Teo'dan gelsin o zaman...
Aşk olsun, arkadaşlık olsun, aile olsun... ikili ilişkilerde nasıl insanlar çok samimi iken 2 yabancıya dönüşüyorlar?

Bir söz bile yetebiliyor buna, insanlar yanı başında ki hiçbir şeyin kıymetini tam olarak anlayamıyor. Sanki o hep orada duracakmış, o ne derse desin, ne yaparsa yapsın hep aynı yerinde kalacakmışçasına yaşıyorlar fakat bunun böyle olmadığını ancak o kişi gidince anlıyorlar. Kaybettikten sonra ne yapılırsa yapılsın boştur benim için, gidince herkes anlıyor değerini. Önemli olan yanındayken biliyor mu? Asıl kıymet burada. Hayatında sevdiğin insanlara ufakta olsa kaybetme korkusuyla yaklaşmadığın takdirde o hataların ardı arkası kesilmiyor...
Merhaba
Eğer o kişi eski sevgili ise yabancı olmak çok normal oluyor. Konuşma bitiyor birbirleri ile bi bağlantılari kalmıyor 2 yabancidan başka.
Bu kişi dost ise gerçekten zor insan dostu ile 2 yabanci nasil olur bilemiyorum ama artık eskisi gibi birbirlerine güvenleri yoksa konuşmaları bittiyse ayda yılda 1 selam veriliyorsa buda yabancılaşmış oluyor.
Ben eski sevgilim ile evet 2 yabancı gibimiyim mesela çünkü onunla bağlantım kalmadı ayrıldık bitti adı üstünde ayrıldık ayrıyız. Arkadaşlarım vardı samimi olduğum aynı işyerinde çalıştığım işten çıktık hepimiz wp görüsmeleri de azaldı artık sürekli yan yana olmadigimizdan o şekilde gide gide hepimiz birbirimize yabancı olduk artık numaraları bile yok..
3 senelik bir arkadaşım vardı. Genelde insanlarla pek samimi olmam, haliyle onunla da değildim ama diğerlerinden daha yakın geliyordu. Sonra ayrılmak durumunda kaldık ve sabırım gerçekten yakın olmadığımı ondan sonra anladım. İhtiyaç dahilinde takılıyormuşuz beraber. Gerçekten önemsememişiz birbirimizi ki mesafeden sonra arayıp sormadık.
Bazen nasıl bir durumun içerisinde olduğunu fark edemiyor insan ve bir de olaya uzaktan bakması gerektiğini hatırlıyor.
Ondan sonra da seçici bir kişiliğe büründüm ;/
Her şey bir yanlış davranışa, bir yanlış söze bakar... Tabi bir de çıkarı için önceden iyi davranan insanlar oluyor. Sonradan foyaları ortaya çıkınca da her şey tersine dönüyor.
Cevap
8Cevap
Muhakkak kalben ve gönül olarak birbirinden ayrı düşüyor insanlar. Yaşanan şeyler oluyor muhtemelen
Gerçekten bende anlamıyorum en yakın arkadaşımla çok basit bir sebepten şu an konuşmuyoruz. Cidden insanlar nasıl bu kadar rahat bir şekilde tek kalemde silebiliyor. En yakın iki insanken birbirine yabancı iki insan olmak tuhaf geliyor bana, tabi karşıdaki kişinin yaptığı şeye göre değişir ama.
Anlam veremediğim bir durum. Dün gelecek planları yaparken bugün bir anda nasıl nefret edebilir hala aklım almıyor.
Araya çıkar girince ya da başka şeyler girince iki yabancıya dönüşüyor
Yedikleri de bir sıkıntı vardır. Çünkü menfaatleri çıkara dönüşmüştür.
Ona dönüşenler aslında hiç dost olmamış kişilerdir..
Bazen kırılabiliyorsun ama hala seviyorsundur eğer o sevgi tükenmezse karşılıklı tekrar barışırsın gersi yalan menfaat boş
Mutlaka bir taraf bir çakallık yapmıştır..
Acı ama gerçek ikki yabancı dan daha beter bile olunuyor.
Alın yazısı
Kardeşlikler bile bitebiliyor 🤷♀️🤷♀️
Çıkar menfaat diyorum
Hırs😊
Çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?