Ben anlatmam ailevi yani sonucta ozel bir sekilde karsi taraf anlaayip tahmin eedip sorarsa anca beelki biraz anlaatirim insanlari derdimle sıkmakk istemem dogru ddwggil belki bilmiyorum ama boyleeyim
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demekki kendi halinde bir insansin
Aslında dostun olan insan anlar seni sesinden vs herşeyden anlar yine öğrenir o konuyu ve yardımcı olur
Kesiinlikle zaten genel anlaamda onsan anlatmam. O anlamazsa da demek ki yakin degilmisiiz demek ki bana deger vermiyor umursamiyor falan derim. Ayrica anlaattigim halde halinden tavrindan davrannisinddam soyleediiklerinden memnun kalmaazsam yani beni uzerse daha cok kirilirim
Aynen öyle zaten şimdi erkek kadın dafkt etmiyor sana arkadaşım dostum veya kankam diyorsa biraz olsun tanıyor ise senin ona verdiğin cevap ses tonu bundan dahi anlar eğer ki anlamıyor ise ya umrunda degilsin ya da seni cidden anlayacak kadar dinlemedi seni hiçbir zaman anlamadi demektir
Ama bazen anlayıp ta ona ragmen sormayan insanlar oluyor benim amcam bir şey olsa asla sormaz sen anlat der anlatmıyor ise demekki analtacak şey değil vs der insanların düşüncesine de bağlı bu durum.
Umarım dost diyen kişiler seni herzaman anlar bilir peki dost dediği halde seni anlamayan hiç oldu mu?
Oldu mesela kimseye ben bunu cok sseviyorum demem severim ama demem. Cunku insan sevince deger gormek istiyor ilgi istiyor alaka istiyor o da onemli olsun istiyor. Haliyle senn kaarsi tarafi dost biliyorsan bunlari beklersin. Muhtemelen kirilmamak icin ne cok anlatirim ne de ablaasilmayi beklerim nadir genelde karsi tarafla ilgileniriim. Beninle ilgilenilmeyen zamanlaardan tecrubemdenn dolayi karsi tarafa ilgi gostermeyi deger vermmeyi bilirim
Senin a.. koyim ben 2 günde sıkmışım insan yerine koydum yazdım sana sen naptın tek kelime yazmadın birde engel atıyorsun değişik çokta tın yani sanki çok önemlisin
Hem özelde de uygun yerler var. Bu psikolog seansları bayağı maliyetli ama özel hastanenin içinde olunca daha uygun olabiliyor fiyat. Benim çok az tutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben anlatmam ailevi yani sonucta ozel bir sekilde karsi taraf anlaayip tahmin eedip sorarsa anca beelki biraz anlaatirim insanlari derdimle sıkmakk istemem dogru ddwggil belki bilmiyorum ama boyleeyim
Demekki kendi halinde bir insansin
Aslında dostun olan insan anlar seni sesinden vs herşeyden anlar yine öğrenir o konuyu ve yardımcı olur
Kesiinlikle zaten genel anlaamda onsan anlatmam. O anlamazsa da demek ki yakin degilmisiiz demek ki bana deger vermiyor umursamiyor falan derim. Ayrica anlaattigim halde halinden tavrindan davrannisinddam soyleediiklerinden memnun kalmaazsam yani beni uzerse daha cok kirilirim
Aynen öyle zaten şimdi erkek kadın dafkt etmiyor sana arkadaşım dostum veya kankam diyorsa biraz olsun tanıyor ise senin ona verdiğin cevap ses tonu bundan dahi anlar eğer ki anlamıyor ise ya umrunda degilsin ya da seni cidden anlayacak kadar dinlemedi seni hiçbir zaman anlamadi demektir
Ama bazen anlayıp ta ona ragmen sormayan insanlar oluyor benim amcam bir şey olsa asla sormaz sen anlat der anlatmıyor ise demekki analtacak şey değil vs der insanların düşüncesine de bağlı bu durum.
Umarım dost diyen kişiler seni herzaman anlar bilir peki dost dediği halde seni anlamayan hiç oldu mu?
Oldu mesela kimseye ben bunu cok sseviyorum demem severim ama demem. Cunku insan sevince deger gormek istiyor ilgi istiyor alaka istiyor o da onemli olsun istiyor. Haliyle senn kaarsi tarafi dost biliyorsan bunlari beklersin. Muhtemelen kirilmamak icin ne cok anlatirim ne de ablaasilmayi beklerim nadir genelde karsi tarafla ilgileniriim. Beninle ilgilenilmeyen zamanlaardan tecrubemdenn dolayi karsi tarafa ilgi gostermeyi deger vermmeyi bilirim
Peki beni yanlış anlama ama bu şekilde nereye gidecek seni de anlayan bilen insanlar çıkmalı hep sen karşıyi anla hep sen düşün bu sana eziyet olur
Peki neden anlatmak istemiyorsun sana zamanında değe veren insan az mı oldu
Siimdi yorumda daha detaya girmeyelim bennce malum rahatsiz etmeyelim baskallariinj
Olur peki özelden yazsam olur mu?
Kimse rahatsız olmaz sonuçta tek bildirim bana geliyor ama olur özelden konuşalım lütfen yanlış anlamazsan
Senin a.. koyim ben 2 günde sıkmışım insan yerine koydum yazdım sana sen naptın tek kelime yazmadın birde engel atıyorsun değişik çokta tın yani sanki çok önemlisin
Bu ne güzel iş sen istediğin zaman yaz sohbet et biz yazınca geri dönme sonra dost olamayız 2 günde hadi ordan de sen sanki insansin
Şerefsiz
Muhabbet geçerse ve özel değilse yakın arkadaşımla paylaşırım ama kimseden akıl almam.
Peki sanaldan birini dinler misin veya sen anlatır mısın
Eşimden
Esin yok ailenden birine analtamadin diyelim o zaman kimden yardım alırsın
Psikologdan
O da paralı ya her hafta gel diyecek vs
Rahmetli oldu kendini
Allah rahmet eylesin benim de babam vefat etti annem...
Allah rahmet eylesin
Amin işte şimdi annem 3 yıldır yalnızdı bir adamla evlenecek gibi ilk aşkı adam da
Kötü bir durum knk Allah yardım etsin
Amin Allah razı olsun
Allah cümlemize yardım etsin 😀
Ne gibi konularda yardim
Ailevi konularda diyelim
Kimseyle konuşmam. Aile arasında kalır.
Arkadaş
Psikoloji kitapları ve uzmanlar..
Ne güzel en azından bir çözüm
Sevgilimle konuşuruz o da anlatır bende anlatırım
Peki bizim sevgilimiz yok kime anlatalım 😀
Bir uzmana anlatmak en iyisi
Diyorsun haklısın da her an herkesin uzmana gidecek durumu yok
Ben 14 senelik arkadaşıma bile bahsetmiyorum. İnsanlara o kadar güvenme. Devlete de gidebilirsin
Haklisin ya
Haklisin devlete gitmek de olabilir ama o da sıkıntı gittik diyelim o da ilaç vermeye çalışacak yani en iyisi özelde doktora gitmek
O ilaç devlete özgü değil. Gidip konuş seni dinler
Ben özele psikiyatriste gidiyorum direkt ilaç yazıyor. Psikoloğa gidersin sen de
Hem özelde de uygun yerler var. Bu psikolog seansları bayağı maliyetli ama özel hastanenin içinde olunca daha uygun olabiliyor fiyat. Benim çok az tutuyor
Aynen bende ilaçlık bir şey yok ama bazen içi mi dökecek kimseyi bulamıyorum o yüzden insan arıyorum
Tabi insanlarda güvenimi kırınca kimseye anlatmaz oldum
Çok teşekkür ederim benimle ilgilenip detaylı şekilde yazdığın için inşallah sende hep iyi olursun umarım kimse üzmez bir dahs seni hep iyi ol.😀🙏
Hmm tüh ben gibi bir deli daha var diye sevinmiştim :) umarım sen de içini güvenilir birine dökebilirsin rica ederim
Hım tüh ben gibi bir ddeli daha derken 😀😀
Çokta akıllı sayilmam aslında 😀 sadece ders aldım. biraz insanlardan uzak durmaya felan
Deli deliyi dakkada hacı haciyi Mekke'de demişler 😀😀