35 yıllık hayatımda öğrendiğim en net şey takıntılı ve ruh hastası insanlarda uzak durmak. Bunlar bir insan herhangi bir şey katmadığı gibi insanda olan şeyleri alıp götüren tiplerdir. Herkesin dedikodusunu yapan insanlardan da uzak durmak gerekiyor. Çünkü emin olun ki bir yerlerde sizin de dedikodunuzu yapıyorlardır. Bu insanlar özü sözü bir olmayan aslında güvenilmeyecek insanların başında geliyorlar. Yani birçok kriter var bununla alakalı. Bir liste yapsam uzun uzun birçok madde olur içinde.
Aynen, sürekli başkalarının özelini sana anlatanlar senin özelini de başkasına anlatır. Özellikle dinlemek istemem böylesi tipler bişey anlatmaya başlayınca 🤦🏻♀️
#SelamGençlik 🍀 İnsan yaşadıkça kendisine ben bu dünyaya nasıl bir yerden geldim demeye başlıyor. Hatta kendisini başka bir gezegene ait hisseder oluyor. İnsanları elemeye ve seçmeye başladım fazlasıyla. Gerek gerçek hayatta gerekse kizlarsoruyor'da ve tüm sosyal medyada olabildiğince herkesden uzak duruyorum daha da fazla. Yüzde doksan dokuz tip ruh hastası ve karaktersiz maalesef. Ve anlıyorum ki bu giderek tüm dünyada daha da çoğalacak. Esasen zararlı ve şerli birine denk gelmediğime şükrettiğim bir gün aynı zamanda kendime de mukayyet olabildiğime sonsuz şükrediyorum. Uzak durmak kadar uzak durulması gereken biri olup olmadığını da kontrol edebilmek önemli çünkü. En önce fersah fersah uzak olsun daima dediğim tipoloji güvenilmez ve vicdani sorumluluk duygusu ile yaşamayan tip. Yan karaktersizler sınırsız sonra hiç tükenmiyorlar maalesef. Allah hepsinden uzak etsin amin.. #TubaSueda 🍀
Genel olarak insanların hepsinden uzak durmak gerek aslında 😄
Bence kişi kendini üzen zarar veren yoran yıpratan insanlardan uzak durmalı. Hayata zaten bir kez geliyoruz bu yaşlara bir kez geliyoruz bu can beden ruh hayat yaşam bize bir kez veriliyor. Neden bizi üzen yıpratan mutsuz eden zarar veren kişilerle konuşalım onlarla yakın olalım ki.