bir kadın veya bir erkek yanınızda küfür etse güler misiniz veya yetiştirilme ahlakını mı sorgularsınız?
#istanbul_bey

Ağız dolusu küfürler eden birinden rahatsız olurum tabii ki. Kadın erkek fark etmez üsluba dikkat etmek gerekiyor.
Evet ara sıra hepimiz argo ya da ufak küfürler kullanıyoruz ama bunu ağzına sakız etmeye gerek yok bence. Bazıları ipin ucunu aşırı kaçırıyor. İtici buluyorum öylelerini.
Kimsenin ahlakını hiçbir şeyini sorgulamam çünkü yargılamak benim haddime değil ama Hoşumada gitmez çünkü sevmiyorum hiçbir insana da yakıştırmıyorum küfür etmeyi kimi alışıktır akşama kadar küfür ederek konuşur kimisi konuşmaz herkes Nasıl alışıyorsa nasıl yetişiyorsa o şekilde davranıyor diye düşünüyorum ya da sonradan kendini değiştirebiliyor o yüzden çok doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum elimizden geldikçe bu tarz tutumlar da bulunmayalım ki yetiştirdiğimiz çocuklar da daha kültürlü olsun
Süper yorum
Teşekkür ederim
Benim sorularına da görüş paylaşırmısın
Küfür gülünecek bir şey değil ki. Kendim bir başkasının yanında asla küfür kullanmıyorum. Bazen sinirlendiğimde kendi kendime söylenirken ettiğim oluyor fakat bunu kimsenin duymayacağı bir şekilde yapıyorum. Küfür erkeğin de kızın da ağzına yakışmıyor ama kızlarda daha bir nahoş duruyor sanki. Hele şimdiki nesil cümlelerinin sonunda nokta kullanır gibi ak falan yazıyorlar ya. Söyleyecek söz bulamıyorum. Felaket! :(
Cevap
1Cevap
Doğallık ve rahatlık. Küfür ettirmesinler. :D Kimse durduk yere küfür etmez
Ben küfür etmiyorsam karşımdaki kişide etmesin hoş değil
Uyarırım tekrarı olursa uzaklaşırım. Küfürden hiç haz etmem.
Duymamazlıktan gelirim
Ben ederim bana edilmesini sevmem
gülmem basit gelirler bana
Sorgularım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?