Zaman zaman bir çok gereksiz bilgiyi istemsizce öğreniyor insan. Zaten insan yaşamı boyunca sürekli bir şeyler öğrenir gerekli ya da gereksiz, isteyerek ya da istemeyerek.
Benim de öyle çok var tabi. Ama şu an aklıma gelen şeyler; magazin programlarından ya da İnternette sosyal medya sayfasından ünlülerle ilgili bilgiler. Yani bunların bana göre hiç bir önemi ve gereği yok hayatımda. İstemsizce görüyor insan, bir an okumuş bulunuyorum o bilgiyi, ee çok mu önemliydi bunu öğrendim falan diyorum kendi kendime. Yani saçma ve gereksiz o kadar çok bilgiler var ki ünlüler ile ilgili. Bu tarz şeyler geldi aklıma şu an gereksiz öğrendiğim şeyler olarak.
Urfaspor’da oynayan Mahmut Tuncer , Urfa’nın kurtuluş gecesine İbrahim Tatlıses gelmeyince, sahneye çıkıp türkü söyledikten sonda şarkıcı olmuş. Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın
finans bilgilerim var, sağolsun iş yerim sanki bankacılık yapacakmışım finansal yaşayacakmışım gibi zorla eğitimini verir. bilişimin teknik tarafındayım hiçbir işime yaramaz, ben de inatlatlarına dövizle bile ilgilenmiyorum kredi kartı bile kullanmıyorum zorunlu diye uyarı çekiyorlar bazen de ekiyorum, oh olsun.
Bir insanın dikkat süresinin bi japon baliğından daha az olduğu ama sanırım bu bilgi yanlışmış diyede okumuştum bi yerlerde işte gereksiz gereksiz şeyler
Dünyanın en iyi aşçılarının erkek olduğu mesela banane ya... Kadınların erkeklerden daha isabetli silah atışı yaptığı, kilolu erkeklerin penisinin küçük olması garip garip bir sürü saçmalık 😁😁 hayır yani neyi faydalı kocasını millet illa zayıf mı bulacak gönül kimi severse güzellik ondadır.