Evet bu konuda hakkımı yiyemem. Benden gerçekten iyi bir DOST olur. Dost nedir bunu tam olarak biliyorum ve uyguluyorum. Dostluğun gerektirdiği değerlerine ve davranış türlerine sahibim. Kişiliğim manevi değerlere sahip çıkma konusunda oldukça sağlam. Bu yüzden de gerçek bir dost profili çizebiliyorum.
Bencil olmamak, ince düşünceli ve naif olmak, dert dinlemek, sadece dinlemek değil aynı zamanda dinlediğinde anlamak ve konuşmak, sır tutmak, düşünce ve duygularına saygı duyup önemsemek değer vermek, sadece alıcı değil verici de olmak, iyi hissettirmek, bir omuz olabilmek, sadece iyi şeyler söyleyerek samimiyetten uzak olmak değil, gerçekleri ve gördüğüm kötü şeyleri de söyleyebilmek. (TABİ KÖTÜ ŞEYİ İYİ ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLMEK - ÜSLUBUN ÖNEMİ). Bunlara sahibim. Bu yüzden benden iyi bir dost olur.
Evet sevgililikten ziyade dostluğa önem veirirm hatta şöyle söyliyim dostluğum daha iyidir sevgililikten bu arada canım benim ufak bir şey çıtlatıcam dostluğun bir getirisi olarak senin iyiliğin için İYİ kelimisini büyük yerine küçük harflerle yazmanı birde olabilir mi derken mi soru ekini ayrı yazarsan daha iyi bir soru başlığı olur samimiyetine dayanarak söylüyorum 🤗👸🌿🙏
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim bebeğim önerilerini dikkate alacağım haklısın 🥰🌸
İyi bir dost olunabilir ama bu herkes için geçerli değildir. Sırf iyi insan diye birisiyle de dost olmam. Bazen kan çeker, ısınır, anlaşırsın ve dost olursun. Öyle ha bu çok iyi bende çok iyi dost olayım diyemem.
Valla çiçeğim hep dediğim gibi hamd olsun sevenimiz de var sevmeyenimiz de var. İnsan insanın ya aynasıdır ya da ayrısıdır. Küçük bir dostlar meclisim, kitaplarım, sınırsız hayaller ve sonsuz dualarım var. Selamın aleyküm diye giren herkesi içeri alırız. Kalanda gidende yerinde hoş olsun. 💫💜
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel söyledin bebeğim senin burcun neydi bu arada hiç sormadım 🌸🌺
Sevdiklerimin yanında pambık, sevmediklerimin yanında biraz nemrut kalabilirim işin şakası genel olarak memnunum kendimden ben bir zararımı görmedim yani. 😉 Ne mutlu sana çiçek Rabbim daim eylesin 🤲💜