Herhangi bir isteğiniz üzerine çok çabalasanız ve bir sonuç alamasanız bırakır mısınız peşini yoksa oldurana kadar kendinizi süründürür müsünüz peşinde? 👀
Genel olarak ele alırsam oluruna bırakırım daha çok, çünkü bir şeyi çok fazla isteyip uğraşınca ters tepiyor, akışına bırakınca daha iyi oluyor, beklemediğin anda geliyor istediğin bazen. Ama bir şey için çok fazla uğraştığım da oldu oluruna bırakmayıp olduruna kadar süründüğüm oldu. Sonucu ise, bazen başarılı bazen de başarısız oldu ve bıraktım.
Ayrıca her şeyde bir hayır vardır lafı gerçekten doğru. Olmuyorsa demek ki olmaması gerek bizim için. Olacak olsaydı zaten olurdu. Oluruna ya da olmayışına değil de akışına bırakmak iyi yani.
İsteyip çabaladığım halde olmuyorsa, hayırlısı böyle demek ki diyerek oluruna bırakırım. Bazı şeyler olmuyorsa ya daha iyisi olucağına inandığım için ya da benim için hayırlısı böyle demek ki dediğim içindir...
32 yaşında 10 yıllık memurum ve işimi sevmediğim için yeniden (örgün hemde) üniv okuyorum yabancı dil öğreniyorum ülkeden gitmek için yani hayallerimize ulaşmak oluruna bırakmakla olmuyor bı ara denedim olmuyor yani sevgili mi istiyorsun arayacaksın yeni insanlarla tanışacak insan taniyacaksin yaşadığın yerimi sevmiyorsun taşınacaksin sonra ev kızları gibi kısmetim buymuş diyip ağlamayın sen kısmetini kovaladin mi
Herkes vazgeçse ben vazgeçmiyorum. Öyle saçma sapan bir durum. Enayilik diyoruz biz buna. Bu kadar emek olmaz yani hiç bir işte. İş en son senden bıktım deyip oluyor ya da sonradan olmaya kalktığında ben olmasını istemiyorum