En sevmediğim ve sinirlendiğim insan tiplerinden biridir bu. Kesinlikle narsist ve kibirli bir karakter yapısına sahiptirler bence onlar. Yani her zaman doğru yaptıklarını ve herkesten üstün olduklarını falan zannederler. Açıklamanda yazdığın gibi, ne özür dilerler ne bir şey, affettik küsmedik diye bir gurur bir kibir haline bürünürler, demek ki ben üstünüm, ben iyiyim falan kafasında olurlar. Ego, gereksiz ve fazla kendini sevmek, bencillik, ukalalık hepsi bu tip insanda toplanmış durumda.
Gerçekten çok kötü ve uzak durulması gereken insanlar. Ben öyle kişilere artık hatasını direkt söylemeye ve onları affetmemeye karar verdim.
Böyle birisi vardı hayatımda defoldu gitti. Kendi kendine kafasında senaryolar kurup yapmadığım şeylerle beni suçlardı. Ağır şizofren falandı. Kurtuldum neyseki.
Geçtiğimiz yıllarda başıma böyle bir şey gelmişti. En son bi gına geldi bana da ağzıma geleni saydım. Son cümlemden sonra da kimse yaklaşmadı. Zaten sonra da işi bırakıp gitti
Ben bu konuda şöyle bir şey eklemek istiyorum aslında. Sana da çok net katılıyorum baştan izlemek gerekiyor. Önce izleyip, ondan sonra bir mesafe iletişim kurmak gerekiyor. Diğer türlü alttan alayım bişey olmaz diye diye tepemize çıkıyorlar. 👀
Ama bişey diyim mi çok pis sinir oluyorum böyle tiplere. Ulan senin ne olduğunu söylemiyorum kalbin kırılmasın diye yüzüne vurmuyorum artık dolup taşıp tepki gösterince vay efendim ne bu tepki !! Bi de giderken seni suçluyorlar verdiğin tepkilerden dolayı ya mantığa bak.
Kabul etmiyorlar ki daha senin verdiğin tepkiye odaklanıyorlar. Sen böyle niye yapıyorsun diyorsun mesela bin tane kılıf uydururlar. Aslında durum böyleydi sen öyle anladın diye trip moduna giriyorlar bir de üstüne filan. Ama biri değil bunların hepsi aynı model dikkat ettim de. Baştan seziyorum aslında bu da arıza diyorum sonra aman neyse boş ver bişey olmaz diyorum. Keşke boş vermesem de başta muhattap olup sinirlerimi zıplatmasam. Giderken onlar da kendini haklı görüp gitmese mesela. Ruh hastaları bildiğin ya puff 🤦🏻♀️
Gitmeleri umrumda değil inan. Bu kızgınlığım kendime, muhatap alınmaması gereken ruh hastası insanları arkadaş diye hayatıma alıyorum. Hiç gerek yok en baştan halbu ki. Bunun sonunda farkına varıyorum diye bu sitemin aslında. Başta koyamadığım tepkilerimden dolayı bu kadar sinirleniyorum. Teşekkür ederim 🌸
Böylece zaten tecrübe ediniriz ki. Olması gerekenler oluyor, bugün sen bunu yaşadın, yarın aklına gelir en baştan tepkini koyarsın. Zamanı geri alamayız ama geleceği şekillendirebiliriz. Kendine kızma bunu da başımdan uğurladım neyse ki de. 😬
Bazılarına karşı uzamasın ya da kırılmasın diye düşünüp uzatmadığım her konu için pişmanlık duyuyorum cidden. Hakikaten o an sen busun diyip yüzüne vurmam gerekmiş 😐 Öğreceğuz du bakalım 😃