şaşırmak Şok Olmakda Bir Sarsılma Biçmi Degilmidir Sence :)
Bende ondan bahsediyorum zaten ben ses duymadım ki şok geçireyim daha az önce kardeşimi okula bıraktım
Şöyle etrafına çevrene bir bak zaten kıyamet kopmuş durumda
mükemmel bir din bilgin var tebrikler iyi öğrenmişin bikere sur 3 değil iki defa duyulacak ilk üflendiğinde yaşayana tek bir canlı bile kalmayacak ikinci üflediğinde tekrar dirilecek biraz oku bence abuk subuk birinin bir videosu
Ozaman Biraz Kuran Oku Cahil Herif. Hatta Dur Googleden Ayeti Ben Yazıyım Sana Kimin Din Bilgisi Var Kimin Yok Ögrenmiş Ol..
Eminmisin Öyle Olduğuna?
AL BUDA SANA KAPAK VE KAYNAK OLSUN
www.sorularlaislamiyet.com/.../...fleyecektir.html
cahil herif sen duydunmu bu sesi kanadada rusyada duyuldu burada duyulmadı haaa pardon onlar zaten müslüman değilya o yüzden orda duyuldu burada duyulmadı cahil herif internetten kaynak gösterecek olduktan sonra https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0srafil al sana delil kuran oku biraz cahil herif netten baktığın her şeyi doğru kabul edene kadar araştır biraz kendinin bile duymadığın bir abuk subuk sesle sura üflendi diye bide burada konu açıp cahilliğine cahillik katıyosun
Kapağımı Bıraktım Gidiyorum. Bundan Sonrada 2 Kere Degil 3 Kere Üflencegini Öğrenmiş Oldun Cahil Seni.
hadi yavrum hadi kapak oldun haberin yok dehsete düşmüş millet kaçacak yer arıyor sende bak bence hani 1. de dehşete düşecektik ya hadi koş saklanacak yer bak kendine dinden imandan habersiz cahil herif
Sana Birşey Ögrettim işte Bundan Sonra Soranlara 3 Kere Üflicek Diceksin Sayemde. Ve Böyle Rezil Bir Durumada Düşmemiş Olucaksın. Hadi Şimdi Ağla Dur burada Rezil Ettin Kendini Edicegin Kadar Zaten Cevap Vermiyorum Sana Daha. Ağla Sen Bakıp Gülerim :)
ciddi manada böyle cahillerden utanıyorum ben.
utanılacak kadar varda işin kötü yanı kendinden bilgisizliğinden cahilliğindne utanması gereken kendisiyken biz ondan utanıyoz
Sura 2 Kere Üflencek Diyen Bir Cahille Tartışıyorum Hala Farkındamısın :)
Kiyamet kopcak diyon hala gizli kullanici soruyon teyy allam ya
Kahvaltı Yapıyodum Resmine Baktım. Son Simitimide Sana Fırlattım. Kaşların Ahkenle Dans Ediyor Adamım
Ön Yargılı Olmadıgın İçinmi Her Soruya Erge Ergen Cevap Veriyosun? Ayrıca şu an Aşırı Derecede Yağmur Var Dışarda. Ama Sen Dışarı Çıksan Kaşların Sayesinde Yüzün Islanmaz Hahaha
Aynen O Kaşları Görmemek Mümkünmü. YakupS1 Hayvanatını Bir Aslan 10 Mil Öteden Bile Görebilir. Hahahahah
Şaka bir Yanada Bu Soğuk Günlerde Kaşlarını Yakarak 10 Gün Isınabilirsin La Hahahahah
Annen Beni Sütçüyle Aldatmasaydı Böyle Kaşların Olmazdı Zaten Yakupppppp Hahahhaha
Uyduramadın Yakup Havasına Buyur Hazırladım Gel Oturmaya Başla Kafasınaaa
birincisi sur üç değil iki defa üflenecek, ikincisi sur üflendiğinde dünyada hiç bir müslüman kalmamış olacak, kabe yıkılmış olacak
ay dogrumu bu bd
Dinimizde Böyle Birşey Var Biliyosun. Dünyanın Her Yerinde Aynı Dakikada Duyuldu Videoda Gösteriliyor. Ben İsrafilin Suru Üfledigini Düşünüyorum. Çünkü Başka Hiç Bir Ses Dünyayı Etkileyemez.
Eminmisin Öyle Olduğuna?
ne kadar salak insanlarımız var ya l*n cahiler HAARP bu HAARP dünyanın manyetik alanını kulanan bir silah ve bu silahı kulandığınızdada böle bir ses çıkıyor kimse bişey üfütürmüyor
Saf Evladım Benim O Silahı Kullansalar Dünyaının Yarısını Yok Eder. Nerde Kullandılarda Biz Duyduk Saf Ergencik Bide Bunu Düşün Bakalım.
Oyle bir şey olsa yer yüzünde duymayan kalmazdi
Kalmadı Zaten. Dünyada Duyuldu Videoyu İzlersen Anlarsın. Sabaha Yakın Duyuldu Ses Uyuyanlar Duyamadı.
Hepsi amerikanın oyunları bence :)
Yasama sevincime nokta koydugun icin sgl
harbi tırstım bilader
Yok öyle bişey
Sana gore evet ama hayir. Korkmana gerek yok
Ben duymadim.
Yok duymadım
La bunları nerden duyupta uyduruyonuz?
Ben bisey duymadım
Ben duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar