Hayatının son saatlerini ne yaparak geçirmek isterdin? Ben mezgit balığı yiyerek geçirirdim sanırım. Ya da kedileri severek. Kenarından köşesinden öpüldün.. 🦁
Ben zaten evimde ölmek istemiyorum, bir kadının yatağında son nefesimi de vermek istemiyorum. Büyük bir maceraya yelken açtıktan sonra, hayatımın en mutlu anında amacıma ulaştığım sırada güneşin ilk ışıklarına kapatmak istiyorum gözlerimi göldeki manzaraya karşı. Bir kızılderili kabilesinin kavgasına karışıp orada ölmek istiyorum. Bir amaç uğruna ölmek istiyorum kısacası. Göbeğimin diz kapaklarıma değin sarktığı, hemşirelerin düzenli tansiyonumu ölçtüğü ve her dakika kıçımı kaşıdığım bir ihtiyar bunak gibi sıcak yataklarda ölmek istemiyorum.
Bir duble rakı koyar bu hayatın beni yendiği gerçeğiyle yüzleşirdim. Açardım müziği mi, uzatırdım ayakları denize karşı ve derdim ki bu kitabın da sonuna geldik.
Yazdıkları mı okurdum kendime;
Başardıklarıma Sevdikleri mi Kırıp döktüklerimi Gidip gelmeyenleri Yarı yolda bırakanları Özledikleri mi ve yaklaşan ölümü anardım.
İstemeden geldiğim bu dünyanın kahrını, istediğim gibi mi istemediğim gibi mi çektiğime bakardım.
O ana bir sevdiğim olarak gelirsem eğer onun yüzüne bakardım. Gördüğüm son yüz olsun diye.
Önce çok güzel eglenirdim dışarı çıkardım zıplaya zıplaya bağırarak şarkı söyleyip deliler gibi dans ederdim.
Sonra sevdiklerim ile son kez görüşüp keyifli saatler geçirirdim.
Birsürü yemek tatlı yerdim dünyayı gezmem gerek bana son saatler yetmez lütfen bir kaç gün olsun 😂
Tabiki sigara keyfi yapardim sigarayı dondurma ile beraber seviyorum bide enerji içeceği ile beraber keyif yapardim üst üste yakardım ölümü beklerdim miss💥
Son saatlerimde sadece oğluma sarılmak bambaşka bir ülkede sadece oğlum ve ben bir gökdelenin tepesinde ışıkları izleyip gütsem bile sonsuz ışıklar kadar ve sonsuz yıldızlar kadar sevdiğimi söylemek isterdim
Tencere tencere yemek pişirirdim. Cenazeye karnını doyurmaya gelenlere dağıtsınlar. Öldükten sonra bile yük olmak istemem kimseye, hatta helvamı da kavururdum
Ölmeden son günahım ile girmek isterdim, oda adam döverek. Hayır, bazıları cidden dayak istiyor da. Böyle kaşınan tipler çok ya, valla onları kaşımak isterdim. Keşke şey olsa idi karşımda Şaban gibi birisi gerçi onu da döve döve gebertirdim.
Geçerdim Şelale Park'ın tepesine, Eskişehir manzarasını karşıma alırdım. Bir kasa bira ve 5 paket sigarayı da yanımda hazır eder, telefondan canlı yayın açar ve içimden ne geçiyorsa dilime dökerdim.
Son cümlelerim de şu olurdu. "Karakterimin temellerini atan canım ananem, yeteneklerimi ve becerilerimi keşfetmemi sağlayan rahmetli =××+@ amcam, kötü olduğumuz zamanlarda bile güler yüzünü ve pozitif enerjini esirgemeyen, bana her daim moral ve destek veren sevgili arkadaşım @#%@% ve hayatıma güzellikler katmış olup da öteki tarafa zamansız göç eden güzel insanlar. Gittiğiniz günden beri o kadar çok özledim ki sizi, gidişinizin bende yarattığı boşluğu bir türlü dolduramadım, ama merak etmeyin, vuslat vakti yakındır. Birkaç saate eski günlerdeki gibi yeniden birlikte olacağız ve yaşayamadığımız tüm o güzellliklerin acısını çıkaracağız. Hayat denen bu oyun, benim için artık bitti!.."
Hiç kimseyi ve hiç bir şeyi düşünmeden kaçarak şu an kimlerin iyiliği için bulunduğum ortamı terk edemiyorsam özellikle de onlardan uzaklaşıp kendim için kaçarak nasıl olacağını bilmeden sanırım son saatlerim olsa korkacak pek bir şeyim kalmaz, sevgilime gider son kez son olduğunu bilmediği için sarilirdim pişmanlik yaşamasını istemezdim. bir gün son saatlerimizi yaşayacağız ama asla son saatlerimizde ne yapmayı istiyorsak yapmayacağız çünkü son olduğunu bilmeyecegiz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nafile namazı kılarak 😅 öleceğini bilerek ettiğin tövbelerin kabul olması muamma, en sevdiğim yiyecekleri yiyerek de olabilir. Seks olmaz sanırım cenabet gitmek istemem.
Aslında ben mutluymuşum mutsuz ediliyormuşum. Bugün farkına vardım, hayatın zevklerini almaya bakıcam. Hala bir şansım var, ölmüyorum o yüzden. Sen öl zaten depresif bi şeysin