Kişinin eğlence anlayışına bağlı. Her insan benimle keyifli vakit geçiremez. Kimi insanlar sıkılır. Ancak bazı insanlar da olabildiğince eğlenirler. Eğlence anlayışıyla birebir örtüştüğüm her bir insan benimle birlikte vakit geçirmekten keyif alır.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sevdiğim insanlara karşı son derece eğlenceli bir insanım.. Her durumda espri malzemesi bulabilirim ve çevremdeki insanlarla beraber gülmeyi severim evet.. Tabi ki herkese aynı şekilde davranamayız ya da her ortamda aynı ruh halinde olamayız.. Fakat genele bakarsak enerjim yüksektir.. İnsanlar anlık görüşlerle yorumlamaya bayılıyorlar birbirlerini tanımadan maalesef.. Kimse anlık yansımalardan ibaret değildir.. Keyifli akşamlar..
Böyle ayrıntısız yazınca laf ebesi oluyorum ne yapayım yine dedim. 😀 Ben yaparım sanane...😂😂😂 Ajanda bu yorumda yaptım gitti. 😀 Muhalif gibiyim unutma.
Karşıdakine bağlı ya eğer ben karşımdaki insanı sevdiysem şapkamdan tavşan bile çıkarırım da ama sevmediysem dünyanın en komik fıkrasını anlatsa tepkisiz kalırım dümdüz yani
Mükemmel bir enerji sacarim herkesi güldürmeden rahat edemem. Sevdiklerimi üzdüysem hemen gönlünü alır enerjisini yükseltmek için elimden geleni yaparm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
eğlenceli olur insanların yanımda gülmeme gibi ihtimalleri yok
Burcum kova. Ve tanidigim her insan benimle takilmak istiyor telefonlarim surekli caliyor arkadaslarim beni paylasamiyor hepsi benden keyif alip biseyler ogreniyor ama. Ben ise bi bana yetiiyorum hickimse bana iyi gelmiyor.