Kişilik & Karakter Kendinden bir tane daha olsun ister miydin? Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Dünyaya bir tane ben yeterli😁Aksi halde felaketler olabilirdi 😂 Kendinden bir tane daha olsun ister miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır asla istemem. Kendimi seviyorum ama bir başka kendime katlanamam 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Tabi ki paralel evrendeki kendimle zaman geçirmek isterdim 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Ne bir tanesi her eve lazım hahaha neyse yine bir özgüven patlaması yasandi. Yeni bir haber verilene kadar evlerinizden çıkmayın 😂 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok isterdim ya benim yerime cumartesi de işe gitsin. 😉 1 0 Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karşı cins veriyonum olursa evet, nikahı basarım (ikizim olmamak kaydıyla) 1 0 Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Sülale ikimizi de çekip vururdu illallah ettiler birinden ikincisini düşünmüyorum 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Yok yaaa istemezdim, cidden kabus gibi 1 0 Yorumla
NoOnesHuman Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl İsterdim çünkü hiçkimseyle aynı frekansı yakalayamadım. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet isterdim fena olmazdı :))) 1 0 Yorumla
Azgınbikadın Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Kendimden bir değil bin tane daha olsun isterdim 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok güzel olurdu 💫 1 0 Yorumla
troman Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı. isterdim muazzam olurdu hatta 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tekim özelim hepinizi üzerim😂 1 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Aslinda hiç fena olmazdi bana biraz yardim ederdi 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İstemem 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muazzam olurdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır asla istemem. Kendimi seviyorum ama bir başka kendime katlanamam
Tabi ki paralel evrendeki kendimle zaman geçirmek isterdim
Ne bir tanesi her eve lazım hahaha neyse yine bir özgüven patlaması yasandi. Yeni bir haber verilene kadar evlerinizden çıkmayın 😂
Çok isterdim ya benim yerime cumartesi de işe gitsin. 😉
Karşı cins veriyonum olursa evet, nikahı basarım (ikizim olmamak kaydıyla)
Sülale ikimizi de çekip vururdu illallah ettiler birinden ikincisini düşünmüyorum 🤣🤣🤣
Yok yaaa istemezdim, cidden kabus gibi
İsterdim çünkü hiçkimseyle aynı frekansı yakalayamadım.
Dünya buna hazır değil
maş çok tatlılar. İsterdim tabi
İki tane ponçik güzel olurdu bence 😅
Evet isterdim fena olmazdı :)))
Kendimden bir değil bin tane daha olsun isterdim
Çok güzel olurdu 💫
isterdim muazzam olurdu hatta
Tekim özelim hepinizi üzerim😂
Aslinda hiç fena olmazdi bana biraz yardim ederdi
İstemem
Allah korusun 😂
İyi olurdu.