Ne zaman küstünüz hayata veya küser misiniz?

Selamlar,
Hiç küsmedim hayata. Çünkü hayata küsmek gibi bir lüksüm olamaz. Ben çok istesem bile hayat buna müsaade etmez zaten. İster istemez hayat insanı yakalıyor. Fırtına için savrulan rüzgar gibi bizler hayatın rüzgarına kapılıp gidiyoruz. Sadece anlık geçişler yaşıyoruz. Tüm olan biten bu aslında.
31 yıllık hayatım da 7 yaşımdan beri bir küs, bir barışığım. Hayatın beni ittiği ve terk ettiği durumlara da kırgınım. Beni bu gün ki halime getiren hayat olmadığı için en çok kendimle barışığım.
Bir çocuk erken yaşta olgunlaşmak zorun da kalıyorsa, ben bu dünyayı yakarım da.
Kimse kolay hayat yaşamıyor elbet ama herkes yaşadıklarından sorumlu kalıyor. Kimse kimsenin hayatını görmediği için, bazı yaşanmışlıklar insanlara garip geliyor. Dünyanın gerçeği bu toz pembe değil. İnsanların uyanıp, hayatın zorluklarını tattığın da her zaman yanın da birileri olmuyor.
Yakarsa dünyayı garipler yakar!
Önemli olan da hayallerle değil gerçeklerle yaşamak zaten
Aynen kardeşim bize toz pembe gözüken her şey siyaha boyandı. Kendi hayalimi kendi içim de yaşarım ama gerçeklere sırt dönmem.
Her zaman dik duracağın bir yöntem. Gayet iyi yapıyorsun.
Eyvallah kardeşim.
Küsüyorum bazen. Hevesim kırıldığında, çok yorulduğumu hissettiğimde, insanlardan ve yaşadıklarımdan bunaldığımda falan. Herkese, her şeye kendimi kapattığım dönemler oluyor. Ama geçiyor, mecburen )
Bir aralar tam küser gibi oldum ama küsmedim.
Ben kişilik testlerince onaylanmış %17 kinci bir insanım. Kimseye hiçbir şeye küs kalamam hemen yelkenler fora.
Cevap
11Cevap
Çok uzun zaman oldu ya. 7 yaşında falan sanırım. Arada zaruri hallerde görüşüyoruz elbette. Ama asla barışmış değiliz
Hayata küsülmez, hayatın içinde ki insanlara küsülür
Gıpsss.
Küserim.. çok üzülünce.
Bezmişlik, hayal kırıklıkları , insanlar küstürüyor. Herkese küstüm all 😃
Dönem dönem olur, içime kapanıyorum
Kalıcı olduğu oluyor mu?
Kendini toparlama metodunu biliyorsan gayet iyi
Evet, insandır yoran insanı. Dinlenecek liman olmak varken yük olmayı tercih edenler her zaman hüsrana uğrar. Kimse sırtında bir külfet ile dolaşmak istemez.
AA benim sözüm.😄
Kendine yaslanan dik yürür 😄
Küsmedim, küsmek benlik değil. Pozitif düşünürüm ki güzel şeyler beni bulsun.
Bugün KS içimi darladı valla. Tripler, entrikalar, hırslar, melankolik üyeler höhğ bugün valla amaa 😑
Küsmedim, kırıldım biraz 🤪🤪 saka bi yana küsmedim cok şükür ya hep bi umudum oldu cok şükür..
Hayata hiç küsmedim ama hayatın beni çok yorduğu zamanlar oldu. Bence sonuna kadar insan hayata küsmemeli.
Hayata küsmem, tüm yaşam alanımı kapsayan bir şeye nasıl küsebilirim?
Küsmek yerine tutunup, çabalamayı öğrenmek lazım. Umut ışığı sönmez. ✨
Umudum bitmediği sürece küsmem. Kendinize yaslanın dik yürüyün.
Arada kavga ediyoruz ama küs değiliz 😄 Keyifli günler..
Hayat bana küs ben ona değil 😭
Barışın hemen
İlk 3 yaşımda küstüm, daha sonra 11 yaşımda, yıllarca hak etmediğim şeylerle devam etti hayatim, son damlası ise...17 yaşımda öldüm, gömülmeyi bekliyorum.
Hayata küstüğüm an düşerim. Neden kendime bunu yapayım ki?
Sadece gerçekleri ögrendim ve yaralarımla beraber o gerçekleri hazmetmeye çalışıyorum.
Küsmek hiç bana göre değil. Heleki hayata
Şimdilik aramız iyi daha küsmedik
Poşet 75 kuruş olduğunda 🤦♂️
Daha küsmedim😌
Daim olsun
Amin 🤲🏻
Umudum bittiği zaman
Bitti mi hiç?
Bitti artık bak eskisi gibi değilim o Cıvıltı filan kalmadı yani. Renkli renkliydim böyle değildim önceden. Üstümde hiç kalkmayacak bir ölü toprağı var sanki
Senin güneşini söndürenler, üşümeye mahkûmdur. Çünkü ısıtan sen iken, seni söndürmeleri kendilerine zarar.
Sende kendin için yapmayı dene, insanları baz alarak değil.
Yok ya bıraktım artık O kadar iğrenç bir zamanda yaşıyoruz ki bu devirde pek renkli renkli olmaya gerek yok zaten iyi gün yaşayıp gideceğiz yarısı bitti yarısı kaldı dewamke
Eyi madem
Uzun süre oldu
Neden mesala?
Sağ elinle sol elini tutup kalkmak daha iyi. İllaki birilerinin desteğini hissetmek ister insan ama önce biz kendimize yetebilelim ki, herkesten önce kendimiz dal olalım kendimize.
Her zaman vardır, savaşmaya devam.
Ne zaman barışıktık ki
hic kusmedim kusmeyide sevmem
Doğduğumdan beri küsüz. Barışmaya çalışıyoruz
Yaşım kez deyim
Anne karnındayken bile küstüm ben
Neden kiseyim hayatın s. k. nde olmaz ki
Küsmedim
Ah ah bende bı bilsem
Son beş yıldır hiç barışmadık
henüz küsmedim..
valla saymadım