Kendinde eksik gördüğün, hep aradığın, elinde olması için can attığın şey nedir? Ben doydum bir şey istemiyorum açıkçası. Elimde olanlar ile mutluyum. Hayat enerjimi emdiniz guzum.. 🦁
şu insanların bi kendine gelmesini şu kavram kargaşalarının, kalleşliklerin ve ahlaksızlıkların ''fantezi'' veya ''özgür düşünce'' adı altında savunulmasının ve devam etmesinin sona ermesi ve ortadan kalması insanların paraymış, statüymüş, güzellik/yakışıklılık mış, cinsellik miş, eğlenceymiş, heyecan mış, gençlik miş, hataymış bu işleri bi bırakmalarını hayatta insanların sahip olabileceği en değerli şeyin kurdukları bağlar olduğunu ve birbirimize ihtiyacımız olduğunu anlamaları vermeden almak, hem karnım doysun hem pastam dursun, onlar yapıyo biz de yapalım kafasından çıkılmasını öyle bir dünya olmadığının anlaşılması 2 yanlışın asla 1 doğru etmeyeceğinin öğrenilmesini, niteliğin her daim nicelikten önemli olduğunun fark edilmesi.
para istiyorum şöyle hayatımın bi dönemi hesapsız kitapsız gecesiz gündüzsüz yasamak isterdim kafama koyduğumu yapabilecek güce sahip olmak isterdim ama imkan yok suan😅 bide herseyi yapmadan ölürsem valla gözüm acık gider ya ve en çok huzur istiyorum HUZUR YA SADECE HUZUR
Güzel soru. Benim öyle büyük isteklerim yok aslında, tek istediğim güzel sevilmek değer görmek karşılıklı olarak. Mutlu huzurlu bir şekilde yaşamak. Böyle biriyle aç kalmaya bile razı olurum inan. Ruhum aç bu yönlerden belki de o yüzden böyleyim bilmiyorum.
Hiç bir şey istemiyorum. Değiştirmek zorunda kalacağım hiç bir şeyi hayatıma dahil etmemek yetiyor bana. Zorlarsan yıprandığın ile kalırsın. Hayatı akışına bırakacaksın, hiç bir şey beklemeden nefes äál nefes ver gitsin
bir şeyi isterken ćokndüşünmek gerek mesela ben sabır isterdim sürekli sabretmem gereken sorunlar karşıma çıkmaya başladı geç farkettim yanlış istiyomuşum , ama şu an daha detaylı düşünerek istiyorum bazı şeyleri ben şu an memnun olabileceğim ve istediğim şeyleri alabileceğim seviyede bir meslek istiyorum
Bir nebze huzur istedim sadece, onu da burnumdan getiriyor hayat sağolsun. Başka da bir isteğim yok benim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum. Bir an önce mezun olup hayırlısıyla bir işe başlamak en büyük isteğim şu sıralar. Bu şekilde hiçbir şeyin tadına varamıyorum. Her şey ateş pahası, 200₺ harçlıkla bir ayı geçiremiyorum. Ailemin durumu da belli, fazlasını isteyemem. Bu yüzden bir an önce mesleğimi elime almak istiyorum. Şu an için fazlasında gözüm yok.
Valla şu sıralar ne isteriz ki, ülkecek ekonomik rahatlık. Çalışırsın maaşını vermezler filan. Hakkını aramak istersin bina bina dolanırsın sonucunda yok derler. Kısaca adalet ve bununla birlikte ekonomik rahatlama istiyorum.
Ölmeyi istemek çok mu saçma hayatta elde ettiğim şeylerin boş ve anlamsızlığı asla tatmin etmemesi aşk mutluluk para kariyer hepsinin aslında hiçbir şey ifade etmeyişi