Zamanında gelmeyen bir özrün sizin için bir anlamı var mıdır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne kadar kirildigima ve sevdigime bağlı bir durum. Yine de her koşulda "eğer hakliysam" özür beklerim. O özür gelene kadar beni kirmaya devam ederse bir önemi kalmaz fakat hatasini anlamasi icin süreye ihtiyaci varsa ve sonrasında o özür geliyorsa her seye rağmen mutlu olurum. Ama affeder miyim orası meçhul :D sadece mutlu olurum
yani kısaca o an ki ruh halime bağlı diyorsun :D sen bu kararsızlıkla o kişiyi epey uğraştırırsın :P
Bunlari hayatima girecek bey icin degil de yakın cevrem icin soylemistim. O özür icin ne kadar gecikirse benim icin de o kadar anlamsizlasir :)
ben de zaten genel demiştim kişi dedim erkek demedim :))) heh şöyle :D onu de bize :D
Olsun ben toplu cevap vermis oldum 😄
hahah tamam hadi öyle olsun kabul ettim :P
" Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir " diye bir söz var. Bazı şeyler zamanında yapılmazsa tamiri mümkün olmuyor maalesef. Benim için geç gelmiş bir özrün hiç bir anlamı yok olmaz.
Merhaba
Belki o zaman anlayamadı hatasını sonradan farketti. Bu benim hayatıma mâl olmuş bi özür ise bi anlamı yok. Ama çok basit konularda takıntı yapmam.
Cevap
5Cevap
Şey derler "geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye" aynı o hesap iş işten geçtikten sonra edilen özrün zerre değeri yok benim için.
Hayır bence özür ne kadar gecikirse o kadar önemini yitirir. Kalp kırıldığı an sıcağı sıcağına o gönül alınmalı.
Yoksa giden gider.
Doyduktan sonra sofraya gelen tuzun pek bi anlamı yok😄
evet bunu bir kişi daha söyledi soruda :D
Görüşlere bakmadım yorum attım üzgünüm
bakmadan*
üzgün olunacak bir durum yok benzer görüş yapılacak elbette o anlamda dememiştim ;)
Anlıyorum 😃
teşekkür ederim anlayışlı hanımefendi :D
Kafasina yeni dank ettiyse eğer değerlendirilebilir
30 sene sonra teşekkür etti mesela :P
30 sene sonra görüşmek için şansımız olmuş da özür kalmış alsksksks
hahahaha hiç torunlarınızı filan seviyorsun :P özür geliyor :D
. Zaman aşımı olmuştur 30 seneden sonra
Umrumda olmaz sanirimm aksjsksk
hahahaa diyorsun :D 30 sene sonra konuşuyorsun ama :P
E napim konuşmayım mi kapıma gelmiş o kadar 2 çift laf edelim dimi alakaksk
Hiç bir özrün benim için anlamı yok. Geç geleninde erken gelen özründe
hımmm neden peki?
Yapmasalarmış
acımasızım diyorsun yani :)))
Acımasız değil içten affetmeyeceğimi biliyorum. Şana veren biride oldum çabalayan tarafta oldum. Bir özür ile için asla soğumuyor bana söylenen tüm kötü sözler beynimin içinde dönüyor bin kere özür dilesinler isterse gönülden affedemiyorum
Şu konuda hak veriyorum bir kez güven yıkıldıysa eskisi gibi olmuyor maalesef. Önemli olan güvenin zedelenip zedelenmemesi
Kalp kırıkları içinde geçerli o..
Zeki Müren'in söylediği bir şarkı vardı.
"Bu çeşme ne güzelmiş, su içecek tası yok.
Kırma insan kalbini yapacak ustası yok"
Sözleri tam olarak da bunu anlatıyor. Ama genelde de o kalp kırıklıkları güvendiğimiz kişilerin güvenimizi boşa çıkarmasından dolayı olmaz mı zaten.
Güvenimizin boşa çıkmasından dolayı olanı da var bir kötü sözden olanı da
bakış açısına göre değişir o bana göre gene aynı kapıya çıkıyor ama başını şişirmek istemem
Başımı alıp gidiyorum 😑
hahaha türkü sözü gibi oldu :D nereye gidiyorsun :p
artık pek anlamı olmaz ama hafif böyle içten rahatlarım sonra merhametimden dolayı o yaşananları unuturum anında öyle bir salağım bende :d
Hayatimda kimseye yer vermiyorum ne özüre ihtiyaç duyuyorum nede özür dilenecek bir hareket yapmalarına fırsat veriyorum
Bence anlamı var gene de çok zaman geçmemişse ama hemen özür dilese daha iyi.
Bile isteye yapılan hareketlerden sonra gelen özrün hiçbir önemi yok benim için…
Özürlerin benim için anlamı yok. Seven değer veren üzmez
Kırıp döktükten sonra özür dilemek cok samimiyetsiz geliyor bana.. Zamanlı zamansız fark etmez..
Zamanlı ya da zamansız , önemli olan özrün yapılması..
Zamanında gelenin bile yoktur. Ne yap ne özür dile kafası var bende
Hayır zamanında olmayan bir şeyin belli bir yerden sonra gerekliliği kalmaz.
Zamanın da yapılmayan olmayan hiç bir şeyin benim için önemi yok
Yoktur. İnsan hata yaptığı zaman özür dilemesinide bilmeli karşındaki kişiden..
Vaktinde gelipte hata yapmadım diyen sonra gelecekte özurdileyecek puhh ben vaktinden sonra gelen özrün içinde bı art niyet ararım.
Özrün bende zamanında veya daha sonrasında hiç bir anlamı yok özür yapacak şeyi yapmasaymış 2 kelime edince ben unutmuş olmuyorum
kişinin anlamı barsa özründe anlamı vardır ama unuttuysam kişiyi önemsiz
Yoktur. Hic gelmesin daha iyi
anlamı yok kinim artmıştır
Birşeylere geç kalınmışsa anlamı yok
Geç olsun güç olmasın
Özrü neden istediğime bağlı
hayır yok
Bir anlamı olmaz.
Yoktur
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?