Sana geçmiş olsun hayatı sorgulama evresine girmişsin. Hayır her zaman bir hile uygularım. Tükendim dediğim yerden ışınlanırım. Bu hayat somurtmak, mutsuz olmak ve depresyona girmek için çok kısa. Hayatın güzellikleri var. Onları yaşamak ile meşgulüm hep.
Merhaba Bazen o kadar güzel tükenirim ki. Hatta çok güzel tükenirim anlatamam. Klavyeye basmak bile ağır bir yük gibi gelir, kaldırma kuvvetim yerleri süpürür. Bunu yaşıyor olmak da bana yabancı gelmiyor. İnsanın her günü aynı olmadığı gibi bazen de yorgunluğun kollarına teslim olma durumu var diye teselli ediyorum kendimi. O geçiyor inanın, zorlamak istemiyorsanız bi kaç gün yormayın kendinizi hatta. Şart değil hayatın tekerine denk olmak. Uyuyun, durun, susun biraz da sessizliğe eşlik etmek istiyor olabilir beden...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçen haftaya kadar tükenmiştim aslında. Ama haftasonu beni hayata tekrar döndüren bir şeyler oldu... Sanırım sen de bir tür depresyondasın, evet. Bazen oluyor öyle şeyler. Hayatında problem olarak gördüğün şeyleri, çok kafaya takmamaya çalış. Güzel şeyler düşün. Düşün ki güzel şeyler olsun hayatında...
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel şeyler de düşünemiyorum soruyu bile zar zor sordum ona bile üşeniyorum
O zaman akışına bırakman gerek. Bazen tek ihtiyacın olan şey, biraz zamandır... Bu tükenmişlik hissine kapılmadan önce neler yapmak sana iyi hissettiriyordu, onları da bir düşün. Onlardan bazılarını yapmak için kendini zorlarsan, belki yeniden iyi hissettirirler sana. Mesela müzik dinlemek iyi hissettiriyorduysa, istemesen bile zorla kendini ve sana önceden iyi hissettiren müzikleri dinle. ya da yeni bir hobi edinebilirsin. Ben bir zamanlar depresyona girdiğimde bir şeyler yapmam lazım dedim ve gitar öğrenmeye çalıştım. Evde tek başıma gitar çalmayı öğreniyordum. Youtubedan... Aklımdaki her şeyi bir kenara atıp, ona yoğunlaşıyordum. Ve bir müddet sonra bana bu iyi geldi. Tabi gitar çalmayı öğrenemedim orası ayrı. Sen de buna benzer bir şeyler deneyebilirsin
Benim kim olduğumu biliyorsun. Sadece bir şey sormak istiyorum, sonra söz veriyorum seni rahatsız etmeyeceğim. Bunu gördüğünde, bunca zamanın hatrına mesaj atarsan sevinirim...
Değil ama her şeyin başlangıcı o. İyi bir dış görünüş 1 ise geriye kalan her şey 0'dır. 1000000.. muhabbeti. İşte o 1 karakter değil, dış görünüştür. Hayatta iyi bir dış görünüşe sahip olup da mutlu olamamak başarılı olamamak yani ne istiyorsan onu olamamak asıl bana çok ilginç geliyor.