Ne kadar kirildigima ve sevdigime bağlı bir durum. Yine de her koşulda "eğer hakliysam" özür beklerim. O özür gelene kadar beni kirmaya devam ederse bir önemi kalmaz fakat hatasini anlamasi icin süreye ihtiyaci varsa ve sonrasında o özür geliyorsa her seye rağmen mutlu olurum. Ama affeder miyim orası meçhul :D sadece mutlu olurum
" Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir " diye bir söz var. Bazı şeyler zamanında yapılmazsa tamiri mümkün olmuyor maalesef. Benim için geç gelmiş bir özrün hiç bir anlamı yok olmaz.
Merhaba Belki o zaman anlayamadı hatasını sonradan farketti. Bu benim hayatıma mâl olmuş bi özür ise bi anlamı yok. Ama çok basit konularda takıntı yapmam.
Acımasız değil içten affetmeyeceğimi biliyorum. Şana veren biride oldum çabalayan tarafta oldum. Bir özür ile için asla soğumuyor bana söylenen tüm kötü sözler beynimin içinde dönüyor bin kere özür dilesinler isterse gönülden affedemiyorum
Zeki Müren'in söylediği bir şarkı vardı. "Bu çeşme ne güzelmiş, su içecek tası yok. Kırma insan kalbini yapacak ustası yok" Sözleri tam olarak da bunu anlatıyor. Ama genelde de o kalp kırıklıkları güvendiğimiz kişilerin güvenimizi boşa çıkarmasından dolayı olmaz mı zaten.